Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

geç gördüm kusura bakma

son adet 28
önceki 31 gün sürmüş

%50 ye %50 ihtimal olur senin ilişkiye girdiğin dönemde

gelecek ay adet olunca yine yaz

teravat gunum gectı test yaptım ıkıncı cızgıde cok sılık cıktı ama cıktı acabayım yarın kan testı yaptıracam ama cızgıyı gordum bana yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederım ıkıncı cocugum hıc olmayacak gıbı kotu hıslere kapılmıstım ama su anda cok mutluyum sana dua edıyorum allah hıc bırsıkıntı gostermesın bana hıc kosulsuz yardımcı oldugun ıcın allaha emanet ol hoscakal
a.s.hihoyyyt

sevgili derm saatlik gecikme ile hamilelik belirtisi olamaz. yarın akşama kadar olmazsan ümitlenebilirsin.
hayal kırıklığı yaşamanı istemem. yarın da adet olabilirsin. lütfen ümitlenme. kan testinde ancak çıkar

Son düzenleme:
evet dogru soyluyosunuz ama ıdrar testı yaptım ve cızgıyı cok soluk olsada gordum o yuzden heyacanlandım

mart /04 - ogleden sonra

nisan /04 - around 11:30

nisan /29 - around 16:30

bu arkadasim icin bakabilir misin ? bu ay erkek denemsi yapmayi planliyor da. yumurtlamasi geldi gelecek sanirim

mart /04 - ogleden sonra

nisan /04 - around 11:30

nisan /29 - around 16:30

bu arkadasim icin bakabilir misin ? bu ay erkek denemsi yapmayi planliyor da. yumurtlamasi geldi gelecek sanirim

25 ve 31 gün sürmüş çok düzensiz bu şekilde sağlıklı yağılamaz.

ama her halükarda bu ay geçmiş.adet olduğunda yazsın yine

derm kardeş adet olmamışsın, hamilesin tebrikler.Allah sağlıkla kurtarsın.

Son düzenleme:
kolay gelsin terevatcigim ::)
masallah kiz bakim benim bu ay pos cikarsa 3 ay sonra senden alcam gün:)
ikiz icin ama :))))

yok ezelcem terevaet bikmaz O ALLAH rizasi icin yapti bunu ve yapiyor rabbiim onunda kazayiz kurtarsin insallah

Feyzammmmmmmmmmmmmmmmmm

Sen bu ay fos çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın olmadı yine aynı şekilde devam bak kızarım haaaaaaaaaaaaaaa

Ezelcem seninki hayırlısıyla erkek olacak inş. ıçime öyle doğuyor inşallah beni yanıltmaz bebiş

teravetcim valla allah gönlündekini versin senin.bu kadar sabırla cevaplar vermişsin arkadaşlara ne güzel senin gibi insanlarda varmış bu memlekette.çok sağol canım.benimde niyetim var 2.ye ama cesaretim yok malesef.birde doğum kontrol hapını şubatta bıraktım bu yüzden adetlerim halen düzene girmedi.ama ben kendi kendime hangi gün adet göreceğimi hesaplayabiliyorum.
sanırım beratefede tutmamış kız için gün almış yanlışlık yoksa oğlu olacakmış.birazda mevsimsel galiba öyle değilmi?bende gün isticem senden yardımcı olursun umarım adetimi beklemedeyim şu an.
bernur kız sen napıyon ne bi hatır soruyon ne de bişey.aşkolsun be gülüm.oğluşun yine hasta olmuş geçmiş olsun canım.kızın nasıl.

bana böyle bir bilgi gelmedi, sen nereden aldın bu bilgiyi?

Geçmiş sayfalara bakınca hatırladım. Beratefe benden gün almıştı ama verdiğim gün dışındaki günlerde de birçok ilişkiye girmişti. Verdiğim günlerde bi yanlışlık yok yani.Benim verdiğim günler dışında korunmasız ilişki olmamalı. Aşağıdaki alıntılar beratefeye ait:

Son düzenleme:
teravet ben eylüle kadar doğum kontrol hapı kullanıcam.ekimde denicem.hapla da olsa son üç ayı tutup sana göndercem.acaba olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…