Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

ok..teşekkürler...12.gün başlıycam..

folik asit içiyorum
birde geçen ay fitil kullandım
başka bişey yok

bu ay hiç ilaç alımı olmasın. adet olursan da saatiyle yaz. aslında adetlrin uygun da ilaçtan dolayı düensiz olmuş biraz

8 ağustosu 9 ağustosa bağlayan gece 01.00 de olsun.öncesinde 5 gün perhiz. bu tarih erkek bebek için.

valla ilginç bir yöntem.biz de cinsiyetimizi yeni öğrendik.keşke daha önce haberdar olsaydım.denemek isterdim..

çok teşekkür ederim arkadaşım,
ALLAH razı olsun....

teravetcim selam...bugün dr yumurtamın 17 mm civarı olduğunu söyledi.yani eski düzenime göre gibi gözüküyor.üç güne çatlar dedi...bana bi tahmin yapabilirmisin.

birde sana bi sorum daha olucak.neden tek ilişki....verdiğin saatte yaptıktan sonra tekrar denemenin bi sakıncası oluyormu..bugün adetimin 11.günüve dr aşşağı yukarı 17mm olmuş dedi..14.güne kadar çatlar dedi ama gün vermedi tabi..

teravetcim yarın tekrar bikaç eczane dolaşıp şu testlerden bulmaya çalışcam.daha garanti bi zaman verebilirmisin o zaman yoksa dediğin saat olsunmu

Arkadaşlar,yumurtanın daha kolay çatlamasıında KURU İNCİR'in etkili olduğunu biliyormuydunuz. Bunu televizyonda bir prof.tan duydum.Bence deneyin derim hem kolay ,hemde faydalı bir besin hiçbir yan etkisi yok.Ben yediğimden olsa gerek 40 yaşında olmama rağmen evliliğimin 2. ayında hamile kaldım. Bir de lütfen pozitif düşünün ama her konuda Rabbime dua edin.Rabbim herkese evlat nasip etsin .Sevgiyle kalın....a.s.

ovulasyon anı ph'ın en yüksek olduğu andır. ovulasyondan geri ve ileri gidildiğinde ph düşer. bundan dolayı sonrasında ilişki olmasa daha iyi olur.. ayrıca ilişkiden hamile kalınmışsa tekrar ilişkiye girme bazı durularda hamileliği zorlaştırıyor diye okumuştum bir yerde.erkek bebek için mutlaka 5 günlük perhiz de gerekli. bunun sebebi ise tazyik sağlayarak yumurtaya ulaşmayı kolaylaştırma ve önceden kalan spermler tarafından döllenme riskini ortadan kaldırmak. bu ay senin için net bir şey diemiyorum çünkü hem adet bilgilerinin yazıldığı aylar hem de hamileliğin deneneceği ay hiç ilaç alımı olmamalı.

teravetcim yarın tekrar bikaç eczane dolaşıp şu testlerden bulmaya çalışcam.daha garanti bi zaman verebilirmisin o zaman yoksa dediğin saat olsunmu

Merhaba canım,yumurtanın daha kolay çatlamasıındaKURU İNCİR'in etkili olduğunu biliyormuydunuz. Bunu televizyonda bir prof.tan duydum.Bence deneyin derim hem kolay ,hemde faydalı bir besin hiçbir yan etkisi yok.Ben yediğimden olsa gerek 40 yaşında olmama rağmen evliliğimin 2. ayında hamile kaldım. Bir de lütfen pozitif düşünün ama her konuda Rabbime dua edin.Rabbim herkese evlat nasip etsin ......Sevgiyle kala.s.

Son düzenleme:

ovulasyon testi için sadece cl...blue markasını tavsiye ederim.. özelikle gülen yüz çıkanları oldukça net oluyor.onlardan alırsan çok iyi olur.

teravetcim selam...acil yardımına ihtiyacım var.testi buldum.ama markası başka.
bugün 12.günüm. testi ne zaman yapıyım.markası prediktör.....lütfen bana yardımcı oleyvahedigeldismile

az önce yaptım birini.kontrol çizgisi daha koyu ama test çizgiside koyuya yakın çıktı..klavuzunda test çizgisi daha koyu yada aynı koyulukta çıkması lazım yazıyor..ne yapmalıyım???.

travetçiğim geçen ay denedim olmadı canım adet oldum sana son üç ayın adetini yazıyorum bakarsan sevinirim canım
3 Haziran saat 7:15 sabah
3 temmuz saat15 öğlen
31 temmuz saat 15:10 öğlen
canım en azından dan yakın bi tarih ve saat verirsen sevinirim erkek bebek için şimdiden teşekkür

bacım önceki tarihleri de yazabilir misin? en az son 3 ama fazlası da iyi olur yani.

az önce yaptım birini.kontrol çizgisi daha koyu ama test çizgiside koyuya yakın çıktı..klavuzunda test çizgisi daha koyu yada aynı koyulukta çıkması lazım yazıyor..ne yapmalıyım???.

keşke geçen ay ilaç kullanmasaydın. bence bu ay riske atma. mutlaka deneyeceğim dersen 5 i sabah 10 da dene

cnm hayır kontrol cızgısınden daha koyu olcak
benımde oyle yakındı ama aynısı deqıldı ertesı gun daha koyuydu zaten sıddetlı kasık agrım vardı ve bırgun oncesıde seffaf akıntı olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…