Adetliyken pozitif çıkan test??? (Resimli)

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir:KK43:((
3d604a01-22ce-48f3-b2df-45c292dea907-jpeg.2181851

Canım acaba üstüne mi görüyorsun? Yoksa yerlesme kanamasi mi bilemedim ki. Kanaman yoğun mu?
Bilmiyorum ki:KK43: Yoğun baya adet kanaması.İşte ben de bu yüzden şaşkınım.Bu aşkam yine yapıcam belki testde bir problem vardır.Ama araşdırdım adet gördüğü halde hamile kalan kadınlar da vat.Bu test pozitif mi sence?:KK61:

ustune gorme olabilir ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin . belki de test yanlistir . kan testinde belli olur

Kızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir:KK43:((
3d604a01-22ce-48f3-b2df-45c292dea907-jpeg.2181851
Kan testi yaptırın bence. Bu test pozitif be yaşadığınız muhtemel yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik olabilir yada test tamamen hatalı olabilir. En net kan testi ile anlaşılır. Hayırlısı

E39E9879-5465-406F-A250-039EF35D1ABB.webp

Kan testi yaptırın bence. Bu test pozitif be yaşadığınız muhtemel yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik olabilir yada test tamamen hatalı olabilir. En net kan testi ile anlaşılır. Hayırlısı
Bugün öğlen yine yaptım test.2.silik çizgi yine çoktı.Bir bakar mısın?Pozirif mi?

Bu gün tekrar test yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bakar mısınız?Pozitif mi bu test?
DCFC3A08-55B8-470C-AFA4-0F49B748A3B1.webp

Benim de böyle olmuştu değerim 5 e düştü hastalandım ama idrar testinde bundan daha silik bi çizgi cikti. Beta bu kadar düşükken bile çıkabiliyor deme ki

Maalesef. Hamile olabileceğim aklıma gelmedi ama dış gebelikten korktum test pozitif cikinca. 2 gün sonra tekrar kan verdim beta 2 ye düşmüş.
Kimyasal gebelikti sanirim.

Back
X