Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
haklısın teravet , forum daki eski yazılarına bakarak bende tahmin ettim beklemem gerektiğini ama yinede temmuz ayında mutlaka bir deneme yapmak istiyorum , olmaz sa diğer aylarda da yazarım sonra , eğer mümkün se temmuz ayı için birşeyler yazabilirmisin, şimdiden çok teşekkürler...

çok ilginç bir yöntem hiç duymamıştım
adet günlerimi biliyorum ama saatlerini bilmiyorum
denemek isterdim
daha yeni cinsiyet öğrendik
öğrenmeden önce duysaydım bunu mutlaka denerdim :)))

anne olmak isteyenlere ufak bir tüyo :)) bebeğiniz kız olsun istiyorsanız ilişkiden hemen sonra sağ tarafınıza yatın % 90 garantilidir sağlam kaynaktan bilgi )

Slm Teravet
gecen ay 31 gün sürmüstü adet döngüm gün verememistin.24.07.2010 saat 13.00 gibi hastalandim.gecen ay 28.06.2010 saat 18.00 gibi hastalandim
mayis ayindada 28 .05.2010 saat 15.30 gibi hastalanmistim

diger adet tarihlerim asagida yazili lütfen erkek bebek icin bakarmisin
08.02.2010
07.03.2010 gece 11.30
04.04.2010 aksam üstü 17 / 18
01.05.2010 gece 02.00/03.00
cok tesekkür ederim

7.8.2010 sabah 9 iyi bir zaman. ama ilaç alma . adet olursan saatiyle yazarsın.

teravet meraba.ben bu ay 23ünde saat 17de oldum..sanırım bu ay biraz sarktı.ama geçen ay klomen kullanmıştım. bu ay kullanmıycam.bana eski düzenime göre bi tarih verebilirmisin.ovulasyon kitide alıcam.yardımını bekliyorummmm

taravet lütfen bana da bak erkek bebek için

1. 30 mayıs 22.00
2. 29 haziran 10.00
3. 28 temmuz 12.00

yanlız bu aylar içeriside doğum kontrol ilacı ile korunduk eğer denesek sonuç net olur mu

yada bu ay ilacı kullanmayı bıraksam ekim ayında bebeğimizi yapmak istesek nasıl olur :uhm:

Son düzenleme:
teravet benim son adet tarihlerimi yaziyorum hem erkek hemde kiz icin bakarmisin
18. nissan saat 09:45
29. Mayis saat 11:30
03 temmus 09:00

sevgili teravet
ben bu ay hamile kalamadım tekrar
regli oldum senden tekrar bakmanı rica ediyorum canım
7 mayıs 12:00-12:15
5 haziran 07:35
30 haziran 11:00-11:30
27 temmuz 19:40
şimdiden çok teşekkür ederim
ilgilendiğin için

teravetcim bana tarih vermeyecekmisin.bu ay için. bu ay ilaç falan kullanmadım hiçç.

son dönem ilacın etkisiyle 30 a çıkmış. iyi bi düzen tutmuştu ama. son dönem 30 sürdüğü için doğru bir tahmin yapmak güç. ama sen ov testlerini her gün sabah ilk idrarda uygula. pozitif çıkınca bana haber ver.

sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapilmaz. Eger testte aksi belirtilmediyse, sabah idrarinda dogru sonuc cikmaz. 4 saat kadar sivi alimi azaltilip mumkunse cok az sivi alimiyla ardindan yapilir. (bazi testlerde iki saat hic sivi alinmaz der)

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/153682-sabah-idrariyla-ovulasyon-testi-olur.html

çok sıvı alınmadığı taktirde ovulasyon günü hangi saat olursa olsun pozitif çıkar.ister ilk ister son idrarınla yap yani. sana kalmış :)

çok sıvı alınmadığı taktirde ovulasyon günü hangi saat olursa olsun pozitif çıkar.ister ilk ister son idrarınla yap yani. sana kalmış :)

LH seyri kisiden kisiye farklilik gostermekle birlikte, yapilan arastirmalarda sabah idrarinda yaniltici sonuclar ciktigi gozlenmis. Sivi alimindan ziyade hormon dengesi ve sabah idrarinin fazla olmasiyla ilgili yanilticiligi. Herkeste degil ama genel olarak boyleymis. Ben de uzmanlarin yalancisiyim :) Kuzenim, sabah ilk idrarla yapilmasi gerektigini saniyormus ve iki ay boyunca hic cift cizgiyi goremedi... Bu gibi ornekler coktur. Aksi de olabilir tabii ama genele gore hukum vermisler. En sagliklisi gunun diger vakitlerinde yapilan idrar..

bir link daha..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/258935-ovulasyon-yumurtlama-testleri-hakk305nda-merak-ettikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

Ben birsey soracaktim: Sendeki hesaplayiciya gore, adetin baslama saatiyle yumurtlama saati ayni ya da birbirine yakin denk geliyor mu? Oyle birseyler okudum, en iyi sen bilirsin diye dusundum.

Ben birsey soracaktim: Sendeki hesaplayiciya gore, adetin baslama saatiyle yumurtlama saati ayni ya da birbirine yakin denk geliyor mu? Oyle birseyler okudum, en iyi sen bilirsin diye dusundum.

yo hiç dikkatimi çekmedi. sen yazınca baktım bazen yakın saatlere bazen uzağa düşüyor.son 2-3 siklusun uzunluğuna bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…