Adette gün sayanlar

cok uzuldum kizlr sizin adiniza inanin suan benm bisey demeye hakkim yok sadece. ben tekrar anne olmak istiyorum inanin sizin istediginiz kadr isiyorum rabbim ikinizede sabir versin
Sağol canm allah kucağımızı boş bırakmasn yinede çok şükür alanda allah verende umudumu kesmiyorum tekrar anne olmak istiyorum ölen evlatlarımda insallah bana şefaatçı olurlar allah büyük

Sağol canm allah kucağımızı boş bırakmasn yinede çok şükür alanda allah verende umudumu kesmiyorum tekrar anne olmak istiyorum ölen evlatlarımda insallah bana şefaatçı olurlar allah büyük
Rabbim sana sabırlar versin canım bundada var binhayır var diyip rabbime tevekkül etmekten başka bi çaremiz Yok inşalalh rabbim kucağımızı boş bırakmıcak

t
tabiki canm benmm rabbim onlari senden edebiyen ayirmadiki gene kavusacaksiniz bir yerde rabbim sabir versin. yapacaginiz tek sey tedavinisi olmak sukur etmek demmeki dogurgansinz ya olmasaydi ne yapacktiz

Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü canım sen de pıtlılaşmamı var demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…