- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
canim genelde hareket edince batma falan oluyorduKızlar topigi baştan sona kadar okudum. Hepinizi tebrik ediyorum.inşallah bebeklerimizi kucağınıza alirsiniz. Ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ve ayrıca üç yumurtam vardı. Şuan adetime 4 gün var. Kendimi sıkınca sağ kasigim çok fena ağrıyor. Hani çise sıkışık olunca sıkarsınız ya kendinizi öyle işte. Bu ay 6. Denemem ve ilkkez bu ay hiç belirti.olmadı. tek isteğim hamile anne adaylarından kendinizi öyle sıkınca kasoginiz agriyormu
Bende ki tek belirti bu zaten iğnenin etkisiyle bile bi belirti yaşamadım. Inşallah gebeliktir.canim genelde hareket edince batma falan oluyordu
Benim kasiklarimdan rahmime kramp girer gibi oluyordu inşAllah güzel haberler aliriz canımKızlar topigi baştan sona kadar okudum. Hepinizi tebrik ediyorum.inşallah bebeklerimizi kucağınıza alirsiniz. Ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ve ayrıca üç yumurtam vardı. Şuan adetime 4 gün var. Kendimi sıkınca sağ kasigim çok fena ağrıyor. Hani çise sıkışık olunca sıkarsınız ya kendinizi öyle işte. Bu ay 6. Denemem ve ilkkez bu ay hiç belirti.olmadı. tek isteğim hamile anne adaylarından kendinizi öyle sıkınca kasoginiz agriyormu
Evet kasıkta çok ağrı oluyor ağrısı bacağa atıyor bide sırt üstü uzan midene hafifce bas bastıkça ağrı hissedersen demeki var bişey hele ki baş ağrısıda varsa idrar da keskin bir koku ve renk değişikliğiKızlar topigi baştan sona kadar okudum. Hepinizi tebrik ediyorum.inşallah bebeklerimizi kucağınıza alirsiniz. Ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ve ayrıca üç yumurtam vardı. Şuan adetime 4 gün var. Kendimi sıkınca sağ kasigim çok fena ağrıyor. Hani çise sıkışık olunca sıkarsınız ya kendinizi öyle işte. Bu ay 6. Denemem ve ilkkez bu ay hiç belirti.olmadı. tek isteğim hamile anne adaylarından kendinizi öyle sıkınca kasoginiz agriyormu
Kırmızı kan görmediğin sürece umudunu kesme canım zaten gebelik belirtileri adet belirtileri aynıEvet uzAnınca bastırdım ama çok az ağrıdı. Bugün belim de ağrı galiba bn adet olcam ya belirti olmaması.tuttuğunu gostermiyormys
Ovitrelle ile zaten aynı günde adet oluyordum.gelmesse çok büyük mutlu olcam inşalla gelmez pedlerimi bile aldimKırmızı kan görmediğin sürece umudunu kesme canım zaten gebelik belirtileri adet belirtileri aynı
Ayy maşallahh bizde 5+5 olduk bugun. Gittin mi sen doktora baktin mi ultrasonda kese veya bebeği gordun muSelam güzel hanımlar nasılsınız ben bu aralar hiç topiğe ugramadm 6+2 oldum
İnşallah canm hayırlı haberĺerini bekliyoruzOvitrelle ile zaten aynı günde adet oluyordum.gelmesse çok büyük mutlu olcam inşalla gelmez pedlerimi bile aldim
Kese göründü ama çok erken olduğu için attan muaneye etti 15 gün sonra gel kalp atışını duyacaksn dedi bende ayın 28 de yada ocağın basında gideceğim doktora gittiğimde o zaman 5+2 idimAyy maşallahh bizde 5+5 olduk bugun. Gittin mi sen doktora baktin mi ultrasonda kese veya bebeği gordun mu
Sen gördn mü canmAyy maşallahh bizde 5+5 olduk bugun. Gittin mi sen doktora baktin mi ultrasonda kese veya bebeği gordun mu
Aramızda 4 gün var :)Ayy maşallahh bizde 5+5 olduk bugun. Gittin mi sen doktora baktin mi ultrasonda kese veya bebeği gordun mu
Yok canım gormedim eşim inat sağolsun ben direk bebeği görcem kese görmek istemiyorum diyor o yüzden 10 ocakta felan gidecekmisiz bende heyecanla bekliyorum bakalimSen gördn mü canm
Evet 4 gün var yarin tekrar bi kan testi yaptırmayı dusunuyorum. Sen başka yaptırdın mi kan testiAramızda 4 gün var :)
Yok canım zaten iki kez yaptım adettime 5 gün kala yaptm beta 200 çıktı tam adet günümde tekrar yaptı 3778 çıktıEvet 4 gün var yarin tekrar bi kan testi yaptırmayı dusunuyorum. Sen başka yaptırdın mi kan testi
Hayırlısı belki bende 10 ocakta giderimYok canım gormedim eşim inat sağolsun ben direk bebeği görcem kese görmek istemiyorum diyor o yüzden 10 ocakta felan gidecekmisiz bende heyecanla bekliyorum bakalim
Senin bayağı artış göstermiş canım çoğul gebelik olmasin benim 2 kat artıyor düzenliYok canım zaten iki kez yaptım adettime 5 gün kala yaptm beta 200 çıktı tam adet günümde tekrar yaptı 3778 çıktı
İlk doktor baktı çift kese vardı kendi doktorum alttan muaneye ettiğinde 1 taneydiSenin bayağı artış göstermiş canım çoğul gebelik olmasin benim 2 kat artıyor düzenli
Bazen kan pihtisida olabiliyomus ikinci kese gibi görünen belki oyledir belki de kendi doktorun görememiştir bekle Bakalim varsa illaki cikarİlk doktor baktı çift kese vardı kendi doktorum alttan muaneye ettiğinde 1 taneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?