mesajlarin hepsini okumadigim icin gormemisim. yukarida canan da ayni seyi sormus.
aa sen de mi gaziantep'tesin, simdi dikkatimi cekti. o kisiyle hic gorustun mu?
Dilsad nerelerdesin???????? Diğer forumda yoksun hiç hani feyza ların sitesinde.........
O malum kişi ben değilim sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bana ait bir yöntem yok çünkü malesef kaydirigubbakcemile3
Ama teroşla görüşmeyi çok isterdim ama kendisi kabul etmiyor bir türlü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Malum kişi İstanbul da Antep te değil kaydirigubbakcemile3
Bende takipteyim bu topiği bu arada ama teroş kayboldu nedense??? görüşemiyoruz pek...
aa bernur, canim benim Şeniz super annelere de dun mesaj biraktim. diger site kapandi diye biliyorum, yeni bir adresi var mi?
ehehe malum kisiligini yerim senin alkisalkisalkis
istanbuldaydi di mi o? ismini de anmak istemedim buradan kovarlar diye. dogru ya, gaziantepte olan sendin, herseyi karistirmisim delikafadulden
sende yeni bebek var mi? ben de keske tanisabilseydim yaa, hem o kisiyle, hem seninle.
ya bana hıc ınandırıcı gelmıyo bu yontem artı allahdan baska zaten kımse bılemez ayrıca banada erkek demıstın teravet ama deılmıs cnm o yuzden bence cok cok sacmaaa
ben sana yada buraya uyguladım dıye bıseyazdımmı bı okurmusun lutfen ben uygulamadım zaten hamıleydım ve sordum merak edıp tutuomu dıye amaben sordugumda zaten hamıleydım canım anladınmı teravetı nıye tesekkure bogayım kı teravetmı belırlıyo cınsıyetını soylermısın artıbenım zaten bı oglum var ben kız ıstıyodum canım artıbenım teravete tesekkuretmem ıcın cok acız olmam lazım
Merhaba.
Bana da erkek çocuk için bakar mısın lütfen.
son adet tarihim: 26.10.2009 saat 09:00 civarı
bir önceki tarih: 24.09.2009 saat 08:00 civarı
ve 27.08.2009 saat 18:50 bunu net hatırlıyorum çünkü iftara tam bir saat vardı.
teşekkür ederim şimdiden.
merhaba teravet
sen diger sitedeki teravetsin, di mi? opuyorumnanaktan
cok tebrik ediyorum gayret ve basarindan dolayi. sanirim malum kisinin yontemini sonunda cozmussun ve burada ihtiyaci olanlarla paylasiyorsun kaydirigubbakcemile5
birsey soracagim, hani adet baslangic saatini istiyorsun ya, lekelenme seklinde olan adetlerde nasil ayirt edecegiz? ben spiral kullandigimdan beri tam baslangici ne zaman anlayamiyorum. onceden şıp diye baslar şıp diye biterdi.
merhaba teravetcim benimde bu yöntem çok ilgimi çekti. hamile kalmak istiyorum yalnız saatlerini tam bilmiyorum adet tarihlerimde bir önceki aın başlangıç tarihinden 3-4 gün önce olur.
29 ekim sabah saat 10-11 civarı
1 ekim
5 eylül ama sattlerini tam hatırlamıyorum
canım benim adelerim 6 gün sürüyo ama 1.gün zaten çok az geldiği için anlıyamıyorum saatini.2. gün sadece yoğun geliyo.
canım inşallah yardımcı olabilirsin.erkek çocuk istiyorum hayırlısı ile. kız içinde tarihleri verirsen memnun olurum .kolay gelsin canım
selam kızlar . bilgisayarıma virüs problemi yaşadım nete pek giremedim. beni soranlara tşk ederim. Geçmiş sayfaları okumaya başlayayım..
travetcim bnm adetim önce geldi bir bakarmısın oluyorsa erkek bebek için
12 eylül 17:00
11 ekim 00:10
3 kasım 16:03 şimdiden teşekkür ederim cnm
travetcim bnm adetim önce geldi bir bakarmısın oluyorsa erkek bebek için
12 eylül 17:00
11 ekim 00:10
3 kasım 16:03 şimdiden teşekkür ederim cnm
özellikle yazmamıştım. regl ol saatiyle yazarsın. şu anki son adetin düzensiz. gelecek ay dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?