Ben bir ay oldu spreyimi çıkartım böyle bi kanama yok halim kalmadı o kadar kanamam var bu kadar kanama görmek normal mi onu da bilmiyorum üşeniyorum gideyim doktoraBu tarz şeyler bendende geliyor spiralden kaynaklıdır diye düşünüyordum ama kist olabileceğini söylüyorlarTakipteyim
Spirali çıkarttırdınızBen bir ay oldu spreyimi çıkartım böyle bi kanama yok halim kalmadı o kadar kanamam var bu kadar kanama görmek normal mi onu da bilmiyorum üşeniyorum gideyim doktora
Canım benden de benzer pıhtılar gelirdi arada regli zamanı, sonra öğrendim ki miyomlarım varmış, onlar bu kanamalara neden olabiliyor. Çok şükür gebeliğe engel olmadı benimkiler ama gebelikte bile zorluyor ağrı yapıyor. Muhtemelen reglin de ağrılı geçiyordur senin. Doktora gitmende fayda var. Bir de fotoğrafı silmeni öneririm, birazdan konu kilitlenir.Arkadaşlar adetteyim ve çok fazla kanamam vardı az önce çok büyük bi et parçası gördüm şok oldum bu neden olabilir lütfen hakkınızı helal edin resim atacağım özür diliyorum
Evet altı senedir takılıydı bi ay önce çıkardım çıkardıktan sonra ilk adettimSpirali çıkarttırdınız
Evet hemde çok ağrılı oluyoe sanki Rahmim düşücek gibi oluyor bide resmî nasıl silim bilmiyorum valla yardımcı olur musunCanım benden de benzer pıhtılar gelirdi arada regli zamanı, sonra öğrendim ki miyomlarım varmış, onlar bu kanamalara neden olabiliyor. Çok şükür gebeliğe engel olmadı benimkiler ama gebelikte bile zorluyor ağrı yapıyor. Muhtemelen reglin de ağrılı geçiyordur senin. Doktora gitmende fayda var. Bir de fotoğrafı silmeni öneririm, birazdan konu kilitlenir.
Valla o kadar kanama birden gelince bunu da görünce çocuk mu düşürdüm dedimGenç kizken de evlenince de benden her regl de gelir bunlar hatta genelde çok az kan regl nin geri kalanı hep parça şeklindedir bi kaç kere sordum doktora yapısal dedi bilemiyorum
Sanırım düzenleme süresi geçince fotoğrafa müdahale edemiyorsun. BirazdanEvet hemde çok ağrılı oluyoe sanki Rahmim düşücek gibi oluyor bide resmî nasıl silim bilmiyorum valla yardımcı olur musun
Başlığa yazmadım yazıya yazdım yeniyim burda daha dikkatli olurum hakkınızı helal edinAklinizda olsun konu açarken başlığa resimli diye not edin bizde hemen atlamayiz konuya.
Bence bu parça normal.
28 yaşındayım 2 çocuğum var canımSanırım düzenleme süresi geçince fotoğrafa müdahale edemiyorsun. BirazdanMune siler. Korkacak bir şey yok canım, muhtemelen miyomun var, kötü huylu olmayan urlar yani. Kaç yaşındasın, çocuğun var mı ?
Bende hep böyle olir üstelik tek sefer de değil dört beş gün. Alışık olmayınca korkmaniz normalValla o kadar kanama birden gelince bunu da görünce çocuk mu düşürdüm dedimkorktum valla
Kanamam benim de çok olur ama bu sefer ki çok değişikti tahminen spırel de çıktı önünde etkisi vardir belkiBende hep böyle olir üstelik tek sefer de değil dört beş gün. Alışık olmayınca korkmaniz normal
Çok şükür canım sevindim. Henüz gebe değilsen ve ileri yaştaysan benim gibi miyomlar zorluyor… İhmal etme doktora git mutlaka, miyomsa büyümesin. Şimdiden geçmiş olsun tatlım28 yaşındayım 2 çocuğum var canım
Teşekkür ederimEt parçası değil de pıhtı bence. önemli gibi durmuyor. İçinizde dert olacaksa doktora gitmekte fayda var tabi
Merhaba, bu miyomlar hep olur da adet ile kaybolur mu fikriniz var mı?Çok şükür canım sevindim. Henüz gebe değilsen ve ileri yaştaysan benim gibi miyomlar zorluyor… İhmal etme doktora git mutlaka, miyomsa büyümesin. Şimdiden geçmiş olsun tatlım
Allah razı olsun Çok sağolunÇok şükür canım sevindim. Henüz gebe değilsen ve ileri yaştaysan benim gibi miyomlar zorluyor… İhmal etme doktora git mutlaka, miyomsa büyümesin. Şimdiden geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?