Adetliyken hamile kalınır mı

Guneshayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
13
2
1
23
Arkadaşlar benim eşim çalışıyor bayrama gelmişti biz ilişkiye girdik ve gitti ben normal adet oldum gününde 2 kere dün kadın doğuma gittim sende kese var dedi ama tam bir aciklama yapmadı kan testi verdim sonuç 0.100 hamile ola bilirmiyim yani

Kese dışında başka birşey demiş olma ihtimali var mı siz yanlış anlamış olabilirsiniz? Yada kan tahlili yanlış çıktı. O değer negatif sonuçtur. Keseyi de görmüş olabilmesi için adetiniz geçeli bir kaç hafta olmuş olmalı.

Arkadaşlar benim eşim çalışıyor bayrama gelmişti biz ilişkiye girdik ve gitti ben normal adet oldum gününde 2 kere dün kadın doğuma gittim sende kese var dedi ama tam bir aciklama yapmadı kan testi verdim sonuç 0.100 hamile ola bilirmiyim yani
Bu değerle ve demenle imkansız gibi duruyor reglken hamile kalan var örnek annemdir 3 ay regl gördü ve hamileymiş 🤷🏼‍♀️

Kese dışında başka birşey demiş olma ihtimali var mı siz yanlış anlamış olabilirsiniz? Yada kan tahlili yanlış çıktı. O değer negatif sonuçtur. Keseyi de görmüş olabilmesi için adetiniz geçeli bir kaç hafta olmuş olmalı.
Yok kese dedi hatta resimde ata bilirim bugünde test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve benim arkadaşımın 0.57 değerle hamile kaldı

Bana verdiği resim bu

Eklentiler

• IMG-20220617-WA0015.webp
    IMG-20220617-WA0015.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 228
Back
X