Adetten 1 hafta önce hamile kalınır mı

Glrbrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
146
237
18
34
Arkadaslar merhaba regli dönemine 1 hafta kala yasanan ilişkiden hamile kalınır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu

Adetten hemen sonra, adetten hemen önce hamile kalanlar var. Olabilir yani :)
Enfeksiyon tedavisi görüyordum ama adetim 4 gün gecikti daha öncelerinde hiç bir şekilde geçikme olmazdı bende yani herhangi bir ilaç hava değişimi diyet vs hiç bişey etkilemez beni günü gününe hatta saati bile şaşmaz öle diyim enfeksiyonla alakalı mı bilemiyorum kafam karıştı

Belli olmaz ilaçlardan da olabilir bu sefer etkilemiştir belki Bebek istiyor musunuz bilmiyorum, Allah gönlününüze göre versin

Belli olmaz ilaçlardan da olabilir bu sefer etkilemiştir belki Bebek istiyor musunuz bilmiyorum, Allah gönlününüze göre versin
Amin rabbim herkezin gönlüne göre versin sabah regl oldum 3 buçuk yasında bir oglum var yavas yavas 2. Düşünmeye basladık bakalım hakkımızda hayırlısı

Kalınır ben kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Gec dollenme oluyor idrarda da gecikmeden 19 gun sonra pozitif görmüştüm

Amin rabbim herkezin gönlüne göre versin sabah regl oldum 3 buçuk yasında bir oglum var yavas yavas 2. Düşünmeye basladık bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun, Sağlıkla en kısa zamanda diyelim o zaman

Kalınır ben kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Gec dollenme oluyor idrarda da gecikmeden 19 gun sonra pozitif görmüştüm
Merhaba adetten 2 gun once olan ilişkiden hamile kalınır mı peki ama adet gununde geldi ve asırı yogunluk olmadı adet bıttıkten sonra bel agrısı sırt agrısı basladı ve hafıf kahverengi lekelenme oluyor adet bittikten sonraki 2-3 gındur sızce hamilelik olabilir mi

Olmaz

Benm bugun 15 gün oldu 4 gun gecikme de negatif cıkmıstı adet söktürücü diye ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorum cumartesi Dr gittim gecen hafta bana dedi ki 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi

Neden adacayi iciyosun ki canim ya hamileysen ? Benim arkadasim o sekilde dusuk yapti.

Neden adacayi iciyosun ki canim ya hamileysen ? Benim arkadasim o sekilde dusuk yapti.
Test negativ kanda negetif dı bu oglen yaptım ama yok ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı

Kist falan olmadigina eminmisin gecikmenn baya olmuş normal degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…