teravet bacım yaptığım teste göre hamileyim. biliyorsun erkek bebek için birşey yapacaktık ama hayırlısı böylemiş diyoruz ve sana şu bilgileri veriyorum. tüm takvimler kızı gösteriyor bakalım sen ne diyeceksin ve 3 ay sonra diğer takvimler ve senin tahminin mi doğru çıkacak.
19.03.2010---16:30
14.04.2010---12.30 civarı
09.05.2010---23.00 regl tarih ve saatlerim
20.05.2010 da ise gece 23.00 da --- korunmasız tek ilişki ondan sonrakiler korunarak yani 20.05.2010 da hamile kaldığıma eminim
Teroşşşşşşşşşşş,
,Bir ara msn aç bacım. beni bulana kadar açmaya devam et :)))))))))
ben oyumu erkekten yana kullanıyorum.. a.s
teravet bakalım arkadaşım tüm takvimler de kız çıkıyor..
gurbetgüzeli, matematik ve sama verdiğim bilgilere göre erkek diyorsunuz. bakalım ne olacak. hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
en az son 3 adet tarihi gün ve saat olarak lazım.
doğum tarihine hiç gerek yok. fala bakmıyoruz ki naniknanik
Allah gönlüne göre verisin.....
teravetcim meraba..bana yarın öğlen için saat verdin ama ablacım benim iki ihtimalim var ya sabah 7 civarı yada akşam....
öğlen imkansız..bana bu iki ihtimalden hangisini öneririsin..
c.perhiz bu gece gitmiş
sence etkisi ne olur...moralim bozuldu
sancım ve akıntım var.büyük ihtimal hesapladığın saatler yumurtlama olur..lütfen abla bana bi cevap ver...c.perhiz yok.ilşk saatide yarın sabah yada akşam olabilir...:gitme:
kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2 teravetcim belki yaşın tahminine faydası olur diye yazmıştım hem falada baksan hiç fena olmazdı canımpekii saat yazayım
14 mayıs saat 09:30
10 nisan saat 11:45
9 mart saat : 10:00 yıllardır hep sabah saatlerinde olur. yardımın için şimdiden teşekkürler
canım benim adet döngüm 30 günün üzerinde ama sana sormak için saatlerini not alıyordu arada süpriz hamile kaldım,yazsam tarih ve saatleri olmazmıki...
teravetcim nerdesin canım cevap yaz bana...ben sabah bi halt ettimmafoldumben
saat 7de.28 güne göre tahmini yumurtlamam kaçta....
27 güne göre saat kaçta....lütfen ya moralman çöktüm...cevap yazarsan sevinirim.ertesigün hapı için geç kalmıyım.....
tamam canım ama ben genede yazayım bi umut.
18 nisan 2010 saat: 00.30
20 mart 2010 saat: 03.30
15 şubat 2010 saat: 17.30 sat 18 nisan oldu tabiki. benim döngü bayaa karışık dimi?
MRB teravetcim ne güzel geçen seneden beri bıkmadan herkese yardımcı olmuşsun..lütfen banada bişey söleyebilirmisin...tarihlerimi biliyorum ama saatlerini tam bilmiyorum..
15 ocak akşamüstü saatleri
19 şubat öğleden sonra
24 mart sabah saatleri
21 nisan öğlen
3 haziran 20:00
mayıs ayında olmadım gecikti canım nedendir bilmiyorum ilaç falanda kullanmadım..hatta hamileyim sandım 2 kez test yaptım ama negatifti zaten 3 haziranda geldi..
adetlerim 8 gün sürer...
28 günden az değil sanırım ama tahmini bişeyler sölersen sevinirim bu yaz aylarında hamile kalmayı planlıyorumda kız olsun isterim Allah nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?