Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Merhaba/Nasilsiniz

29 mayis 11:00 Tahmini saatler
30 haziran 10:00
1 temmuz 12:00

Simdi hamileyim 7 haftalik
31 gunden bir adet olurum hep
Temmuz ayinda hamile kaldim
bilimsel oldugu icin chok inaniyorum.
Lutfen bbebegim cinsiyetini soylermisiniz/Tahmininiz nedir?
Tesekkurler

rica ederim bahsettiğim yumurtlama belirtilerini de gözlemleyip o gün buraya yazarsın.

teravet hanım merhabalar, bana 24.08.2009 sabah 04.00 için gün vermiştiniz. verdiğiniz gün ve saate uymama rağmen, maalesef eşimi bebek konusunda ikna edemedim, aslında kaç aydır bu konuyu konuşuyoruz ve kızım 'anne kardeşim nezaman olacak' diye sorup duruyor. ben artık geciktirmek istemiyorum ama eşimi ikna edemedim, artık sonunda ramazandan sonra diye sözü aldım inşallah...birdahaki sefere de gün verebilir misiniz?

Ben size belirtileri anlatayım: 23.08.2009 sabah 10.00-11.00 saatleri arasında sağ kasığımda sancı sızlama başladı, gece yani 24.08.2009 günü sabah 01.00 sularında akıntımı kontrol ettiğimde yumurta akı kıvamında sünen bir akıntı vardı. galiba yumurtlamam bu saatte başlamıştı. sizin verdiğiniz saatte veya benim baktığım saatte olsaydı olumlu sonuç alacaktık. çok üzüldüm...ama kısmet artık birdahaki sefere inşaallah..size tekrar yazacağım görüşmek üzere hoşçakalın.

ilişki gününü ve saatini de vermelisiniz.

hamile kalsaydınız erkek bebek için gerçekten çok yüksek şansınız vardı.
adet olunca saatiyle yazın vereyim.

30 haziranda adet oldunuz . 1 gün sonra 1 temmuzda yine nasıl adet oluyosunuz. tarihleri kontrol edin.

afedersiniz haziranda adet olmadim 1 eylulde oldum

siz 1 ağustostsa olmuşsunuz .32 günde bir oluyosunuz.15 ağustosta da ilişki olmuş

yumurtlamadan 2,5 gün önce ilişki olmuş erkek ihtimali de vardır bu günde ama ben çoğunlukla kız olur diye düşünüyorum. siz hangi cinsiyet istiyorsunuz

kizim var bi erkek bebishim olsaydi keşke diyorum

çok afedersiniz ben azeri oldugum için ayların isimlerini karışdırıyorum bazen.

bi daha vereyim size

29 mayis saat 11

haziranda olmadi

1 temmuz saat 10

şimdi 7 hatfa 3 gunluk hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…