Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
merhaba teravet

14 agustos 19:00
12 eylul 17:00
8 ekim 14:00

erkek bebek icin banada gun verebilirmisin acaba??

Son düzenleme:
teravet bu soruyu diger sitedede sordum cvp alamadimm 27 ile 29 dongu arasinda ne fark var anlamadim ikiside tek egilmi bacim yaaa
sence bana bir tahminde bulun ne zaman yum saatimm

travet bana yaz lütfen bu adet tarihlerine göre hamile kalırsam neyim olur acaba 30 temmuz 25 ağustos 20:00 12 eylül bakarsan sevinirim erkek bebek için 1 kızım var bu arada 22 23 26 eylul gece oldu adet olmam lazımdı ama heüz bişey yok şimdiden teşekkürler

teravet bu soruyu diger sitedede sordum cvp alamadimm 27 ile 29 dongu arasinda ne fark var anlamadim ikiside tek egilmi bacim yaaa

tek çiftle ne alakası var orkişim
28 gün altına bu yöntem olmuyo dedi.hatırlarsan 30 olan bi arkadaşta tutmadı.ve döngün kesinlikle 28 altı olucak ve dzenli olucak.bu şekilde olursa teravet tam saatinden emin oluyo..diğer zamanlkarda olmuyo..teravetcim yazdım bişiler orkişime ama yanlış yazmamışımdır umarım

28 altında olmalı siklus mutlaka. tek çift olayı değil bacım. adet süresi 28 günün üzerinde olan kişide mutlaka iltihap, kist vb bir sağlık sorunu vardır. bu durumda yumurtlamanın zamanı tahmine tutmaz. ama ortalama 26 günde olan bir kişide saati saatine tutuyor. bunu birçok kez gördüm.

3 farklı günde ilişki olmuş nasıl tahmin edeyim ki bacım. adetin saatleri de yok.

soğan kürü hakkında bilgi verirmisiniz ben bu ay çok istiyorum bebek kızımın okuluda olduğu için doğacak zamanıda önemli bnm için

soğan kürü hakkında bilgi verirmisiniz ben bu ay çok istiyorum bebek kızımın okuluda olduğu için doğacak zamanıda önemli bnm için

soğan kürü,tek ilişki yada çok ilişki yumurtlama gününden önce sonra yada tam zamanı ne yaptığını yaz mutlaka.. bizler için de bi fikir olsun. Dua at Rabbim gönlündekini versin sağlıkla hayırlısıyla

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır

teravet selam...
bugün oldum.. ama gecikti galiba.soğan suyu içmeme rağmen.
19 tem saat 18
16 ağu saat 22
13 eylül saat 13
12 ekim saat 14 bi bakarmısın sana zahmet

sğl bilgi için ben adetleyim şuanda bu ay için hemen başlamammı lazım acaba

evt 29 olmuş neden acaba?antibiyotik falanmı kullandın

yok ilaç almadım ama senin yum.olur dedeiğin gün öncesi ve sonrası hiç bir yumurtlama belirtisi akıntısı olmadı.sanırsam bu ay benim yumurtam ya olmadı ya çatlamadı...geçen ay kupkuruydu:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…