Sağol canm allah kucağımızı boş bırakmasn yinede çok şükür alanda allah verende umudumu kesmiyorum tekrar anne olmak istiyorum ölen evlatlarımda insallah bana şefaatçı olurlar allah büyükcok uzuldum kizlr sizin adiniza inanin suan benm bisey demeye hakkim yok sadece. ben tekrar anne olmak istiyorum inanin sizin istediginiz kadr isiyorum rabbim ikinizede sabir versin
Rabbim sana sabırlar versin canım bundada var binhayır var diyip rabbime tevekkül etmekten başka bi çaremiz Yok inşalalh rabbim kucağımızı boş bırakmıcakSağol canm allah kucağımızı boş bırakmasn yinede çok şükür alanda allah verende umudumu kesmiyorum tekrar anne olmak istiyorum ölen evlatlarımda insallah bana şefaatçı olurlar allah büyük
Amin canm allah sanada sabır versin her halimize şükredelim unutmayalım ki biz sınavdayizRabbim sana sabırlar versin canım bundada var binhayır var diyip rabbime tevekkül etmekten başka bi çaremiz Yok inşalalh rabbim kucağımızı boş bırakmıcak
tabiki canm benmm rabbim onlari senden edebiyen ayirmadiki gene kavusacaksiniz bir yerde rabbim sabir versin. yapacaginiz tek sey tedavinisi olmak sukur etmek demmeki dogurgansinz ya olmasaydi ne yapacktizSağol canm allah kucağımızı boş bırakmasn yinede çok şükür alanda allah verende umudumu kesmiyorum tekrar anne olmak istiyorum ölen evlatlarımda insallah bana şefaatçı olurlar allah büyük
Aynen canım hamdolsun allahat
tabiki canm benmm rabbim onlari senden edebiyen ayirmadiki gene kavusacaksiniz bir yerde rabbim sabir versin. yapacaginiz tek sey tedavinisi olmak sukur etmek demmeki dogurgansinz ya olmasaydi ne yapacktiz
Aynen yeni sayfa bize uğur getirsinkizlar bakin artk uzmeyin belki bubtopik bize ugur getirecek bu yuzden herseye temiz bir sayfa acalim ne dersiniz kotu dusunce yok
ne zamn test yapacanAynen yeni sayfa bize uğur getirsin
Acaba ne zaman yapsam cıkar sen ne zaman yapsan bende o gün yapacağmne zamn test yapacan
ooo benm daha cuma batim peki senin belirtilerin neydiTest yapcakmısınız Kızlar
cuma gunu kuzum umut yok ama genede sansimizu deneyelimAcaba ne zaman yapsam cıkar sen ne zaman yapsan bende o gün yapacağm
Canlı anne arkadaşımız ne zaman yapsa bende yapacağimTest yapcakmısınız Kızlar
cuma kuzum. inss pozitifi ikimizde goruruzCanlı anne arkadaşımız ne zaman yapsa bende yapacağim
Neden öyle diyorsun kicuma gunu kuzum umut yok ama genede sansimizu deneyelim
Insallah ikimizde hamileyiz canm allahtan umut kesilmezcuma kuzum. inss pozitifi ikimizde goruruz
bilmiyorum. kuzum ne zamn tumurtladigimi bilmiyorum adetten sonra .geldiginden emin olmak istiyorum sefaf akintim o zamn vardi zaten o gunleri degerlendirdk ama ne bileyimNeden öyle diyorsun ki
aynen kuzum dua edelim birbirimizeInsallah ikimizde hamileyiz canm allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?