be n hala anlamadım akşam adet olumanın bebek cinsiyetiyle ne alakası varanlamadım.oğlunmu oldu biraz açarmısın...kilo verip akşam adet olunca bebek cinsiyeti etkileniyormu demek istedin:1shok:
teravet merhaba ben birşey soracam.erkek bebek için ilişki öncesi 4-5 günlük cinsel perhiz olması gerek diyosun.4-5 günden daha uzun olsa erkek bebek için şans daha yüksek olmazmı?
teravet .!.:8.10.2009 23.00 te olsun ilişki
bu mesajı alınca aldım diye bana mesaj gönder.
teross merhabaa
1 agustos 9 45 (oncesi 4 temmuzdu )
29 agustos 10 30
28 eylul saat 12 de oldum
merhabalar,
bu topiği internetten bebek cinsiyeti belirleme yöntemlerini araştırırken keşfettim.birkaç gündür dışardan takip ediyordum,sonunda üye olmaya karar verdim...
Allah nasip ederse kasım-aralık gibi hamileliğim başlasın istiyorum.Önümüzdeki adetlerimi de not edip size başvuracağım inşallah bana da yardımcı olursunuz.
Yönteminiz bana oldukça inandırıcı,bilimsel geldi.
Yorumcu.net de de bu bilgileri vererek cinsiyet belirlemesi yapılıyordu, bunun ondan farkı var mı?
Bir sorum daha olacak.Ben geçen hafta genel muayene için doktora gittim.Doktor folik asite başlattı bide kansızlığım olduğu için demir ilacı ile B vitamini verdi.Bu ilaçları kullanırken de sonuç alabilirmiyiz bu yöntemde?
bildiğim kadarıyla yorumcu bir astroloji sitesi. bu yöntemle hiç alakası yok yani.
aslında pek çok ilaç adet sürelerini etkiliyor ama bahsettiğiniz ilaçlar etkiler mi bilemiyorum. adet döngünüz kaç sizin?
sanırım 26..
son üç adetim:
22 temmuz
18 ağustos
12 eylül
birkaç gün içinde de hastalancam sanırım,belirtiler başladı,karın ağrısı,şişkinlik...
ee napcam simdi bacimm yaaa
bide 28 altimi ciktii 28 olmazmiii nasil yapcam teros yaaa
teravet selamlar benim günümü 08.10.2009 saat 23.00 olarak vermiştin erkek bebek için. Ama gün içinde sancı akıntı vs gözlemlediğim zaman belirtiler yoktu. bu nedenle saat 23.00 te bir çalışma olmadı. ama 23.30 civarında kasıklarımda sancı başladı ve gece 03.30 da ise akıntı vardı. Bu yüzden 09.10.2009 sabahı saat 06.30 da çalışma oldu. bilgi vermek istedim. senin düşünceni de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?