mhtp arkadaşıma katılıyorum benim adetlerimde 30 31 gün arasında olur her türlü tahlilim yapıldı düzenli jinekologa giderim ve gayet sağlıklı ve düzenli adet gören sağlıklı bir bayanım ve doktoruma özellikle sordum 30 31 gün de bir adet görmek düzensiz mi ( çünki burda devamlı 28 günde adet görmek normal diğerleri anormalmış gibi insanları yönlendiriyorsun) yo onu nerden çıkardın kendin için soruyorsan gayet sağlıklı bir bayansın ve gayet düzenli adet görüyorsun yumurtlamanda da hormanlarındada problem yok ( ki ben 3 ayrı doktorda tüm testlerimi yaptırdım eşimde sorun çıkınca bende rahim filmine kadar herşeyime baktırdım)
doktorumun dediğine göre her kadının yılda bir iki kez adetlerinin gecikmesi normalmiş 21 günle 35 gün arasında düzenli adet görüldüğü taktirde de adetler gayet düzenlidir dedi
açıkçası burdan insanları yanlış yönlendirme lütfen 31 gün de bire tadevi ol soğan kürü uygula demek bence çok doğru değil :1ninca:
o zaman cinsiyet seçmek için bulduğum yöntemde diye belirtsen iyi olur çünkü diğer türlü yanlış anlama oluyor ...
Arkadaşım siz geçmiş tüm sayfaları okudunuz mu? Ben, Teravet'in geçmiş sayfalarda senin yazsaydın dediğin şeyi yazdığını hatırlıyorum. Biraz daha dikkatli okuyun lütfen!...Teravat benim 31 gün sürmüyor artık 29 güne düştü diye yazdım özellikle. 28 olması lazım demek ne yapalım bu yöntemi deneyemeyecez saol yinede
yalnız bir şeyi anlamadım, bizler ilaç içince yada herhangi bir müdahale eidlince yanlış oluyor, ama mesela adaçayı yok soğan kürü yok incir kürü uygulanınca doğal oluyor. Herşekilde o zaman müdahale edilmiş oluyor kendi kendine doğal yola bırakılmıyor. 28 hatta 27 gün sürdüğü dönemlerimde çok oldu .Önemli olan yumurtlamak bence .Kimisi 10. gün yumurtlar kimisi 14. gün kimiside 19. gün yani bu şekilde zaten herkes hamile kalabiliyorsa bence tedaviye gerek yok herşey yolund demektir.
Şunu demen daha mantıklı bu yönteme göre sadece 28 gün ve altına bakabiliyorum diğerlerine yardımcı olamam desen bence daha doğru anlaşılır. Yoksa 28,29,30 normal dönemler.
Teravat benim 31 gün sürmüyor artık 29 güne düştü diye yazdım özellikle. 28 olması lazım demek ne yapalım bu yöntemi deneyemeyecez saol yinede
yalnız bir şeyi anlamadım, bizler ilaç içince yada herhangi bir müdahale eidlince yanlış oluyor, ama mesela adaçayı yok soğan kürü yok incir kürü uygulanınca doğal oluyor. Herşekilde o zaman müdahale edilmiş oluyor kendi kendine doğal yola bırakılmıyor. 28 hatta 27 gün sürdüğü dönemlerimde çok oldu .Önemli olan yumurtlamak bence .Kimisi 10. gün yumurtlar kimisi 14. gün kimiside 19. gün yani bu şekilde zaten herkes hamile kalabiliyorsa bence tedaviye gerek yok herşey yolund demektir.
Şunu demen daha mantıklı bu yönteme göre sadece 28 gün ve altına bakabiliyorum diğerlerine yardımcı olamam desen bence daha doğru anlaşılır. Yoksa 28,29,30 normal dönemler.
Arkadaşım siz geçmiş tüm sayfaları okudunuz mu? Ben, Teravet'in geçmiş sayfalarda senin yazsaydın dediğin şeyi yazdığını hatırlıyorum. Biraz daha dikkatli okuyun lütfen!...
yo hayır beni yanlş anlamışsınız. soğan kürü uygulandığı ay zaten gün verilmez. soğan kürü bitrilip bir sonraki ay adet başlangıç gün ve saatleri yazılmaya başlanır. ilaç kullanımı da kürler de yumurtlamayı etkiler. kişi tedavi veya kürler ile sağlıklı olunca bu yöntemi uygulamalı.Konu sanırım tam anlaşılmıyor.mesela bir arkadaş da çatlatma iğnesi vurulacağım ve senin yöntemi uygulayacağım demişti. Mesela sen doktor tarafından verilen fitil ve antibiyortiği kulanınca 31 günden 29 a düştü diyorsun. neden tedavi olunca adet döngüsü düşüyor? Neden adet döngüsü 26 gün civarında olanlar kolaylıkla hamile kalır da 33-34 güne bir olanlar daha uzun sürede kalıyorlar? neden pol. over hastası bayanların adeti çok düzensizdir ve uzundur?
Her haükarda yöntemin başarılı olması için 28 altında adet verisi gerekli. Herhangi bir sağlık sorunum yok diyen kişiler, ayda 15 gün, günde 2 bardak soğan kürü ile adetlerinin 26-27 ye düştüğünü gözlemleyeceklerdir zaten.
Ya canım teravatcım overkist hastası başka bişey ama her 29-30 günd eyumlayan birisi zor hamile kalır diye bişey yokki, ben ilk hamileliğimde 1 sene kalamadım 27 günd ebir oluyordum. Sebepsiz interfilite diye bişey var .Yani tıp bile bunlara henüz bir açıklamam bulamadıki.
Ama senin yöntemine bişey diyemem çünkü bilmiyorum bir hesaplaması vardır 28 gün altıdır.Buna uyarız uymayız ama bu adet döngüsü tıpta 32 gün üsütnde olanlar ve 15 günün altında olanlar diye ayrım yapılmıştır. Diğerleri normal döneme girer .
Bu arada Teravat ben klomen ve çat.iğne kullanacağım, senin yöntemine göre müdahale olmaması laızm demi? Yani 28 altında olsaydımda yinede uygulayamazdım demi?
gerek kalmazdı ki. zaten çatlatma iğnesi iğneden 36-48 saat sonra yumurtayı (yeterli olgunluğa erişmişse) çatlatıyor. Ama yumurta çatlayamazsa klomenden dolayı kist oluyor ona dikkat et bence.
Doktor iğne verdikten sonra günde veriyor. Sonrada tekrar çağırıyor muayeneye yumlar çatlamışmı çatlamamışmı kontrol etmek için.İnşallah çatlar ve inşallah hamile kalırım bir daha bir daha uğraşmayız Eğer kist olursa bu soğan kürünü uygulayabilirim ama şimdiden midem bulandı , içneler hiç bahsetmiyor herhalde kötü değil tadı kokusu.
ben denedim bakalım
canım sizde tutmamış herhalde kız bebek için tarih almışsınız ve erkek bebek bekliyorsunuz galiba?Yanılıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?