Ben de iki ay arka arkaya regl olmamıştım doktora gittiğimde annemin menopoz yaşını sordu.İlla aynı yaş değil ama benzer oluyormuş doktorun verdiği bilgiye göre
Bugün doktor kontrolüm vardı.Adetimin ikinci günüydü.Tahliller yapıldı.Tahlil sonuclarımın iyi olduğunu söyledi doktor.Sadece e2 yüksek çıktı.Klomen kullanmıştım kist yapmış o yüzden yüksek çıkmış.Onun dışındakiler iyi dedi.Menopoz falan yok dedi.İlaçlar düzenimi bozmuş.Mayıstan beri hormon ilaçları kullanıyorum.Bu doktor sebep olur inşallah bakalım.Bu kist için ilaç kullanıcsm.Yakın merkezlerden bir tüp bebek uzmanıyla görüştü.Onunla paralel gidelim dedi.
Ablacım benim annem 43 yaşında girmiş menopoza kaldı ki 45 ten sonra genellikle menopoza girilmiş olur sizinde o şekilde görünüyor üzülcek bişey yok çocuk olayınız o yaşta zor olabilir zaten
Olay yaşın az çok oluşuda değil zaten o yaşta sağlıklı gebelik geçirilse bile bebek sağlıklı olmayabilir bir çok faktör var bence düşünmeyin evet nasip kısmet sonuçta bu işler
Olay yaşın az çok oluşuda değil zaten o yaşta sağlıklı gebelik geçirilse bile bebek sağlıklı olmayabilir bir çok faktör var bence düşünmeyin evet nasip kısmet sonuçta bu işler
Ablacım benim annem 43 yaşında girmiş menopoza kaldı ki 45 ten sonra genellikle menopoza girilmiş olur sizinde o şekilde görünüyor üzülcek bişey yok çocuk olayınız o yaşta zor olabilir zaten
Anneniz 43 de girer bir başkası 30 da bir başkası 35 te.Ben daha girmedim.Bugün doktorumla konuştum.Menopoza mı girdim acaba dedim.Yok dedi ilaçlar etkikemiş ve kist oluşmuş dedi.Doktor bile bana bu yaştan sonra neden çocuk düşünüyorsun demedi.Sizin menopoz yaşı dediğiniz yaşta halam 43 yaşında evlenmişti.Bir kızı bir oğlu oldu.Çocuklarını evlendirdi ve torunlarına bakıyor şimdi.Kimin ne zaman bu hayata veda edeceğini bilmiyoruz.Ben adetten mi kesiliyorum acaba diye konu açmıştım.Çocuk sahibi olayım mı diye kinsenin fikrini sormadım.Ben evlat sahibi olmak istiyorum.Vicdanlı merhametli biriyim.Benden çok da güzel anne olur.Rabbim nasip etmişse tabi.Eğer olursa iyi bir anne babaya sahip olacak.Acınacak bir çocuk değil aksine şanslı bir çocuk olacak .Rabbim gönlümü biliyor ve o isterse olur