Adetliyken hamile kalınır mı

Ya kan testinizi olcen makinada bir sorun vardi ki bu bazen olabiliyor. 2 farkli hastanede iki farkli sonuc alan arkadaslarim var. Ya da kist gibi birseyi kese olarak gordu doktorunuz. Cunku kese olustuysa en kotu ihtimalle betaniz 5 in cok ustunde olmali

Valla inanin bende bilmiyorum aşırı şaşkınım doktor kese dedi ve tam bir bilgi vermedi dünde test yaptım hemen çıkmadı sonra tekrar baktım silik çıkmış 2.cizgi bende hiç umut edemiyorum ama çok şaşkınım hayırlısı diyorum 😔😇

Ya kan testinizi olcen makinada bir sorun vardi ki bu bazen olabiliyor. 2 farkli hastanede iki farkli sonuc alan arkadaslarim var. Ya da kist gibi birseyi kese olarak gordu doktorunuz. Cunku kese olustuysa en kotu ihtimalle betaniz 5 in cok ustunde olmaliv

Gerçekten çok garip. İlk kez duyuyorum böyle bseyi. Bebek gördü mü peki? Yoksa sadece kese mi gördü?
Tak bir açıklama yapmadı pek ilgilenmedi başka hastaneye gidecem

Bilemedim neyse artık topik sahibinin gönlünce olsun istiyorsa bebek vardır inşallah. Rabbim bana da inşallah böyle mucize gönderir 😌
Amin inşallah çok istiyorum valla inşallah
Ya kan testinizi olcen makinada bir sorun vardi ki bu bazen olabiliyor. 2 farkli hastanede iki farkli sonuc alan arkadaslarim var. Ya da kist gibi birseyi kese olarak gordu doktorunuz. Cunku kese olustuysa en kotu ihtimalle betaniz 5 in cok ustunde olmali
Kanı aç karnına vermedim ondan olabilir mi

Arkadaşlar benim eşim çalışıyor bayrama gelmişti biz ilişkiye girdik ve gitti ben normal adet oldum gününde 2 kere dün kadın doğuma gittim sende kese var dedi ama tam bir aciklama yapmadı kan testi verdim sonuç 0.100 hamile ola bilirmiyim yani
Yani 2 ay üst üste adet görmüşsünüz başka ilişki olmamış birdaha. Bu durumda 3 aylık gebe olmanız gerekirdi ilk adet tarihinden sayarsak, dolayısıyla kese değil baya bebek görünmeliydi. Hadi kan yanlış çıktı diyelim idrar silik çıkamaz o kopkoyu çıkardı. Heves kırmak istemem ama başka doktora gidin gebelik gibi durmuyor.

Arkadaşlar benim eşim çalışıyor bayrama gelmişti biz ilişkiye girdik ve gitti ben normal adet oldum gününde 2 kere dün kadın doğuma gittim sende kese var dedi ama tam bir aciklama yapmadı kan testi verdim sonuç 0.100 hamile ola bilirmiyim yani
sen adetken mı ılıskıye gırdın? :S adetlıyken yazmıssın da..2 kere mı adet oldun? ılıskı taa ramazan bayramında mıydı? hamıle olsan kocaman gozukur:) oyle 5 haftalık gebelık kesesı olamaz. bayram dıyosun 2 3 aylık koca bebek. dersen kı bıdaha geldı ılıskı oldu o zamn bısı dıyemem bence kese degıl o. kist falan

bence tekrar bi doktora gorunun

Back
X