- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
Bhcg..İki test yaptım ikisi de pozitif çıktıBhcg mı
Ovulasyon mu
En net Kanda belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bhcg..İki test yaptım ikisi de pozitif çıktıBhcg mı
Ovulasyon mu
En net Kanda belli olur
2. Silik çizgi çıkınca pozitif oluyor.Burda da 2. Silik çizgi çıktı.2 kere yaptım ikisi de aynıPozitud degilki bu...
2. Testi yaptım onda aynen böyle çıktı.Bir de adetim 1 hafta sürerken bu ay 3 gün sürdü.2gün yoğun.3gün bir pedi doldurmayacak kadar az.Akşamdan beri de tamamen kesildiustune gorme olabilir ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin . belki de test yanlistir . kan testinde belli olur
Bem sesimde silik cizgiyi goremiyorum. Kantesti yapyirmanda fayda var. Silikde olsa gorunmesi lazim cizginin...2. Silik çizgi çıkınca pozitif oluyor.Burda da 2. Silik çizgi çıktı.2 kere yaptım ikisi de aynı
Bem sesimde silik cizgiyi goremiyorum. Kantesti yapyirmanda fayda var. Silikde olsa gorunmesi lazim cizginin...
Sonucu yazıcam buraya.Bakalım hayırlısı olsunBenim siliklikten anladigim bu, kaldiki 2 gebeligimdede en azindan benim zananimda adagidaki resim gibiydi. Net bilgi aldiginda benide haberdar etmeni rica ederim. Merak ettim.
Amin canım inşallahInsallah hayirlisi ise Allah gonlununuzdeki versin..
İnşallah güzel haberler veririmbi kan testi yaptir canim bugun . bizi de haberdar et
Aslına bakarsan benim aklımdan bile geçmedi.Eşim çok israr etti yap diye öyle yaptım.Test mi bozuk diye 2. kez yaptım yine pozitif çıktı.Kafam karıştı.Doktora sordun adetin bitsin öyle gel dedi.Adetim de 7 gün sürüyordu bu ay 3 gün oldu.Bugünden de az birşey oluyor.Adetim bitsin evde yeniden idrar testi yapıp sonuca göre kan testi vericemOkurken merakla okudum. Kan testi ne zaman vereceksiniz ? :) inşallah hamilesindir. Adetliyken test yapılabildiğini bilmiyordum
Bhcg..İki test yaptım ikisi de pozitif çıktı
Doktora danıştım.Adetin bitsin öyle yaptır dedi.2 gün geçsin yeniden test yapıb sonuca göre yaptırmayı düşünüyorumKan testi yapmadın mı?
Doktora danıştım.Adetin bitsin öyle yaptır dedi.2 gün geçsin yeniden test yapıb sonuca göre yaptırmayı düşünüyorum