Daha gitmedim kalp atış
Yok canm daha hiç duymadım var mı yok mu onu allah bilir senin ki belki daha küçük o yüzden duyulmuyor moralini yüksek tut kaç haftalıksn ki canm
Bide o hiç gecmıyor o his devamlı süreklı ordaKızlar selam bende 5+4 luk hamıleyım. Adetıme 3 gun kala beta hcg degerm 77 cıktı adet gunum 266cok ıyı dedı. Yanlız bana ylbasndan sonra kese ve benegı goreblrz dedı. Kızlar bnm sag kasıgımda anlam verwmegm bsey bar 2 haftadr boyle. Boyle doluluk batma hissi gbi ama elledgmde agrıyan bi his dıs gebelıkten cok korkuyorm
7+2 olduk bugun tam 7 iken duyulmadı kalp atışı tedirginim bu yuzdenDaha gitmedim kalp atış
Yok canm daha hiç duymadım var mı yok mu onu allah bilir senin ki belki daha küçük o yüzden duyulmuyor moralini yüksek tut kaç haftalıksn ki canm
Yoktur inşallah oyle birsey 5 buçuk haftalıkken aslında gitsen görülür kesen büyük ihtimalle sen ihmal etme yine deKızlar selam bende 5+4 luk hamıleyım. Adetıme 3 gun kala beta hcg degerm 77 cıktı adet gunum 266cok ıyı dedı. Yanlız bana ylbasndan sonra kese ve benegı goreblrz dedı. Kızlar bnm sag kasıgımda anlam verwmegm bsey bar 2 haftadr boyle. Boyle doluluk batma hissi gbi ama elledgmde agrıyan bi his dıs gebelıkten cok korkuyorm
Bende en son gittiğimde 6+0 idim kesem görünmedi attan muaneye etti göründü7+2 olduk bugun tam 7 iken duyulmadı kalp atışı tedirginim bu yuzden
Bende çok kasıklarımdan sikayetcıym doktor yumurtalığında kist var dediBide o hiç gecmıyor o his devamlı süreklı orda
Insallah korktgma ugratmaz rabbim cok korkuyormBende çok kasıklarımdan sikayetcıym doktor yumurtalığında kist var dedi
Amin inşallah allah büyük hep dua etInsallah korktgma ugratmaz rabbim cok korkuyorm
Cnm cok sukur keseyı gorebldkAmin inşallah allah büyük hep dua et
Gözün aydın canım çok sevindim allah büyükCnm cok sukur keseyı gorebldkSkntı yok dedı
Darısı ısteyen herkese olsun ınsallahhhGözün aydın canım çok sevindim allah büyük
Yok canısı babam kaza geçirdi gitmedim allah nasip ederse çarşamba günü gideceğim çok korkuyorumda ya doktor kötü bişey söylerseMerhabalar geçtiğimiz haftalarda bebeğimin kalp atışını duydum cok sukur birden büyümüş başı gövdesi nasılda belliydi. Hala kontrole gitmedim ama acild3n duydum kalp atışını bir ay veya bir buçuk ay daha bekleyip cinsiyet öğrenen icin gidicem zaten bebeğin genel kontrolleride o haftalarda yapılıyormuş simdi gitsem de sadece oyle görüp gelicem N Nesliumut sen gittin mi kontrole
Canım ne haber dün doktora gittim doktor herşey yolunda dedi 10+2 olduk bugünMerhabalar geçtiğimiz haftalarda bebeğimin kalp atışını duydum cok sukur birden büyümüş başı gövdesi nasılda belliydi. Hala kontrole gitmedim ama acild3n duydum kalp atışını bir ay veya bir buçuk ay daha bekleyip cinsiyet öğrenen icin gidicem zaten bebeğin genel kontrolleride o haftalarda yapılıyormuş simdi gitsem de sadece oyle görüp gelicem N Nesliumut sen gittin mi kontrole
Kuzum bende dün ilk kez kontrole gittim kadın doğuma normalde 9+5 günlük sata göre doktor gelişimi 10+2 dedi masallah hareketleri başlamış iki bacağının arasında çıkıntı vardi ve bariz belli bir çıkıntı eşim erkek mi o diye bağırdı doktor güldü biraz daha kız veya erkek demek icin cok erken ve cok kucuk dedi herseyi güzel maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insaAllahCanım ne haber dün doktora gittim doktor herşey yolunda dedi 10+2 olduk bugün
Geçmiş olsun bu arada kuzum kötü birşey yoktur insaAllahYok canısı babam kaza geçirdi gitmedim allah nasip ederse çarşamba günü gideceğim çok korkuyorumda ya doktor kötü bişey söylersesenin adına çok sevindim rabbim sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı
Amin canım benim desene aynı gidiyoruz doktor benimkiyede erkeğe benziyor dedi belki hayırlısıyla aynı günde doğum yaparız :)Kuzum bende dün ilk kez kontrole gittim kadın doğuma normalde 9+5 günlük sata göre doktor gelişimi 10+2 dedi masallah hareketleri başlamış iki bacağının arasında çıkıntı vardi ve bariz belli bir çıkıntı eşim erkek mi o diye bağırdı doktor güldü biraz daha kız veya erkek demek icin cok erken ve cok kucuk dedi herseyi güzel maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?