son 3 adet başlangıç günü ve sati lazım.
12 aralık akşam 6
20 ekim akşam 4
27 eylül sabaha karşı 5
saatleri ortalama söyledimm...
yanlız son adetten önce uzun bir gecikmem oldu hayatımda ilk defaa...
son dönem 28 üstü sürmüş. sen bence bi kaç ay ilaç almadan gün ve saatleri yaz. sonra dene.
benimkinide hesaplarsan çok sevinirim
22.10.2010 11.00
19.11.2010 01.00
17.12.2010 15.00
kız istiyorum inşalah hayırlısıyla verir rabbim bi oğlum var bide kızım olursa çok mutlu olurum
teravet ben hamileyim..son regi 28 kasım.bekelen regi 23-24 aralıktı...26-27 günde bir regi oluyorum...benim işki tarihlerim 8 aralık ve 11 aralık....benim bebeğin cinsiyeti ne olur tahmin yürütürsen sevinirim...
teravet ben hamileyim. son iki adet tarihimi hatırlıyorum.
30/10/2010 saat sabah 07
26/11/2010 saat sabah 07:30
ilişki tarihi 08/12/2010 saat akşam üstü 18:30
bu bilgilerle yorum yapabilirmisin?
merhaba teravet sayfanı uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum.Allah izin verirse bende nisan mayıs gibi denemelere başlıcam.Bir kızım var,inşaallah birde hayırlısıyla bir oğlum olur,bi konu hakkında seninde düşüncelerini merak ediyorum kızımı sezeryanla dünyaya getirdim ve sağ yumurtalığım alındı 28 günde bir regli oluyorum sağ yumurtalığı olmayanın erkek bebeği olmaz diye yazılar okuyorum zaman zaman senin bu konu ile ilgili bilgin varmı?Birde hamile kalmayı planladığım zamana daha var sana bi tek buradan mı ulaşabiliyoruz ulaşamazsam diye tedirgin oldum da:)banada tarih konusunda yardımcı olurmusun acaba? birde dediklerin gerçekten çok doğru geçen adet dönemimde antibiotik kullanmak zorunda kaldım bu ay adetim 2 gün geç geldi 30 yaşındayım 17 yıldır regli oluyorum ilk defa bi gecikme yaşadım bu ayda ilaç kullandım maalesefzamanı geldiğinde banada yardımcı olursan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler görüşmek üzere....
teravetcim ben kiz bebek istiyorum,sorum müshil kullandim bunun etkisi olurmu,yoksa tarih ve saatlerini verebilirm
adetlerin çok uygun. bu yazdığın aylarda ilaçsız mıydın?
6 ocağı 7 ocağa bağlayan gece 02.00
banada cvp :)))
son adet tarihlerim
bebek düşündüğümüz aydan beri ama saatlerini hatırlamıyorum ama gündüz saatleri içinde oluyodum
27mayıs
1hazıran
3temmuz
3agustos
3eylül
5ekim
8kasım
ben en son 8kasımda adet oldum ama yumurtalarım bu ay geç çatlamış geç döllenme olmuş dedi dr yani 7haftalık hamile olmam gerekirken ben 5 haftadan geliyorum
teravet daha önce yazmıştım fakat cevap alamamıştım
5 kasım sabah 6 sanırım
1 aralık akşam 17 30
29 aralık 17 20
2 tane kızım var bitanede oğlumuz olsun istiyorum Allah izin verirse
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?