NAsıl olcakki ben yumurtalama takbi yaptırdım beraber olduğum günler belli nasıl geç döllemirkiSenin ki gec döllenme olabilir canm
Belki yumurtlamanda sonra gebe kalmışsnNAsıl olcakki ben yumurtalama takbi yaptırdım beraber olduğum günler belli nasıl geç döllemirki
Ben mesela adettin beşinde yani daha sarılık varken ilişkiye giriyorum öyle daha çabuk tutuyor yumurtmayi beklemiyorum o yüzden tahlillerde hemen çıkıyor yumurtaya kadar ben hamile kalıyorum bileNAsıl olcakki ben yumurtalama takbi yaptırdım beraber olduğum günler belli nasıl geç döllemirki
Senin değerin kaçtı canım benimki normal mi ben tam 3 haftalık sata göre normal mi bu degerNAsıl olcakki ben yumurtalama takbi yaptırdım beraber olduğum günler belli nasıl geç döllemirki
Heyyyyy yaptın mı testayyy akşam olsa da gitsem eve çişimi yapsam şu mıtlılık çıbığına
47 çıktı cnmSenin değerin kaçtı canım benimki normal mi ben tam 3 haftalık sata göre normal mi bu deger
Günaydın canımmGünaydn kızlar
Nasılsn canmGünaydın canımm
Kaç gün önce yaptırdığına bağlı ama canım suan daha yüksektir değerin47 çıktı cnm
Günaydn hamilelik nasıl geçiyor canmGünaydın kızlar
Şükür iyiyim canım senNasılsn canm
Adete 2 gün kala dün yaptırdımKaç gün önce yaptırdığına bağlı ama canım suan daha yüksektir değerin
Iyiyim desem yalan olur hep grip hemde ağrılar beni perişan ettiŞükür iyiyim canım sen
Günaydn canm sende hoşgeldin hemişmisinGünaydınn kızlarrr
Hayırlı günler.... Bolll hamişlerrr
Geçer inşallah hayırlısıyla canım inşalalh dikkat et kendineIyiyim desem yalan olur hep grip hemde ağrılar beni perişan etti
İnşallah canm sağol canm çok çay istiyor bide et senin aşermen var mı canımGeçer inşallah hayırlısıyla canım inşalalh dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?