Herşeyin hayırlısı ikiz olsun isterdim ama ikizde çok zor bakmasıBazen kan pihtisida olabiliyomus ikinci kese gibi görünen belki oyledir belki de kendi doktorun görememiştir bekle Bakalim varsa illaki cikar
sonucunuz ne oldu merak ettim inşaallah gebelik nasip olmuştur isteyen herkesle banada nasip olsunBenimde adetime 3 gün kaldı bugün test yaptım sanırım var gibi herakfe
bende çok istiyorum 8 yılın acısı çıksın istiyorumHerşeyin hayırlısı ikiz olsun isterdim ama ikizde çok zor bakması
Aynen canm bende de 5 yıllın acısı varbende çok istiyorum 8 yılın acısı çıksın istiyorum
Tedavi görüyorsanız ikizleriniz olur insallahbende çok istiyorum 8 yılın acısı çıksın istiyorum
inşaallah canım tekrar başlayacamTedavi görüyorsanız ikizleriniz olur insallah
Maalesef olmadı kimyasal oldusonucunuz ne oldu merak ettim inşaallah gebelik nasip olmuştur isteyen herkesle banada nasip olsun
Insallahinşaallah canım tekrar başlayacam
İyi senden naberSlm kızlar ne haber
Iyi canm adettine ne kadar varİyi senden naber
Yani şuan bebek planın var mıİyi senden naber
Niye sordunki canımIyi canm adettine ne kadar var
Bu ay bi beklentim yok eşim görevde sadece senin dediğin aklıma geldi ve denk geldi adetimin son günü oldu ondan da olmaz sanırımYani şuan bebek planın var mı
Adetin son gününde mi ilişkiye girdin canmBu ay bi beklentim yok eşim görevde sadece senin dediğin aklıma geldi ve denk geldi adetimin son günü oldu ondan da olmaz sanırım
Evet canımAdetin son gününde mi ilişkiye girdin canm
Neden olmasın ki zaten bir kerede tutuyor adetin son gününde de ihtimal yüksekEvet canım
Adettine kaç gün kaldı canmEvet canım
çok üzüldüm allah sabır versin yeri dolsun inşaallahMaalesef olmadı kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?