Adette gün sayanlar

Nasıl yani sen hamile değilmiydin

Adet zamanın içinde olduğum içinmi böyle ağrılarım oluyor anlamdım ki ya genemi olmadı acaba
Öyle düşünme canım bu 4 gebeliğim hepsindede 3 ayına kadar bu sancıları ve ağrıları çektim 4düncu ayda artık ağrı kalmiyor tabii o zamanda bebek büyüyor insan kendini çok agır hissediyor yani demem o ki gebelikte rahatlık olmaz sen canını sıkma inşallah bu günlerde geçecek yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

İnşallah canım da nebiliyim ya leke denemez de akıntım bi şeffaf oluyor bi beyaz bi açık ama çok açık kahve oluyor sürekli değil acaba bebek yerleşiyor ya ondan yada adet dönemi olmasımı ki sebeb

İnşallah canım da nebiliyim ya leke denemez de akıntım bi şeffaf oluyor bi beyaz bi açık ama çok açık kahve oluyor sürekli değil acaba bebek yerleşiyor ya ondan yada adet dönemi olmasımı ki sebeb
Yerleşmede olabilir canm benimde akıntım çok fazla bide çok sarı bazen ayaktayken adet oldum diyorum baktığımda çok acık sarı lekelenme strese girme allah korusun kötü bişey olur bebeğine akışına bırak

Nasıl yani sen hamile değilmiydin
Tamam iste hamile kalmadan once ben yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip ettim ama kendim prospektuste yazanla yaptim yanlis mi yaptim doğru mu yaptim diye araştırıyordum o kadinin sayfasını ogrendim ona yazdim doğru mu yapmışım evet doğru yapmışsın tutar inşAllah tutmazsa gelecek ay birlikte takip ederiz yumurtlamayı demisti ama bebeğim gelmis gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…