Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

ben oyumu erkekten yana kullanıyorum.. a.s

ben oyumu erkekten yana kullanıyorum.. a.s

teravet bakalım arkadaşım tüm takvimler de kız çıkıyor..

gurbetgüzeli, matematik ve sama verdiğim bilgilere göre erkek diyorsunuz. bakalım ne olacak. hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Allah gönlüne göre verisin.....

teravetcim meraba..bana yarın öğlen için saat verdin ama ablacım benim iki ihtimalim var ya sabah 7 civarı yada akşam....
öğlen imkansız..bana bu iki ihtimalden hangisini öneririsin..
c.perhiz bu gece gitmiş
sence etkisi ne olur...moralim bozuldu
sancım ve akıntım var.büyük ihtimal hesapladığın saatler yumurtlama olur..lütfen abla bana bi cevap ver...c.perhiz yok.ilşk saatide yarın sabah yada akşam olabilir...:gitme:

kaydirigubbakcemile
en az son 3 adet tarihi gün ve saat olarak lazım.
doğum tarihine hiç gerek yok. fala bakmıyoruz ki naniknanik

kaydirigubbakcemile2 teravetcim belki yaşın tahminine faydası olur diye yazmıştım hem falada baksan hiç fena olmazdı canım pekii saat yazayım

14 mayıs saat 09:30
10 nisan saat 11:45
9 mart saat : 10:00 yıllardır hep sabah saatlerinde olur. yardımın için şimdiden teşekkürler

akşam olmasını öneririm. cinsel perhiz tazyik sağlayarak spermin yumurtaya ulaşmasının kolay olması için önemli. sen bilirsin artık..

canım benim adet döngüm 30 günün üzerinde ama sana sormak için saatlerini not alıyordu arada süpriz hamile kaldım,yazsam tarih ve saatleri olmazmıki...

kardeş bu yöntemde 28 altı olması lazım senin adetlerin 33 gün sürüyor. 4 haziran yumurtlama günüymüş geçmiş zaten.

tamam canım ama ben genede yazayım bi umut.
18 nisan 2010 saat: 00.30
20 mart 2010 saat: 03.30
15 şubat 2010 saat: 17.30 sat 18 nisan oldu tabiki. benim döngü bayaa karışık dimi?

MRB teravetcim ne güzel geçen seneden beri bıkmadan herkese yardımcı olmuşsun..lütfen banada bişey söleyebilirmisin...tarihlerimi biliyorum ama saatlerini tam bilmiyorum..
15 ocak akşamüstü saatleri
19 şubat öğleden sonra
24 mart sabah saatleri
21 nisan öğlen
3 haziran 20:00

mayıs ayında olmadım gecikti canım nedendir bilmiyorum ilaç falanda kullanmadım..hatta hamileyim sandım 2 kez test yaptım ama negatifti zaten 3 haziranda geldi..
adetlerim 8 gün sürer...
28 günden az değil sanırım ama tahmini bişeyler sölersen sevinirim bu yaz aylarında hamile kalmayı planlıyorumda kız olsun isterim Allah nasip ederse..

teravet anteptekii doktorun adı
kemal bayındır canımm
erkekk bebek içinn ap açık konuşabiliyomuşunn bu doktorlarr telefonaa bakıyomuşş canımm
eğerr senin orda isteyen olursaa bu doktoruu öner canımm

mimoza kız dur ne hapı

son dönem 43 gün sürmüş. doktora gitmelisin.

rica etsem banadaa bakabilirmisiniz çok merak ettim ilgimi çekti :)bende hamile kalmayaa uğraşıyorm. 29 mart öğlen 12 gibi
25 nisan öğlen 11 gibi
21 mayıs gene öğlen 11 gibi
ADETLERıM 27-28 GÜNDE Bı OLUYOR GENELDE GECıKME YASAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…