Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teravet erkek bebek için bakabilirmisin?

9 nisan saat 22::00gibi
7 mayıs saat 23:00 gibi
3 haziran saat: 18:00 gibi

teravet ben daha öncede yazmıştım adetlerim 30 günde bir diye bakamamıştın.ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tek ilişki denedim hamile kalamadım.bu ay ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım .son adet tarihim 9 mayıs,ilişki günleri doktor tavsiyesiyle 25 mayıs ve 26 mayıs iki ilişki arası 36 saat oldu.başka ilişki olmadı.acaba sen cinsiyetini tahmin edebilirmisin?

kızlar hamileyimmmmm :O cinsiyet olayı için yumurtlamanın ilk günlerini yakalamayı ve uygun pozisyonları denedik bakalım ne oldu Rabbim hepinizin gönlüne göre versin bebişleri inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur :)

merhaba teravet ben daha öncede yazmıştım.klomen yumurta çatlatma iğnesini 3 kez denedim.hamile kalamadım.bu ay ilaçsız yumurta takibiyle hamile kaldım.
10 mart
10 nisan
sat:9 mayıs
adetin17 ve 18.günü ilişki oldu doktora gittiğimde yumurta çatlamış ilişki olsun dedi.ve ilk ilişki ogün oldu.iki ilişki arası 36 saat oldu.başka olmadı.sen cinsiyetine bakabilirmisin?

daha önce yazmıştım sana sanırım. 31 gün sürüyor adetlerin gahmin edemem yani.öğrenince mutlaka bize de haber ver

hihoyyytBENDE RİCA EDİYORUM CNM YA
4 HAZİRAN 2010=>01:30
7 MAYIS 2010=>11:00
9 NİSAN 2010=>09:00 GİBİ HADİ BAKALIM HAYIRLISI:):CüvCüv:

teravet clearblue ovulasyon monitöründe yumurta işareti çıktıktan (üç çizgi) ne kadar sonra ilişki öneriyorsun erkek bebek için? cevaplarsan sevinirim....

c.blue'da 2. seviye 2 gün görülüğr. daha sonra 3. seviyeye geçer ve 2 gün boyunca 3. seviyede kalır. 3. seviye gösteilen 2. gün yumurtlama günüdür. yumurtlama gününü %99 verir. ama saatini veremez. adet bilgilerin varsa saatini söyleyebilirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…