Adetliyken pozitif çıkan test??? (Resimli)

Arkadaşımız eczacıyı bu gidişle zengin edecek :)

Adet bitimini bekleyin, vucut doğum kontrol hapı (eğer ki kullandıysan) ancak toparlar kendini. Umarım hamilesindir, ancak aceleye de getirmeye gelmez. Sabretmek gerekir ama 3 gün ama 5 gün. Zırt pırt test almaya gerek yok yani.

Ben mesela şakasına 1 gün adet gecikmesine test yaptım, şaka gerçeğe dönüştü pozitif çıkınca :)

Kızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir:KK43:((
3d604a01-22ce-48f3-b2df-45c292dea907-jpeg.2181851
Merhaba naptiniz

Test pozitif degil ki??
Nerde cift cizgi?

Adet de olmussun
Bence hamile degilsin

Tabii insallah hamilesindir yine de

Bana kimyasal gebelik yaşamışşınız ondan ara kanamalar olmuş gibi geldi... deger de 0 olmayinca test silik cikabiliyor.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar; bende merak edip konuyu açan Bestemsu94'ün profiline baktım. Yeni bir konu daha açmış.
Şimdi bu ay hamileymiş galiba. Hala kan testi yaptırmamış.
Bu açtığı konuda kimyasal geçirmiş.

Çok sağol canım haber verdiğin için girip baktım evet bu sefer kesin hamile :) inşaALLAH sağlıklı gebelik geçirir
Canım sen de inşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın bebişi :)

Konuyu tekrar ortaya çıkarmak istemem ama aynı şeyi yaşıyorum şuan test pozitif ama adetim 2. Gün... Test pozitif çıkmıştı hem de net gayet, sonra adet oldum.. Demekki test bozuk diye düşündüm adetken testi tekrarladım böyle çıktı..

Eklentiler

• IMG_20191006_162223.webp
    IMG_20191006_162223.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 1.333
Pozitif görünüyo iki testtede. Ya her hamile olacak olan kadın yerleşme kanaması görür mü kızlar..

Konuyu tekrar ortaya çıkarmak istemem ama aynı şeyi yaşıyorum şuan test pozitif ama adetim 2. Gün... Test pozitif çıkmıştı hem de net gayet, sonra adet oldum.. Demekki test bozuk diye düşündüm adetken testi tekrarladım böyle çıktı..
Bu ay ki durumun nasıl sonuçlanmıştı canım.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Konuyla bağlantılı mı bilmiyorum ama kafam çok karıştı lütfen yardım edin. 3 yıllık evliyim 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Geçen ay enfeksiyon nedeniyle gynomax fitil kullandım. 24 şubatta normal adetimi oldum. Herhalde enfeksiyon geçmedi diye doktora gittim. Doktor tekrar tedaviye başlamak için hcg testi yaptı. Değerim 106 çıktı. Hamile görünüyorum. İmplantasyon kanaması diyeceksiniz biliyorum. Ama bildiğiniz adetti. Ben hamile olduğumu düşünmedim bile. Şimdi sizlere sorum: sizce kimyasal olabilir mi? Kanama bitikten sonra kimyasalın sonlanması mı gerekirdi? Adetim biteli 5-6 gün oluyor. Olabilir mi böyle bişey mümkün mü? Kafayı yicem.
Bu arada söylemeyi unuttum. Doktor pazartesiyi bekleyelim dedi. Tekrar hcg bakacak ama bu haftasonu geçmek bilmiyor bana.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Konuyla bağlantılı mı bilmiyorum ama kafam çok karıştı lütfen yardım edin. 3 yıllık evliyim 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Geçen ay enfeksiyon nedeniyle gynomax fitil kullandım. 24 şubatta normal adetimi oldum. Herhalde enfeksiyon geçmedi diye doktora gittim. Doktor tekrar tedaviye başlamak için hcg testi yaptı. Değerim 106 çıktı. Hamile görünüyorum. İmplantasyon kanaması diyeceksiniz biliyorum. Ama bildiğiniz adetti. Ben hamile olduğumu düşünmedim bile. Şimdi sizlere sorum: sizce kimyasal olabilir mi? Kanama bitikten sonra kimyasalın sonlanması mı gerekirdi? Adetim biteli 5-6 gün oluyor. Olabilir mi böyle bişey mümkün mü? Kafayı yicem.
Bu arada söylemeyi unuttum. Doktor pazartesiyi bekleyelim dedi. Tekrar hcg bakacak ama bu haftasonu geçmek bilmiyor bana.
Kızlar özelde test yaptırdım. Direkt 0 çıkmış değer. Sanırım tahlili yanlış yaptılar önceki hastane. Şok olmuştum zaten. Yani dikkatsizlikle insanların duygularıyla sinirleriyle bu kadar oynanır mı bilemiyorum. Sözün özü, cevaba gerek kalmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin. İyi günler..

Hamile miydiniz acaba baya zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım simdi

Kızlar bn dün test yaptım çok hafif bi çizgi çıktı bu gün yaptım tam belli oluyor ama testi yaparken kanamam başladı niye acaba bugün yaptığım test

Eklentiler

• 20220112_151610.webp
    20220112_151610.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 1.148
Back
X