Ben adettin 5nci gününe ilişkiye giriyorum mesela bir günde bir girerim adetin 5nci günü gebe kalma olasılığı çok yüksek daha sarılık varken bide ilişkiden hemen sonra ayaklarını yüksekte tut yarım saat geçene kadarbilmiyorum. kuzum ne zamn tumurtladigimi bilmiyorum adetten sonra .geldiginden emin olmak istiyorum sefaf akintim o zamn vardi zaten o gunleri degerlendirdk ama ne bileyim
Bikini bölgesine miKızlar size birşey sorcam ben ağda yapcam da sıkıntı olur mu
Evet canım yaBikini bölgesine mi
Bişey olmazda ama çok acı çekiyorsun bir kere yaptım canım çok yandı vazgeçtim jiletle aldımEvet canım ya
YOk canım ben alşıkınımBişey olmazda ama çok acı çekiyorsun bir kere yaptım canım çok yandı vazgeçtim jiletle aldım
YOk canım ben alşıkınım[/QUOTE
Helal olsun canm ya sen dayanabiliyorsu ben yapamam
Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü canım sen de pıtlılaşmamı var demiştin
Ben bu ay klomenle takip yaptırdım canım belirti olarak görmedim ki hala görmüyorum çünkü ayni adet belirtileri var bende sadece 3 gün önce çok açık kahve bi damla geldi dedim adet oluyorum sanırım devamı gelmedi bekledim gelen Yok bi deneyim dedim böyle çıktı hala tedirginim çok silik çıkması beni tedirgin edenBenim de regl 3 gün kaldı test yapma konusunda çok kararsızım. Sizin belirtileriniz nelerdi
Ben bu ay klomenle takip yaptırdım canım belirti olarak görmedim ki hala görmüyorum çünkü ayni adet belirtileri var bende sadece 3 gün önce çok açık kahve bi damla geldi dedim adet oluyorum sanırım devamı gelmedi bekledim gelen Yok bi deneyim dedim böyle çıktı hala tedirginim çok silik çıkması beni tedirgin eden
Ben bu ay klomenle takip yaptırdım canım belirti olarak görmedim ki hala görmüyorum çünkü ayni adet belirtileri var bende sadece 3 gün önce çok açık kahve bi damla geldi dedim adet oluyorum sanırım devamı gelmedi bekledim gelen Yok bi deneyim dedim böyle çıktı hala tedirginim çok silik çıkması beni tedirgin eden
Ay ne güzel bi haber oldu bu ya sağsalim kucağına almak nasip etsin rabbimKızlaarr az önce karnım çok ağrıyordu acilde kan verdim değer 200 yani hamileyim darısı sizin ve isteyen herkesin başına
Yasa maşallahKızlaarr az önce karnım çok ağrıyordu acilde kan verdim değer 200 yani hamileyim darısı sizin ve isteyen herkesin başına
5 gün canımÇok iyi bi değer adetine ne kadar vardı
Amin sağol canm benm sende inşallahAy ne güzel bi haber oldu bu ya sağsalim kucağına almak nasip etsin rabbim
Bende hem hap hem iğne kan pıhtılaşmam var o yüzdenHayırlısı yarın gidecem dr erkenimi acelemi ediyorum ama işte hamile kalınca hap kullanmam lazım dedi dr
Canım senin testinde pıhtılaşmada ne yazıyorBende hem hap hem iğne kan pıhtılaşmam var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?