- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
Bence doktorunu bu duremdan haberdar et düşük çıkmış ama bi yükselişte var ???Çıkmış sonuç 70 ya
Dr özel numarası yokki hem bu değer bir gün arayla bunun bi önemi yokmu acaba ki yaBence doktorunu bu duremdan haberdar et düşük çıkmış ama bi yükselişte var ???
Bi konuşmalısın bence
daha önce en fazla deerin kaça kadar yükselmiştiDr özel numarası yokki hem bu değer bir gün arayla bunun bi önemi yokmu acaba ki ya
Biraz otomatiğe girmiş gibi olacak amaDr özel numarası yokki hem bu değer bir gün arayla bunun bi önemi yokmu acaba ki ya
Kesinlikle katılıyorumBiraz otomatiğe girmiş gibi olacak amakeşke acilde yapsan bide öyle dene
Dimi belki orda sorun var da yüksek gostermiyor ben olsam heryerde kan verirdm:)Kesinlikle katılıyorum
Dur bakalım hakkında hayırlısı olsunnBenim daha öncekilerde yavaş gitti
Dimi belki orda sorun var da yüksek gostermiyor ben olsam heryerde kan verirdm:)
Hiç denemedim canmOvülasyon testiyle gebelik anlaşılır mıı?
Inşallah canimHoşgeldn hayırlısı inşallah
GünaydınnnSaçma olcak belki ama değerim artmışmıdır
Ay inşallah canım ya yarın ola hayır olaGünaydınnn
Bence kesinlikle yükselişin var bence herşey güzel geçicek öyle hissediyorum
Umarım yanlış hissetmemişimdir
Benim üç ay önceki gebeligim de tüptü tam iki katı katlayamadı ama kese gördündü boş gebelik oldu rabbim ol derse olacak olma derse olmucak hakkımızda hayırlısıbi tanıdığım 6 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldı değeri 201 den 364 e yükseldi bizde bi korktuk noluyo diye hiç unutmuyorum o günü o kadar üzülmüştüm ki onada söylemedim ama sonraki testini heycanla bekledimm sonuç 756 oldu ve keseyi gördüler bugünde kalp atışlarına gidicekler
Daha önce kötü tecrübelerin olmuş haklısın zor insan umutlu bakılmıyor
Bende 2 kere kimyasal yaşadım hep olucak diyordum ama artık gittikçe umudumu yitiriyorum
ama sen umutla bekle sana tutunmaya çalışan bir melek var annesi
Aynen öyle canımmm rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün bizide içlerinden ayırmasınnBenim üç ay önceki gebeligim de tüptü tam iki katı katlayamadı ama kese gördündü boş gebelik oldu rabbim ol derse olacak olma derse olmucak hakkımızda hayırlısı
Teste yuksek gösteriyor sen bugn yine kan ver bakalım bugn nasıl allahın izniyle herşey iyi olacak inşallahSaçma olcak belki ama değerim artmışmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?