Bugğn vermem merkeze uzak oturuyorum yarın sabahtan sağlık ocağına vercem inşallahTeste yuksek gösteriyor sen bugn yine kan ver bakalım bugn nasıl allahın izniyle herşey iyi olacak inşallah
Sen içini ferahhh tuttttBugğn vermem merkeze uzak oturuyorum yarın sabahtan sağlık ocağına vercem inşallah
AH canım rabbim şifa versin inşallah birşey olmaz rabbimin izniyleSelam kızlar nasılsınız ben cok kotu hastayım ciğerlerim patlayacak gibi hissediyorum her öksurdugumde belime kasıklarına bi ağrı saplaniyor dünde rahmimde kasımlarımda ve belimde kramp oldu korkuyorum oksururken karnim sıkıyor kendini ister istemez bebeğe birsey olcak diye korkuyorum ya ne yapicam bilmiyorum dün baya bi istifra ettimbugün adet günüm bende pazartesiye kadar beklemeyi dusunuyorum yeniden kan vermek icin İnşaAllah birsey olmaz ona
Amiinn canım inşAllahAH canım rabbim şifa versin inşallah birşey olmaz rabbimin izniyle
Selam kızlar nasılsınız ben cok kotu hastayım ciğerlerim patlayacak gibi hissediyorum her öksurdugumde belime kasıklarına bi ağrı saplaniyor dünde rahmimde kasımlarımda ve belimde kramp oldu korkuyorum oksururken karnim sıkıyor kendini ister istemez bebeğe birsey olcak diye korkuyorum ya ne yapicam bilmiyorum dün baya bi istifra ettimbugün adet günüm bende pazartesiye kadar beklemeyi dusunuyorum yeniden kan vermek icin İnşaAllah birsey olmaz ona
Geçmiş olsun canm inan bende senin gibiyim bide karaciğerim çok kötü yataktan dönmekten bile acı çekiyorum belki başka bir hastalık benimki aşırı öksürüyorumdaSelam kızlar nasılsınız ben cok kotu hastayım ciğerlerim patlayacak gibi hissediyorum her öksurdugumde belime kasıklarına bi ağrı saplaniyor dünde rahmimde kasımlarımda ve belimde kramp oldu korkuyorum oksururken karnim sıkıyor kendini ister istemez bebeğe birsey olcak diye korkuyorum ya ne yapicam bilmiyorum dün baya bi istifra ettimbugün adet günüm bende pazartesiye kadar beklemeyi dusunuyorum yeniden kan vermek icin İnşaAllah birsey olmaz ona
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canmBugğn vermem merkeze uzak oturuyorum yarın sabahtan sağlık ocağına vercem inşallah
Ben mutlu son inşallah sağlıkla ilerlerVe test yaptım
Kurarsanızda beni sonra alın kızlarAğustos anneleri diye bir grup felan mı yapsak ne dersiniz kızlar
Tamam seninde vardır inşallah tam kesinleşsn yaparz inşallahAcele etmeyin belkş bende dahil olurum size
Yani inşallahhhh
Off üzme bizi yaa edoşKurarsanızda beni sonra alın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?