Adetten hemen sonra Gebelik testlerime bakar mısınız ??

Ya benim herşey yolundaydı öylesine yaptım halsizlik ve göğüs hassşyetim vardı ama ilk testlerde silik vardı bugün yine yaptım en son hali böyle anlamadım

Eklentiler

• IMG_9408.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 184
Ve ovülasyon da yaptım oda baya baya pike yakın analayamıyorım

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 183
Sen ne kdrdır istiyorsun bebiş Allah gönlümüze göre nasip etsin kolaylıkla olsun
amin kolaylıkla inşallah valla benim aklımda hiç yoktu bi anda gelişti benim olaylar bendede halsiz ve mide bulantısı var adetim erken gelince çok şaşırdım 3 günde bitti normalde 8 günü buluyo benim ama normal regl gibiydi bende rasgele test yaptım böyle çıktı

Yaaa seninde tamamen tesadüf yaptığın bir şey benimde öyle ilginç yanııı

inşallah canım regl görüp hamile kalan ilk insanlarmı olcaz ne
Umarım öyledir umutlanmak istemiyorum ama Allah büyüktür bi ara çok taktım ben 2 ay önce rahim filmi çekildi herkes ondan sonra kalırsın vs diyordu aklımdan tamamen çıkartmıştım çıkardım daha doğrusu dedim şükür film de temiz çıktı bekarlıktan beri pcos vardı zaten ama bununda bebek sahibi olmaya engel olduğunu düşünmüyorum zamanında yeni evliyken ilk 1 sene gezicem edicem istemiyorum diye büyük konuştum çünkü ,allah da şuan ben istediğim zaman diyor ben de şuan tamamen Allah’a bıraktım Allah kimseyi aratmasın

Merhaba kızlar kendim değil ama annem ikiz hamileyken 3 ay regl olmuş haberiniz olsun

aminnnn canım inşallah vardır ki bence bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamaz

Ve ovülasyon da yaptım oda baya baya pike yakın analayamıyorım
Ovulasyon pike yakın durmuyor, normal aslında; gebelik olmuş olduğunda,beta az bile olsa ovulasyon pik oluyor.gebelik testleri sorunlu bence normal kaset gebelik testi alın bu erkenler genelde yalancı pozitif verebiliyor. Artımed markadanda kaçının oda devamlı yanıltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…