Nasıl yani sen hamile değilmiydinInsallah nasip olacak kuzum sabret insta da birgebeningunlugu diye sayfa var bayan saglikciymis ovulasyon takibi yapıyor kadınları birsürü kadın hamile kalmis bu şekilde ben ovulasyonumu kendim yapmistim ama acaba doğru mu yaptim yanlis mi yaptim diye araştırıyordum burdanda bi kaç kişi soyle biri var sayfasına bakın bi felan yazmis baktim. Ovulasyon nasil yaptigimi anlattim doğru mu diye evet doğru yapmissin inşAllah tutar tutmazsa gelecek ay beraber yaparız takibini demisti tutmuş ama. Sende oraya bi bak kuzum
10 aralık bat 3 gün gecikme ile de gelebiliyor bazen hayırlısı bakalım artık yaÜzülme bekleyelim biraz daha Bakalim bata 5 günün mu kaldi
Galiba bu kez iğnelerimi sabah akşam yapacağimİşte bende ondan erken ögrendim ki ilaçlara başlayım diye hemen
Benim bintane aman vala herşeyin hayırlısı ya canım sıkılıyorGaliba bu kez iğnelerimi sabah akşam yapacağim
Adet zamanın içinde olduğum içinmi böyle ağrılarım oluyor anlamdım ki ya genemi olmadı acabaAynen zaman geçmek bilmiyor
Öyle düşünme canım bu 4 gebeliğim hepsindede 3 ayına kadar bu sancıları ve ağrıları çektim 4düncu ayda artık ağrı kalmiyor tabii o zamanda bebek büyüyor insan kendini çok agır hissediyor yani demem o ki gebelikte rahatlık olmaz sen canını sıkma inşallah bu günlerde geçecek yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızAdet zamanın içinde olduğum içinmi böyle ağrılarım oluyor anlamdım ki ya genemi olmadı acaba
İnşallah canım da nebiliyim ya leke denemez de akıntım bi şeffaf oluyor bi beyaz bi açık ama çok açık kahve oluyor sürekli değil acaba bebek yerleşiyor ya ondan yada adet dönemi olmasımı ki sebebÖyle düşünme canım bu 4 gebeliğim hepsindede 3 ayına kadar bu sancıları ve ağrıları çektim 4düncu ayda artık ağrı kalmiyor tabii o zamanda bebek büyüyor insan kendini çok agır hissediyor yani demem o ki gebelikte rahatlık olmaz sen canını sıkma inşallah bu günlerde geçecek yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Yerleşmede olabilir canm benimde akıntım çok fazla bide çok sarı bazen ayaktayken adet oldum diyorum baktığımda çok acık sarı lekelenme strese girme allah korusun kötü bişey olur bebeğine akışına bırakİnşallah canım da nebiliyim ya leke denemez de akıntım bi şeffaf oluyor bi beyaz bi açık ama çok açık kahve oluyor sürekli değil acaba bebek yerleşiyor ya ondan yada adet dönemi olmasımı ki sebeb
Tamam iste hamile kalmadan once ben yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip ettim ama kendim prospektuste yazanla yaptim yanlis mi yaptim doğru mu yaptim diye araştırıyordum o kadinin sayfasını ogrendim ona yazdim doğru mu yapmışım evet doğru yapmışsın tutar inşAllah tutmazsa gelecek ay birlikte takip ederiz yumurtlamayı demisti ama bebeğim gelmis gerek kalmadiNasıl yani sen hamile değilmiydin
Tamam iste hamile kalmadan once ben yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip ettim ama kendim prospektuste yazanla yaptim yanlis mi yaptim doğru mu yaptim diye araştırıyordum o kadinin sayfasını ogrendim ona yazdim doğru mu yapmışım evet doğru yapmışsın tutar inşAllah tutmazsa gelecek ay birlikte takip ederiz yumurtlamayı demisti ama bebeğim gelmis gerek kalmadi
Bugn adettime iki gün var deneme amaçlı denedim çıktı zaten üç gün önce gebe olduğumu öğrendim bu sadece deneme :)
Hayırlısıyla devam eder inşallah sağlıkla kucağınıza aliriz canım senin değerin kaçtı baktığındaBugn adettime iki gün var deneme amaçlı denedim çıktı zaten üç gün önce gebe olduğumu öğrendim bu sadece deneme :)
Değerim pazar günü yaptım 200 duHayırlısıyla devam eder inşallah sağlıkla kucağınıza aliriz canım senin değerin kaçtı baktığında
Amin inşallah cümlemizdeHayırlısıyla devam eder inşallah sağlıkla kucağınıza aliriz canım senin değerin kaçtı baktığında
Satın 7 kasımdı dimi benim satta 11 kasim benimde 176 normal o zaman dimi bisey olmaz yani ben tedirginim ya niye boyle oldum kiDeğerim pazar günü yaptım 200 du
Gayet güzel değer senin adettin 11 kasım ama değerin çok iyiSatın 7 kasımdı dimi benim satta 11 kasim benimde 176 normal o zaman dimi bisey olmaz yani ben tedirginim ya niye boyle oldum ki
Canım ben adetten çıkmışım sen daha yeni adet olmuşsun o yüzden değerim bir tık yüksekSatın 7 kasımdı dimi benim satta 11 kasim benimde 176 normal o zaman dimi bisey olmaz yani ben tedirginim ya niye boyle oldum ki
Ayy Sagol kuzum içimi rahatlardın cok sagolGayet güzel değer senin adettin 11 kasım ama değerin çok iyi
O zaman ne mutlu bana.canm bende çok kötü öksürüyorm ilaçta kullanamiyorum sanki ciğerlerim çıkacak gibi ağrıyor ne yapsam ne içsemde ileşsemAyy Sagol kuzum içimi rahatlardın cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?