Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
merhaba teravet
sen diger sitedeki teravetsin, di mi? opuyorumnanaktan
cok tebrik ediyorum gayret ve basarindan dolayi. sanirim malum kisinin yontemini sonunda cozmussun ve burada ihtiyaci olanlarla paylasiyorsun kaydirigubbakcemile5
birsey soracagim, hani adet baslangic saatini istiyorsun ya, lekelenme seklinde olan adetlerde nasil ayirt edecegiz? ben spiral kullandigimdan beri tam baslangici ne zaman anlayamiyorum. onceden şıp diye baslar şıp diye biterdi.

mesajlarin hepsini okumadigim icin gormemisim. yukarida canan da ayni seyi sormus.
aa sen de mi gaziantep'tesin, simdi dikkatimi cekti. o kisiyle hic gorustun mu?

mesajlarin hepsini okumadigim icin gormemisim. yukarida canan da ayni seyi sormus.
aa sen de mi gaziantep'tesin, simdi dikkatimi cekti. o kisiyle hic gorustun mu?

Dilsad nerelerdesin???????? Diğer forumda yoksun hiç hani feyza ların sitesinde.........
O malum kişi ben değilim sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bana ait bir yöntem yok çünkü malesef kaydirigubbakcemile3
Ama teroşla görüşmeyi çok isterdim ama kendisi kabul etmiyor bir türlü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Malum kişi ıstanbul da Antep te değil kaydirigubbakcemile3

Bende takipteyim bu topiği bu arada ama teroş kayboldu nedense??? görüşemiyoruz pek...

Son düzenleme:

aa bernur, canim benim Şeniz super annelere de dun mesaj biraktim. diger site kapandi diye biliyorum, yeni bir adresi var mi?
ehehe malum kisiligini yerim senin alkisalkisalkis
istanbuldaydi di mi o? ismini de anmak istemedim buradan kovarlar diye. dogru ya, gaziantepte olan sendin, herseyi karistirmisim delikafadulden
sende yeni bebek var mi? ben de keske tanisabilseydim yaa, hem o kisiyle, hem seninle.

cnm bende su an hamileyim .7 haftalık oldu.benimde sonuçlarımı değerlendirirsen eğlence amaçlı cok sevinicem.şimdiden cok teşekkür ederim..1:19.09.2009 2:19.08.2009 3:23.07.2009 hadi kolay gelsin sana şimdilik..

Canım benim ANtep teyim evet her zaman beklerim
Bende çok istiyorum hepinizle tanışmayı
Teroşa benzemem yani ben kabul ederim herkesi kaydirigubbakcemile3yerimseniben
Özeline yazdım canım bakarsan sevinirim
Bizde dilsad nerde der duruyoruz hep
Meğersem adresi şaşırmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben yeni tarih alacam malum kişiden ama siklusu düzene sokamıyorum
Neyse burası Teroş un sayfası sen gel yanımıza bol bol konuşuruz

Teroş bak herkes marek ediyor seni

Nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzz

Takipteyim bakalım kaçta kaç sonuç alınacak

Merhaba.
Bana da erkek çocuk için bakar mısın lütfen.
son adet tarihim: 26.10.2009 saat 09:00 civarı
bir önceki tarih: 24.09.2009 saat 08:00 civarı
ve 27.08.2009 saat 18:50 bunu net hatırlıyorum çünkü iftara tam bir saat vardı.
teşekkür ederim şimdiden.

selam kızlar . bilgisayarıma virüs problemi yaşadım nete pek giremedim. beni soranlara tşk ederim. Geçmiş sayfaları okumaya başlayayım..

ya bana hıc ınandırıcı gelmıyo bu yontem artı allahdan baska zaten kımse bılemez ayrıca banada erkek demıstın teravet ama deılmıs cnm o yuzden bence cok cok sacmaaa

sblylmaz hanım, aslında sizin gibi insanlaracevap pek yazmam ama diğer arkadaşlar yorum yapınca ben de yazmak istedim.
Çoktan hamile kalmışsınız, adet saatleri olmadan şu şu günlerde ilişki oldu diyorsunuz. Bu şekilde olmaz saatler net olmalı, günler net olmalı, tek ilişki olmalı diyince tahmin etmem için ısrar ediyorsunuz. Tahmin edince de bu sefer bu bilgiler saçma diyorsunuz. Bu yöntem hakkında ne biliyorsunuz ki saçma buluyorsunuz?
Ben size inanmıyorum. Aramızdaki yazışmaları buraya yazın da neler yazıştığımızı herkes görsün. 28 günün altında siklus olmadıktan sonra, dediğim gün ve saatte tek ilişki olmadıktan sonra tahmin etmem mümkün değil zaten.

bu ay geçmiş, gelecek ay bakalım.

ilk lekelenmeyi başlangıç sayacaksın. spirali ne zaman çıkarttın. taktırmadan önce ile siklusta bi değişme oldu mu?

hamile kalmazsan saatleriyle beraber not et tarihleri. tarihlerin bu yönteme uygun gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…