Adette gün sayanlar

Günaydın kızlar dün tekrar kan verdim sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini kontrol etmek icin reglimden 3 gun once 176.09 du dün regl günümdü ilk kandan 3 gun sonra yani, 529.08 çıktı tesadüfe Bakalim ki iki kanıda aynı saatte vermişim 17.15te o yüzden değerler telefonda hesapladığımla aynı çıktı cok sukur 2 günde tam 2 kat artışı var masallah

Bugünde 704. Kusurlerde olması gerekiyor

Günaydın canım verdim bekliyorum ya Cuma ya Pazartesi’ye kalır dedi inşalalh kalmaz
Kan mi verecektin bugün canım kendini strese sokma lutfen stres cok kotu etkiler. Biliyorum once yaşadıklarının etkisindesin ama yapmamaya çalış değerleri cok yavas artik ikiz gebeliği olanlar varmis

Kan mi verecektin bugün canım kendini strese sokma lutfen stres cok kotu etkiler. Biliyorum once yaşadıklarının etkisindesin ama yapmamaya çalış değerleri cok yavas artik ikiz gebeliği olanlar varmis
Verdim tatlım doğru diyorsun acayip stres oldum varmıymış ya inşallah benimde iyi olur

Verdim tatlım doğru diyorsun acayip stres oldum varmıymış ya inşallah benimde iyi olur
Sen gönlünü ferah tut canım benim dün hastanede ebeye dedim ciğerlerimi cok kotu üşütmüşüm her öksurdugumde belime ve kasıklarına ağrı kramp giriyor düşük tehlikesi felan olabilirmi bu durumdan dolayı dedim ebe bana dedi ki düşecek olan sen parmağını bile oynatmasan yattığın yerde düşer, düşmeyecek olan da 7. Kattan aşağı düşsen yine düşmez onu Allah bilir dedi. Cok etkilendim valla kadinin dediğinden, bol bol dua et elini karnının üzerine koy 7 kez ayetel kürsi oku hergun ben oyle yapiyorum veren rabbim o daha iyisini bilir tedbir bizden taktir Allahtan canım benim sen kendini strese sokma

Aynen öyle yicek ekmegi varsa zaten gelcek biz aciz kullar sabırlı olamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…