27 nisan saat 12:00
-30 mart saat 15 civarı
27 şubt saat 10 :00 da
bide görünüyosa 10 mayıs ta korunmadan ilişkiye girdik saat gece 2 gibi ne gözüküyo çok mu oldum kusura bakma şimdiden çok teşekkür ederim adet günlerim 30 gün ara ve 5 gün sürüyor.alkisalkisalkis
teravat gunum gectı test yaptım ıkıncı cızgıde cok sılık cıktı ama cıktı acabayım yarın kan testı yaptıracam ama cızgıyı gordum bana yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederım ıkıncı cocugum hıc olmayacak gıbı kotu hıslere kapılmıstım ama su anda cok mutluyum sana dua edıyorum allah hıc bırsıkıntı gostermesın bana hıc kosulsuz yardımcı oldugun ıcın allaha emanet ol hoscakal
a.s.hihoyyyt
mart /04 - ogleden sonra
nisan /04 - around 11:30
nisan /29 - around 16:30
bu arkadasim icin bakabilir misin ? bu ay erkek denemsi yapmayi planliyor da. yumurtlamasi geldi gelecek sanirim
teravat gunum gectı test yaptım ıkıncı cızgıde cok sılık cıktı ama cıktı acabayım yarın kan testı yaptıracam ama cızgıyı gordum bana yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederım ıkıncı cocugum hıc olmayacak gıbı kotu hıslere kapılmıstım ama su anda cok mutluyum sana dua edıyorum allah hıc bırsıkıntı gostermesın bana hıc kosulsuz yardımcı oldugun ıcın allaha emanet ol hoscakal
a.s.hihoyyyt
derm kardeş adet olmamışsın, hamilesin tebrikler.Allah sağlıkla kurtarsın.
teravetcim valla allah gönlündekini versin senin.bu kadar sabırla cevaplar vermişsin arkadaşlara ne güzel senin gibi insanlarda varmış bu memlekette.çok sağol canım.benimde niyetim var 2.ye ama cesaretim yok malesef.birde doğum kontrol hapını şubatta bıraktım bu yüzden adetlerim halen düzene girmedi.ama ben kendi kendime hangi gün adet göreceğimi hesaplayabiliyorum.
sanırım beratefede tutmamış kız için gün almış yanlışlık yoksa oğlu olacakmış.birazda mevsimsel galiba öyle değilmi?bende gün isticem senden yardımcı olursun umarım adetimi beklemedeyim şu an.
bernur kız sen napıyon ne bi hatır soruyon ne de bişey.aşkolsun be gülüm.oğluşun yine hasta olmuş geçmiş olsun canım.kızın nasıl.
teravetcim valla allah gönlündekini versin senin.bu kadar sabırla cevaplar vermişsin arkadaşlara ne güzel senin gibi insanlarda varmış bu memlekette.çok sağol canım.benimde niyetim var 2.ye ama cesaretim yok malesef.birde doğum kontrol hapını şubatta bıraktım bu yüzden adetlerim halen düzene girmedi.ama ben kendi kendime hangi gün adet göreceğimi hesaplayabiliyorum.
sanırım beratefede tutmamış kız için gün almış yanlışlık yoksa oğlu olacakmış.birazda mevsimsel galiba öyle değilmi?bende gün isticem senden yardımcı olursun umarım adetimi beklemedeyim şu an.
bernur kız sen napıyon ne bi hatır soruyon ne de bişey.aşkolsun be gülüm.oğluşun yine hasta olmuş geçmiş olsun canım.kızın nasıl.
günaydın arkadaşlar...... bu ay hamile Kaldım çok şükür... şuan için yeni daha 4+3 günlük ... arkadaşınız demiş olsuğu tarihlerde ilşkiye girdim ama ondan sonraki tarhlerde de girdim... birinden birinde tuttu ama bakalım hanngisinde... cinsiyetini öğrenir öğrenmez haber verrriimmm. ama ben kız cocuğu istemiştim niyeyse içime erkek gibi geliyor... gerci çok çok çok fazla önamli değil insan oğlu hepsini tatmak istiyoruz o kadar ALlah karnımdakine ve büyüyen oğluma sağlık versin
sizin soylemiş olduğunuz yani 12.02.2009 saat 23.30 ve 14/03/2009 saat 23:30 ama 12 deki saat olarka tam değildi .... diğer ilişkilerim ise 12 başaladık 22 devam etti cunkü bu günler yumutlama günlerimdi..
12 lişki
13 bekledil
14 ilişki
15 bekleme
16 işlişki
17 ilişki
18 bekleme
19 ilişki
20 bekleme
21 ilişki
22 ilişki
saat leri ise 21 öğlen diğer günler ise genelde gece yarısı .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?