Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

yeniden baktım
evet çok iyi bir zaman.
çok yüksek ihtimal oğlun olur.
öncesinde 5 gün baba adayı cinsel perhiz yapacak ama

teravet sana msj atmıstım kız olurmu dıe hayır senın erkek daha yuksek dedın ama kızım oluomus haber verım dedımmmm

tekrar merhaba teravet,
ben Allah nasip ederse önce sağlıklı sonra kız bebek istiyorum..
o kadar çok istiyorum ki korkuyorum artık söylemeye bile..Allah hayırlısını versin tabi en başta.
Önce şunu öğrenmek istiyorum,kız bebek için adet bitiminden hemen sonra yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar sık ilişki,erkek için ise yumurtlamadan sonra baba adayına cinsel perhiz sonrasında az ilişki öneriliyor anladığım kadarıyla..Peki kız bebek için sık ilişki derken,senin verdiğin tarihler öncesinde, yumurtlamaya kadar korunmasız ilişki olsa da kız bebek şansı yine yüksek mi olur?
çok uzattım ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
son olarak adet tarihlerimi veriyim:
12.Eylül....öğlen saat 11.00-12.00 civarı
6.Ekim.....öğlen saat 12.00 civarı
29.Ekim....sabah 09.30 da belli belirsiz koyu renk akıntı,akşamüstü 16.00 gibi çok çok az kırmızılık,gece 23.30-24.00 da da tam olarak kanama başladı.hangisini referans alacağız karar veremedim,hepsini yazdım..

yo dediğim ilişki dışında korunmalı olmalı diğer ilişkiler.
kız bebek için bence 03.11.2009 2 kasımı 3 kasıma bağlayan gece 1-2 arası ilişki uygun..

ya bana hıc ınandırıcı gelmıyo bu yontem artı allahdan baska zaten kımse bılemez ayrıca banada erkek demıstın teravet ama deılmıs cnm o yuzden bence cok cok sacmaaa

bence burda inandırıcılık gibi bir durum söz konusu değil.bu fal yada çin takvimi filan değil ki,bilimsel birtakım değerlere dayanan bir saptamanın doğruluğu araştırılıyor.Zaten teravet de bu yöntem %100 doğrudur demiyor,yalnızca kendince bir araştırma yapmış,bunun ne derece doğru sonuçlar verdiğini araştırıyor bizimle beraber.Bilimde de %100 diye bir şey yoktur zaten, en basitinden bir DNA testi bile %99,9 sonuç veriyor..bana göre bu işe bu açıdan bakmak gerek.tabiki her şeyin en doğrusunu Allah bilir,o tartışılmaz..

tabıkı ben dr soledını bıle tam net olarak algılamıorum ama bu yonteme guvenıpde ılıskıye gırmek bıle bana sacma gelıo bende fıkrımı soluorum netıcede allah herseyın hayırlısını versın o kadar cocugu olmayan ınsan var bıde burda cınsıyet secımı yapılması yada denenmesı cok sacma gelıyo

ya bana hıc ınandırıcı gelmıyo bu yontem artı allahdan baska zaten kımse bılemez ayrıca banada erkek demıstın teravet ama deılmıs cnm o yuzden bence cok cok sacmaaa

çok özür diliyorum ama bişey saçma geliyorsa niye uyguluyorsun onu anlamadım kesin diye bişey yok zaten dediğin gibi allah bilir herşeyi hayırlısı neyse hakkımızda o olsun eğer tutusaydı traveti teşekkürlere boğardın :enbuyukkk:

bilimsel olarak aklıma yatan herşeyi yaparım. teravetten tarih alırım, bi karbonatlı su ile duş alırım, yumurtlama günüme denk getiririm, soda kahve içiririm eşime ANCAK NASİB OLURSA YİNE RABBİM NASİB ETMİŞ OLUR. teravetciğim vesile olmuş olur.

Zira elimizden geleni yapmalı ancak yine RABBİMDEN DUA ETMELİ İSTEMELİYİZ
biz hepimiz burda böyle yapıyoruz

kimsenin Allahtan başka birinden veya bişeyden yada bilimden ilimden umduğu bişey yok
Rabbim ol derse olacak inşallah bilim ve diğer teknikler ancak yardımcı olabilir :)

bencede bende ne duyarsam uygulucam allah verirse bir oğlum olsun istiyorum ama bunlara rağmen hala kızım oluyorsa hayırlısı buymuş derim kimseyi suçlamaya gerek yok .........

ben sana yada buraya uyguladım dıye bıseyazdımmı bı okurmusun lutfen ben uygulamadım zaten hamıleydım ve sordum merak edıp tutuomu dıye amaben sordugumda zaten hamıleydım canım anladınmı teravetı nıye tesekkure bogayım kı teravetmı belırlıyo cınsıyetını soylermısın artıbenım zaten bı oglum var ben kız ıstıyodum canım artıbenım teravete tesekkuretmem ıcın cok acız olmam lazım

inandırıcı gelmeyen bir yönteme neden merak edip soruyorsun bunu anlamadım dedim bende sorduğunu biliyorum okudumda yazdım cevabı travet belirlemiyor uygun zaman tahmini yapıyor demekki çok aciz kalmışsın cinsiyetini sormuşsun :enbuyukkk:

Vesile olduğu ,bildiği inandığı bilimsel bir temele dayandırdığı bişeyi , burada paylaşmak isteyenlerle paylaştığı için teşekkür etmek acizlik değildir

Ayrıca Teşekkür etmek güzel bişeydir zarif bişeydir insana bişey kaybettirmez.

Allah nasib ederse ve biri bu duruma vesile olursa teşekkür etmek yapılabileceklerin en azı inan bana. ben hem teşekkür ederim ilgilendiği zaman ayırdığı için hem dua ederim Rabbim herkese istediğini versin diye

canım ben merakımdan sordum uygulamak ıcın deıl acızlık bu yontemeuyarak ılıskıyegırmek anlatabılıomyum artısen benımburda yazımı okuyamassın ben ona ozel mesaj attım anladınmı ıyıcedon dolas bı daha oku bakalım

travetcim bnm adetim önce geldi bir bakarmısın oluyorsa erkek bebek için
12 eylül 17:00
11 ekim 00:10
3 kasım 16:03 şimdiden teşekkür ederim cnm

nedir bu sinir stres valla yakıştıramadım..

insanın gönlü güzel olmalı ki ağzındaki kelimeler de güzel olsun

Rabbim akıl versin fikir versin kalbine iyilik versin ki diline de sirayet etsin bu iyilik

aciz durumlara düşürmesin

yanlış anlamaya meylettirmesin

merhaba teravetcim benimde bu yöntem çok ilgimi çekti. hamile kalmak istiyorum yalnız saatlerini tam bilmiyorum adet tarihlerimde bir önceki aın başlangıç tarihinden 3-4 gün önce olur.
29 ekim sabah saat 10-11 civarı
1 ekim
5 eylül ama sattlerini tam hatırlamıyorum
canım benim adelerim 6 gün sürüyo ama 1.gün zaten çok az geldiği için anlıyamıyorum saatini.2. gün sadece yoğun geliyo.
canım inşallah yardımcı olabilirsin.erkek çocuk istiyorum hayırlısı ile. kız içinde tarihleri verirsen memnun olurum .kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…