Adette gün sayanlar

Aynen valla benimde ciğerlerim ağrıyor dokundugumda sanki yara var gibi ağrıyor

Heyyyyy yaptın mı test
Günaydın canım , yaptım bişey çıkmadı , 24/25 kasım yumurtlama günümdü , dün akşam ovulosyonda yaptım silik şekilde gosteriyor , silinmesi gerekmez mi artık ben mi yanlış biliyorum?

belimin sol tarafı popoma kadar çok ağrıdı yatağa yatarken bile uyuyamadım çok rahatsızlık verdi , sol kasığıma canımı yakçak kadar ağrılarda girip duru çok ümitliydim ya

Daha adetine var niye moralini bozuyorsn ki

Dur Bakalim hemen ümitsizliğe kapılma bekle hele bi kuzum belki cok cok yenidir ki diyelim yok sakın üzme kendini moralini yüksek tut olucak birgün sabredelim

Dur Bakalim hemen ümitsizliğe kapılma bekle hele bi kuzum belki cok cok yenidir ki diyelim yok sakın üzme kendini moralini yüksek tut olucak birgün sabredelim
insanın morali bozuluyor cidden ya . Diğer ayda ovulosyon ile deneme yapıcam tutmazsa doktor yolunu tutucam bakalım , negatifi görünce insanın modu düşüyor resmen ya reglim geçmeden test yapmıcam artık

insanın morali bozuluyor cidden ya . Diğer ayda ovulosyon ile deneme yapıcam tutmazsa doktor yolunu tutucam bakalım , negatifi görünce insanın modu düşüyor resmen ya reglim geçmeden test yapmıcam artık

Insallah nasip olacak kuzum sabret insta da birgebeningunlugu diye sayfa var bayan saglikciymis ovulasyon takibi yapıyor kadınları birsürü kadın hamile kalmis bu şekilde ben ovulasyonumu kendim yapmistim ama acaba doğru mu yaptim yanlis mi yaptim diye araştırıyordum burdanda bi kaç kişi soyle biri var sayfasına bakın bi felan yazmis baktim. Ovulasyon nasil yaptigimi anlattim doğru mu diye evet doğru yapmissin inşAllah tutar tutmazsa gelecek ay beraber yaparız takibini demisti tutmuş ama. Sende oraya bi bak kuzum

Tamam canım bakayım bende bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…