Adette gün sayanlar

Homozigot çıktı bende ama pıhtılaşma var demedi dr sadece aspirin alacaksın dedi

Bilmiyorum bakalım yarın gidecem dr ne dicek sen nasılsın ağrın sızın varmı
Valla canm bacaklarım ağrıyor şuan başka ağrım yok ama arada kasık ağrım çok oluyor bide adet sancısına benzer sancım oluyor senin durumun nasıl ilk kez mi doktora gideceksin gebelik için

Valla canm bacaklarım ağrıyor şuan başka ağrım yok ama arada kasık ağrım çok oluyor bide adet sancısına benzer sancım oluyor senin durumun nasıl ilk kez mi doktora gideceksin gebelik için
Ben 4 gün sonra doktoruma gidip kendime rapor çıkaracağim iğne için

Ben 4 gün sonra doktoruma gidip kendime rapor çıkaracağim iğne için
Yok canım benim kendiliğimden biri normal diğer kimyasal oldu iki aşılama denedim olmadı sonra tüp benek yaptırdım Tuttu oda düştü bu ayda gittim bi tüp bebek denemesi yapmadan klomenle yumurta takibi yaptırıyım dedim bakalım varsa yarın belli olcak inşallah

İnsallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bir idrar testi yine dene adetine ne kadar kaldı

İnsallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bir idrar testi yine dene adetine ne kadar kaldı
Yarın dr gidecem erkemden idrar testi alamadım varsa kanda çıkar heraşde benim adetimde geçen ay 5 ünde oldu zaten düzensiz oldu düşükten sonra en son olduğum adet 5 iydi

Du

Dua ediyorum hepinizede inşallah tez zaman da seninde güzel haberini alırız canm
ins canmm ya dua et sadece sol kasigimda batma var suan idrarim bazen kokuyo. hic akintim yok bazen beyaZ sut gibi akinti oluyor yok gogussum bazen sizliyor belirtim yok sadece iki gun once karnima belime kasiklarima 1 ssat boyunca kramp girdi .bakalim be olcak

Benimde göğüsmde çok az sızlama var sende ki belirtiler benim belirtilerim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…