Adet tarihleri tamamda
adet başlangıc saatlerinin herhangi birinde dakikalık yada yarım saatlik fark bu sonucu etkilermi? sositososito
merhaba banada yardimci olursaniz sevinirim yeni katiliyorum araniza cinsiyet secimi takvimini kimin uyguladigini anlamadim benim Sat 05- 03-09 ----04-02-09 07-01-09 ama saatlerini bilmiyorum boyle olmazmi erkek icin
Uzun süredir bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Şu sıralar tamamlanan bu yazılım, anne adayının adet bilgilerini analiz ederek cinsiyet seçimini mümkün kılmaktadır. Bu konuya merakım tıp dünyasında cinsiyet ile adet gün ve saatlerinin ilişkisini araştırmamla başladı. Bulguları ve bilimsel bilgileri yazılıma dönüştürdüm. Tamamen bilimsel olan bu yöntemin kesinlikle çin takvimi ile ve astroloji ile alakası yoktur.
Analiz için anne adayının en az 3 adetinin başlangıç gün ve saatleri yazılıma girilmektedir. Saatlerin ve günlerin net ve doğru olması zorunludur. Yazılım, bu tarihleri,saatleri, spermin ulaşma hızı, yumurtanın ömrü ve daha pek çok veriyi kullanarak hesaplama yapar. Erkek bebek için tek bir gün ilişki zamanı verir. Kız bebek için ise 2 gün ilişki zamanlaması verilmektedir. Yazılımda risk hesaplaması için mutlaka istenilen cinsiyetin de girilmesi gerekir, bundan dolayı tarih ve saatlerinizle beraber istediğiniz cinsiyeti de net bir şekilde yazın.
Yine tıbbi açıdan kanıtlanmış kurallar, analize eklenir. Örneğin erkek bebek için yazılımın verdiği gün ve saatte ilişki olmalıdır ve bu zamandan 4-5 gün öncesinde hiç cinsel ilişki olmamalıdır. Ayrıca verilen günleri uygulayacak kişi o ay grip ilaçları, ağrı kesiciler dahil hiçbir ilaç almamalıdır. Yüksek başarı için anne adayının adet döngüsünün 28 ve altı olması, düzenli adet aralıklarının olması gerekmektedir.
Örnek Adet bilgisi :
TARİH 1: 25.01.2009 2100
TARİH 2: 28.12.2008 1200
TARİH 3: 30.11.2008 01:00:00
Şayet bu yöntemi denemek isteyen varsa en az son 3 adet tarihini gün ve saat olarak buraya yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Ama lütfen unutmayın garanti bir yöntem değil, sadece şansı arttırmak içindir. Saygılar ve sevgiler..
Merhaba ben yeni katildim araniza,bu konuyu fazla anlamadim kim bu takvimi yapiyor,bende son 3 adet tarihimi veriyorum ama saatlerini bilmiyorum böyle olmazmi erkek bebek icin.
05.03.2009 son adet
1 önceki adet tarihim 04.02.2009
1önceki 07.01.2009 bukadar.
simdiden cevaplariniz icin tskl.
benneyaptımki:çok üzgünüm::1hug:
saatleri sabah öğle akşam gibi tahmini verin
Merhaba ben yeni katildim araniza,bu konuyu fazla anlamadim kim bu takvimi yapiyor,bende son 3 adet tarihimi veriyorum ama saatlerini bilmiyorum böyle olmazmi erkek bebek icin.
05.03.2009 son adet
1 önceki adet tarihim 04.02.2009
1önceki 07.01.2009 bukadar.
simdiden cevaplariniz icin tskl.
benneyaptımki:çok üzgünüm::1hug:
19.03.2009 da saat sabah 08.00
tebrik ederim. ilişki günlerrini net verebilir misin?
cevabinizi anlamadim kusura bakmayin detayli yazabilirmisiniz sabah 8 de esimle birlikte mi olcam ozaman erkek bebekmi olcak cevaplarsan sevinirim cunku benim iki kizim var 3.erkek olsun istiyorum degisiklik olur bizim icin tabiki oncelikle saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat olmasi Allah tan dilegim bu tsr:uhm::a015:
Çok enterasan bişii bu, hayret ettim doğrusu..fisfisfis
Ben başlama ve bitiş tarihini sürekli not tutarım zaten de, bazen sabah bir kalkıyoruz ki gece adetimiz gelmiş .Benim genelde böyle olur saatini nasıl bileceğim?? fisfisfis
daha önce de erkek bebek için almıştınız. anlayamadım sizi.--------------------------------------------------------------------------------
2 mart saat13.30
2 subat saat 14.00
6 ocak saat 22.30
adet döngüm 28 gün
kiz için bakabilirsen sevinirim
benimkini de söyler misiniz kızlar yaaa adetlerim çok düzenlidir çok şükür
04/01/2009 - saat 15:00
02/02/2009 - saat 19:00
01/03/2009- saat 23:30 :Saruboceq:
kız erkek ikiside mümkünse
selam teravet tarihlerim bakabilirmisin her iki cinsiyet içinde
8 ocak 2009 15:00(yaklaşık saat kesin hatırlamıyorum)
3 şubat 2009 9:45(yaklaşık saat)
5 mart 2009 20:40 (kesin saat)
normalde hiç şaşmazdı hep 30 gün sürer sadece şubat ayı öyle oldu çok fazla seyehat yaptım belki ondan.. ama hep 30 gün sürer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?