teravet ben eylüle kadar doğum kontrol hapı kullanıcam.ekimde denicem.hapla da olsa son üç ayı tutup sana göndercem.acaba olur mu
Normalde ilaçlar adet süresini etkilediği için olmaz. ama siz yine de saatleri de tutun. Eylülde tarihlerinize bakarken işimize yarayabilir.
Merhaba;
adet günlerimi biliyorum saatlermide yaklaşık olarak hatırlıyorum Erkekbebek için tahmin alabilir miyim ?? Bu arada 2 adet arasındaki sürem 35 gün civarıdır Tşk.
04/05 Sabah 09:00
31/03 Öğlen 12:00 gibi
21/02 Öğlen 13:00 civarı
hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Ok ama onların saatlerini not etmemiştim
18/01
14/12
10/11
Teşekkürler
canıııımmm senin gibim cesaretli bir garu olaydum dizmiştim peşpeşecene:lepi:nerdee bende o cesaret eşim basbas bağırıyo yaşım geçiyo diyo yapalım 2-3 tane daha diyo haa sen kafayı yedin herhalde nasıl bakayım bakamam ben diyom o da bana hamarat kadınsın sen hakkından gelirsin diyoo sırf beni gaza getirmek için yemezleeerrrsırnaşık şeyCivcivim
Kız canım benim hep aklımdasın ama ne msn de açıksın nede bizim olduğumuz yerdesin
Msn yi aç konuşuruz bol bol
Daha karar veremedin mi kız. Sen ne kararsız karusun öleeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
Kızın kocaman oldu kız artık bebiş vakti geldi geçiyor bilem daha 3.yü yapacan tamannnnnnnnnnnnnnnnnn
26 Ocak
23 Şubat
21 Mart
15 Nisan
14 Mayıs
Hep sabah kalkar kalkmaz adet olurum 8 civarı ...
tarihlerinizi kontrol edin. son adet 29 mu sürdü
nasıl anlamadım canım? ben 2009 yılı ocaktan mayıs ayına kadar adet olduğum günleri yazdım...Son adetimde 14 mayıs 20 sinde bitti... a.s
Adet olma saatleride önemli mi peki Ben bugune kadar hiç saate bakmadım da
4 mayıs sabah 10-10,30 arası
malesef bu ay gebe kalamadım canım dediğin günün sabahı değil gecesi beraber olduk.Hayırlısı artık,bu ayda bakarmasın erkek bebek için 18.05.2009 12:30 civarı regl oldum.
diğer günler 18.04.2009 saatini bilmiyorum
18.03.2009 saatini bilmiyorum ama gündüz olduğu kesin
teravetcmm yaa ben sana adet günlerimi vermiştim hatırladın mı 7 mayıs demiştin kız bebik için,ben de 7de olmadı 8inde oldu demiştim,dün adet gecikmesi olmadan da sonuç veren fortel diye bi hamilelik testi yaptım negatif çıktı yaw:1no2:
gelecek adetim 25 mayıs gözüküyo takvimlerde nasipse sana gene vercem saatini cnm yaa,,nye olmadı ki yaff neeyse cnm teşekkurlerr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?