Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
söyle canım ben bakarım aralık ayı için mi istiyorsun bebeği bide erkek mi istiyorsun kız mı doğum tarihini sat aralıklarını ve son satını yaz arkadaşım
Sagol arkadaşım,
Aralık ayı, erkek bebek için
benim doğum tarihm 02/06/1976
son adet tarihlerim 11 Eylül, 7 Ekim, 4 Kasım ve 28 kasım

Sagol arkadaşım,
Aralık ayı, erkek bebek için
benim doğum tarihm 02/06/1976
son adet tarihlerim 11 Eylül, 7 Ekim, 4 Kasım ve 28 kasım

canım araya hafta sonu girdi cvp yazamadım kusura bakma verdiğin tarihlere göre bugünler yumurtlama günlerin gibi görünüyor ve erkek günlerin mesela eğer yumurtladıysan yada yumurtlayıp yumurtanın catladığını hissediyorsan bu gece ilişki deneyebilirsin yumurtanın catladığını kasıkta ağrı ve yumurta akı kıvamında ve renginde akıntı ile anlayabilirsin

Yaa ezelcim benim de yumurtlama tarihime bakarmısın

doğum tarihim 12/06/1984
son adet tarihlerim: 6eylül, 2ekim, 3kasım, 29aralık

canım 29kasım yanlış yazmışım

bi de satleri gerekiyormuş galiba şimdi okudum yukarda;
2ekim saat:13,00
3kasım saat:11,00
29kasımsaat:11,30

canım 29kasım yanlış yazmışım

bi de satleri gerekiyormuş galiba şimdi okudum yukarda;
2ekim saat:13,00
3kasım saat:11,00
29kasımsaat:11,30

canım muhtemel yumurtlama günün geçmiş gibi görünüyor sen yumurtladığını falan hissettin mi canım erkek bebek mi istiyorsun ovülasyon testi alıp takip etsen

arkadaşlar çok çok özür dilerim hepinizden.
nete girme olanağım yoktu

selam teravetcim ben burda yeniyim görüyorumki herkese elinden geldiğince yardımcı oluyorsun allah razı olsun senden ayrıca senin gibi biriyle tanıştığıma çok memlun oldum bu ay geçti benim için ama 1 2 ay sonra banada yardımcı olabilirmisin canım :26: yani 2 ay sonra burdan bana cevap verebilirmisin benim allahıma binlerce şükür çok tatlı bi prensesim var ve 2ay sonra allahım izin verirse 1tane daha bebek istiyoruz ama bu erkek olsun istiyorum :97: şükürler olsun büyük allahıma kız çocuğunu bana tattırdı bide sağlıklı bi erkek çocuğu verir inşallah. Kızlar sizde yanlış anlamayın lütfen erkek çocuk istememin sebebi (çocukları çok sevmeme rağmen)benim bidaha çocuk yapmıycak olmam(maddi imkansızlıktan dolayı )yani erkek çocuk olna kadarda bakamayacağım çocukları doğurmak çok cahilce olurdu öyle değilmi Kızlar sizinde erkek çocuk için tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.teravetcim sen 2 ay sonra bana cevap verirsin dimi burdan canım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…