Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teravet ben eylüle kadar doğum kontrol hapı kullanıcam.ekimde denicem.hapla da olsa son üç ayı tutup sana göndercem.acaba olur mu

Normalde ilaçlar adet süresini etkilediği için olmaz. ama siz yine de saatleri de tutun. Eylülde tarihlerinize bakarken işimize yarayabilir.

Merhaba;

adet günlerimi biliyorum saatlermide yaklaşık olarak hatırlıyorum Erkek bebek için tahmin alabilir miyim ?? Bu arada 2 adet arasındaki sürem 35 gün civarıdır Tşk.

04/05 Sabah 09:00
31/03 Öğlen 12:00 gibi
21/02 Öğlen 13:00 civarı

hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Normalde ilaçlar adet süresini etkilediği için olmaz. ama siz yine de saatleri de tutun. Eylülde tarihlerinize bakarken işimize yarayabilir.

tamam canım.mutlaka tutucam.umarım eylüle kadar bu işi yapmaktan vazgeçmezsin.emeğine sağlık

kardeş 33 ve 37 sürmüş. önceki adetlerini de yazarsan iyi olur.

Civcivim

Kız canım benim hep aklımdasın ama ne msn de açıksın nede bizim olduğumuz yerdesin

Msn yi aç konuşuruz bol bol

Daha karar veremedin mi kız. Sen ne kararsız karusun öleeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
Kızın kocaman oldu kız artık bebiş vakti geldi geçiyor bilem daha 3.yü yapacan tamannnnnnnnnnnnnnnnnn

canıııımmm senin gibim cesaretli bir garu olaydum dizmiştim peşpeşecene:lepi:nerdee bende o cesaret eşim basbas bağırıyo yaşım geçiyo diyo yapalım 2-3 tane daha diyo haa sen kafayı yedin herhalde nasıl bakayım bakamam ben diyom o da bana hamarat kadınsın sen hakkından gelirsin diyoo sırf beni gaza getirmek için yemezleeerrrsırnaşık şey
hayırlısı canım ya bende çok istiyorum tabii ki sende biliyorsun yöntemleri araştırmaya devam ediyorum.
öp o yavyuları boyunlarından ben kızımı öyle öperimde...

teravet merhaba diğer topiğe bilgierimi yazmıştm
ona bi bakabilirmisin

teravetcmm yaa ben sana adet günlerimi vermiştim hatırladın mı 7 mayıs demiştin kız bebik için,ben de 7de olmadı 8inde oldu demiştim,dün adet gecikmesi olmadan da sonuç veren fortel diye bi hamilelik testi yaptım negatif çıktı yaw:1no2:
gelecek adetim 25 mayıs gözüküyo takvimlerde nasipse sana gene vercem saatini cnm yaa,,nye olmadı ki yaff neeyse cnm teşekkurlerr:1hug:

4 mayıs sabah 10-10,30 arası

malesef bu ay gebe kalamadım canım dediğin günün sabahı değil gecesi beraber olduk.Hayırlısı artık,bu ayda bakarmasın erkek bebek için 18.05.2009 12:30 civarı regl oldum.
diğer günler 18.04.2009 saatini bilmiyorum
18.03.2009 saatini bilmiyorum ama gündüz olduğu kesin

Birde ben dişim için antibiyotik kullanmam gerekiyor nasıl olcak?

hayırlısı olsun. 2-3 gün ara olmalı ilişki öncesi. sık ilişkide gebelik şansı azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…