son dönem ilacın etkisiyle 30 a çıkmış. iyi bi düzen tutmuştu ama. son dönem 30 sürdüğü için doğru bir tahmin yapmak güç. ama sen ov testlerini her gün sabah ilk idrarda uygula. pozitif çıkınca bana haber ver.
son 2 dönemde ilaç alımı hiç oldu mu?
folik asit içiyorum
birde geçen ay fitil kullandım
başka bişey yok
ok..teşekkürler...12.gün başlıycam..
bu ay hiç ilaç alımı olmasın. adet olursan da saatiyle yaz. aslında adetlrin uygun da ilaçtan dolayı düensiz olmuş biraz
8 ağustosu 9 ağustosa bağlayan gece 01.00 de olsun.öncesinde 5 gün perhiz. bu tarih erkek bebek için.
teravetcim selam...bugün dr yumurtamın 17 mm civarı olduğunu söyledi.yani eski düzenime göre gibi gözüküyor.üç güne çatlar dedi...bana bi tahmin yapabilirmisin.
birde sana bi sorum daha olucak.neden tek ilişki....verdiğin saatte yaptıktan sonra tekrar denemenin bi sakıncası oluyormu..bugün adetimin 11.günüve dr aşşağı yukarı 17mm olmuş dedi..14.güne kadar çatlar dedi ama gün vermedi tabi..
teravetcim yarın tekrar bikaç eczane dolaşıp şu testlerden bulmaya çalışcam.daha garanti bi zaman verebilirmisin o zaman yoksa dediğin saat olsunmu
teravetcim yarın tekrar bikaç eczane dolaşıp şu testlerden bulmaya çalışcam.daha garanti bi zaman verebilirmisin o zaman yoksa dediğin saat olsunmu
travetçiğim geçen ay denedim olmadı canım adet oldum sana son üç ayın adetini yazıyorum bakarsan sevinirim canım
3 Haziran saat 7:15 sabah
3 temmuz saat15 öğlen
31 temmuz saat 15:10 öğlen
canım en azından dan yakın bi tarih ve saat verirsen sevinirim erkek bebek için şimdiden teşekkür
az önce yaptım birini.kontrol çizgisi daha koyu ama test çizgiside koyuya yakın çıktı..klavuzunda test çizgisi daha koyu yada aynı koyulukta çıkması lazım yazıyor..ne yapmalıyım???.
az önce yaptım birini.kontrol çizgisi daha koyu ama test çizgiside koyuya yakın çıktı..klavuzunda test çizgisi daha koyu yada aynı koyulukta çıkması lazım yazıyor..ne yapmalıyım???.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?