Adette gün sayanlar

bilmiyorum. kuzum ne zamn tumurtladigimi bilmiyorum adetten sonra .geldiginden emin olmak istiyorum sefaf akintim o zamn vardi zaten o gunleri degerlendirdk ama ne bileyim
Ben adettin 5nci gününe ilişkiye giriyorum mesela bir günde bir girerim adetin 5nci günü gebe kalma olasılığı çok yüksek daha sarılık varken bide ilişkiden hemen sonra ayaklarını yüksekte tut yarım saat geçene kadar

Benim de regl 3 gün kaldı test yapma konusunda çok kararsızım. Sizin belirtileriniz nelerdi
Ben bu ay klomenle takip yaptırdım canım belirti olarak görmedim ki hala görmüyorum çünkü ayni adet belirtileri var bende sadece 3 gün önce çok açık kahve bi damla geldi dedim adet oluyorum sanırım devamı gelmedi bekledim gelen Yok bi deneyim dedim böyle çıktı hala tedirginim çok silik çıkması beni tedirgin eden

İnşaAllah hamilesindir canım testte görünüyor zaten kan testi de yaptır kesinleşsin :)

Hayırlısı yarın gidecem dr erkenimi acelemi ediyorum ama işte hamile kalınca hap kullanmam lazım dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…