Amh baktırdınız mı o kaç peki tüp bebek denediniz miİyi akşamlar.Ocak ayından beri adet kanamalarım çok azaldı.3 gün sürüyor ve kanama çok az.Günde 1 2 ped kadar.Normalde 6 gün sürerdi.Çok yoğun olurdum.47 yaşındayım ve annem 47 yaşında adetten tamamen kesilmiş.Genetik olarak anneme çekmişim ve sanırım ben de kesiliyorum.Çocuk düşüncesi olmasa hiç umrumda olmazdı.Son bir iki yıldır düzensizlik başlamıştı zaten.Temmuz ve ağustos ayı içindeki adetlerim de 20 günde bir oldu.Adetimi olduğum günden hesaplarım.Çok kısaldı yani aradaki süreler.Bu da menopoz belirtisi sanırım.Bu belirtilerle adetten kesilen var mı acaba?
Baktırdım.0.05 malesef.Mayıs ayında tüp bebek için tedaviye başladık 1 2 yumurta büyüdü ama toplanma aşamasına geçilemedi.Ağustosta yine bir deneyelim dedik.1 yumurta olgunlaştı.Doktor toplayalım dedi.Ertesi günü adet oldum.Kanamalar 20 günde bir olmaya başladı.Evlendim ilk zamanlar doğal olur diye bekledim.Bu yaşta nasıl öyle bir düşünceye kapıldıysamAmh baktırdınız mı o kaç peki tüp bebek denediniz mi
Allahtan ümit kesilmez … Amh için acele etmeniz gerekir eksozom yaptırın iyi gelir o da olmadı Kıbrıs’a gidersinizBaktırdım.0.05 malesef.Mayıs ayında tüp bebek için tedaviye başladık 1 2 yumurta büyüdü ama toplanma aşamasına geçilemedi.Ağustosta yine bir deneyelim dedik.1 yumurta olgunlaştı.Doktor toplayalım dedi.Ertesi günü adet oldum.Kanamalar 20 günde bir olmaya başladı.Evlendim ilk zamanlar doğal olur diye bekledim.Bu yaşta nasıl öyle bir düşünceye kapıldıysam
Son adetimin 7.günü burda bi kadın doğumcuya gittim.İyi bir doktor.Büyük bir miyomun var ama gebeliğe engel bir durumun yok dedi.İlişki önerdi ve peşine progestana başla dedi.Adetin ikinci günü gel dedi.Kullandım bugün adet oldum.Yarın gidicem doktora.doktorunuz ne yorum yaptı
Yumurta donasyonuna ben de sıcak bakmaya başladım ama eşim ne der bilmiyorum.Cevap için teşekkür ederimAllahtan ümit kesilmez … Amh için acele etmeniz gerekir eksozom yaptırın iyi gelir o da olmadı Kıbrıs’a gidersiniz
Vakit kaybetmeden yaptırın Amh çok düşük çünkü o parayı da oraya harcarsınız zaten doktorlar tanıdık yerlere gönderiyor ordaYumurta donasyonuna ben de sıcak bakmaya başladım ama eşim ne der bilmiyorum.Cevap için teşekkür ederim
Amh mayıs ayında böyleydi.Belki daha da düşmüştür.Vakit kaybetmeden yaptırın Amh çok düşük çünkü o parayı da oraya harcarsınız zaten doktorlar tanıdık yerlere gönderiyor orda
Rabbim hasretinize kavuştursunSon adetimin 7.günü burda bi kadın doğumcuya gittim.İyi bir doktor.Büyük bir miyomun var ama gebeliğe engel bir durumun yok dedi.İlişki önerdi ve peşine progestana başla dedi.Adetin ikinci günü gel dedi.Kullandım bugün adet oldum.Yarın gidicem doktora.
Düşünmeyeyim mi?47 yaşında çocuk düşünüyor musun cidden?
Sen bilirsin ama bence baya geç hadi 45 e kadar okey ama 47 hamile kaldin doğurdun 48 ne bilim çokDüşünmeyeyim mi?
Çocuğuda düşünmek lazım sonuçta
Arada oluşan yaş farkından dolayı mı?Benim yaşımda evlat sahibi olan çok insan duydum hatta benden büyük olanları da.Çocuğuda düşünmek lazım sonuçta
Evet yaş farkı dan dolayı 50 yaşında doğuran çok kişi var yani diyorsun neyse hayırlısı diyelimArada oluşan yaş farkından dolayı mı?Benim yaşımda evlat sahibi olan çok insan duydum hatta benden büyük olanları da.
Çok teşekkür ederim yorumun için canımAmh, fsh, lh, prolaktin değerlerinizi kontrol ettirin. Vajinal muayeneyle yumurtalıklara da bakılması gerekir.
Eğer menopozsa ve sigara içmiyorsanız geri döndürmek mümkün.
Çocuk konusunda da pre menopoz evresinde hamile kalan çok hasta gördük, kafanıza takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?