Adetliyken pozitif çıkan test??? (Resimli)

ustune gorme olabilir ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin . belki de test yanlistir . kan testinde belli olur
2. Testi yaptım onda aynen böyle çıktı.Bir de adetim 1 hafta sürerken bu ay 3 gün sürdü.2gün yoğun.3gün bir pedi doldurmayacak kadar az.Akşamdan beri de tamamen kesildi

30F772A0-A938-4334-B55D-8965126ADBE3.webp
Bem sesimde silik cizgiyi goremiyorum. Kantesti yapyirmanda fayda var. Silikde olsa gorunmesi lazim cizginin...

Benim siliklikten anladigim bu, kaldiki 2 gebeligimdede en azindan benim zananimda adagidaki resim gibiydi. Net bilgi aldiginda benide haberdar etmeni rica ederim. Merak ettim.

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 816
Okurken merakla okudum. Kan testi ne zaman vereceksiniz ? :) inşallah hamilesindir. Adetliyken test yapılabildiğini bilmiyordum

Okurken merakla okudum. Kan testi ne zaman vereceksiniz ? :) inşallah hamilesindir. Adetliyken test yapılabildiğini bilmiyordum
Aslına bakarsan benim aklımdan bile geçmedi.Eşim çok israr etti yap diye öyle yaptım.Test mi bozuk diye 2. kez yaptım yine pozitif çıktı.Kafam karıştı.Doktora sordun adetin bitsin öyle gel dedi.Adetim de 7 gün sürüyordu bu ay 3 gün oldu.Bugünden de az birşey oluyor.Adetim bitsin evde yeniden idrar testi yapıp sonuca göre kan testi vericem

Forumda adetken ve adetten hemen sonra öğrenenleri okumuştum canım inşallah vardır bence kan testi vermelisin eğer varsa ve kanaman oluyorsa sıkıntı vardır belki doktora gidersin

Kan ver cnm.Muhtmelen 1.20 falan çıkar sonuç.Artık uzman oldum:(Hep böyle çıkıyor kosa kosa kana gidiyorum.Sonuc 1.20
Bazı testler sıkıntılı böyle.İns vardır:dua:

Back
X