Adette gün sayanlar

N Nesliumut kontrole gittin mi tekrar kalp atışını duydun mu? Ben dün gittim acilden giriş yaptim ama acildeki ultrasonla bakıldı kese ve bebeği gördük cok cok kucuk daha ama kalp atışı duyulmadi

N Nesliumut kontrole gittin mi tekrar kalp atışını duydun mu? Ben dün gittim acilden giriş yaptim ama acildeki ultrasonla bakıldı kese ve bebeği gördük cok cok kucuk daha ama kalp atışı duyulmadi
Daha gitmedim kalp atış
Yok canm daha hiç duymadım var mı yok mu onu allah bilir senin ki belki daha küçük o yüzden duyulmuyor moralini yüksek tut kaç haftalıksn ki canm

Kızlar selam bende 5+4 luk hamıleyım. Adetıme 3 gun kala beta hcg degerm 77 cıktı adet gunum 266cok ıyı dedı. Yanlız bana ylbasndan sonra kese ve benegı goreblrz dedı. Kızlar bnm sag kasıgımda anlam verwmegm bsey bar 2 haftadr boyle. Boyle doluluk batma hissi gbi ama elledgmde agrıyan bi his dıs gebelıkten cok korkuyorm

Bide o hiç gecmıyor o his devamlı süreklı orda

Daha gitmedim kalp atış

Yok canm daha hiç duymadım var mı yok mu onu allah bilir senin ki belki daha küçük o yüzden duyulmuyor moralini yüksek tut kaç haftalıksn ki canm
7+2 olduk bugun tam 7 iken duyulmadı kalp atışı tedirginim bu yuzden

Yoktur inşallah oyle birsey 5 buçuk haftalıkken aslında gitsen görülür kesen büyük ihtimalle sen ihmal etme yine de

Merhabalar geçtiğimiz haftalarda bebeğimin kalp atışını duydum cok sukur birden büyümüş başı gövdesi nasılda belliydi. Hala kontrole gitmedim ama acild3n duydum kalp atışını bir ay veya bir buçuk ay daha bekleyip cinsiyet öğrenen icin gidicem zaten bebeğin genel kontrolleride o haftalarda yapılıyormuş simdi gitsem de sadece oyle görüp gelicem N Nesliumut sen gittin mi kontrole

Yok canısı babam kaza geçirdi gitmedim allah nasip ederse çarşamba günü gideceğim çok korkuyorumda ya doktor kötü bişey söylerse senin adına çok sevindim rabbim sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı

Canım ne haber dün doktora gittim doktor herşey yolunda dedi 10+2 olduk bugün

Canım ne haber dün doktora gittim doktor herşey yolunda dedi 10+2 olduk bugün
Kuzum bende dün ilk kez kontrole gittim kadın doğuma normalde 9+5 günlük sata göre doktor gelişimi 10+2 dedi masallah hareketleri başlamış iki bacağının arasında çıkıntı vardi ve bariz belli bir çıkıntı eşim erkek mi o diye bağırdı doktor güldü biraz daha kız veya erkek demek icin cok erken ve cok kucuk dedi herseyi güzel maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah

Geçmiş olsun bu arada kuzum kötü birşey yoktur insaAllah

Amin canım benim desene aynı gidiyoruz doktor benimkiyede erkeğe benziyor dedi belki hayırlısıyla aynı günde doğum yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…