Adetten mi kesiliyorum acaba 😞

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten oluyor, hatta çoğu hasta zaten pre menopozdayım diye güvenerek rahat takılıyor sonra hop gebe kalıyorlar

Çocuğuda düşünmek lazım sonuçta
Şöyle bir şey var.Tabi bu diyeceğim biyolojik yaşım gerçeğini değiştirmez ama çocuk ruhluyum çocuklar ı çok seviyorum.Hayatım boyunca alkol sigara gibi şeyler kullanmadım.Minyon yapım var 30 lu yaşlarımda gösteriyorum.Yaşımı duyanlar kısa süreli bir şok yaşar.Şunu demek istedim.Hem görsel olarak hem de iletişim anlamında eğer Allah nasip ederse çocuğumla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bende geç evlendim aynı yaşlardayız transfer oldum 8 gündeyim yaşa çok takılma kaderinde varsa nasip olur ben buna inanıyorum sen gerekli mücadeleni göster kimin ne kadar ömrü olduğunu kimse bilmez seni çok iyi anlıyorum bu yaşlarda doğum yapan çok insan var geçenlerde eşimin bir tanıdığı 30 yıldır çocuğum olmuyormuş tesadüf doktora gitmiş 50 yaşlarında hamile doğum yapmış gayet sağlıklı

Doktora geldim sıra bekliyorum.Yazdığın yorumu görünce istemsiz gözlerim doldu Çevreden bu yaşta evlenilir mi bu yaşta çocuk doğurulur mu lafını çok duydum duyuyorum da.Genç yaşta evlenseydim çocuğum olacaktı çünkü gittiğim bütün doktorlar yaşa bağlıyor.Bir sürü insan çıkıyor karşına ama nasipte geç evlenmek varsa Allahın takdiri deyip kadere razı oluyorsun.Rabbim içimi biliyor çok istiyorum evlat sahibi olmayı.Bir yandan da hakkımda hayırlısı diyorum.Geçen gün bankaya gittim.Görevli personel bayanla muhabbet esnasında konusu geçti.Teyzesi 52 yaşında tedavisiz hamile kalmış.Doğurmuş da.Yakın bir iki akrabam da benim yaşlarda doğurdu.Hatta biri 49 yaşında yeni doğum yaptı. Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim Transferiniz hayırlı olsun Güzel ve sağlıklı ilerleyen bir hamilelik haberini alırsınız inşallah Bize de haber verin

Niye 2 sene beklediniz ki benim annem 45 ben 25 yaşındayım başka çocukları olmadı son 5 senede 3 kere tüp bebek denedi olmadı o da hep nasılsa bir tane var diye tüp bebek denememiş dış gebelik geçirdiği için sıkıntıda. daha erken yaşta yumurta dondurmak lazım ben de düşünüyorum dondurmayı bi arkadaşım 27 yaşında dondurdu. 2. 3. Çocuk 40tan sonra daha kolaymış ilk hamileliğe göre. Arkadaşımın annesi ile 45 babası ile 52 yaş arası var 25 yaşında çöktü hayatını erteliyor tüm yükü kızda

Teşekkür ederim.Benim içinde aynı şeyler geçerli ileri yaşta daha zor ama kısmet bende 2.5 seneyi geçti evleneli insanlar konuşur kimin ne yaşayıp yaşamadığını bilmeden çok takılmamak lazım ama istemsiz takılıyoruz işte bence gücün elverdiği sürece maddi manevi dene sonra niye denemedim demezsin varsa anne olmak kaderimizde olur inşallah evet herşey biraz zamanında ama olmayınca o zaman da olmuyor burda çok hikaye okuyoruz insanlarda çok bazen o zamanlarda da olmuyor bol şanslar

İlk zamanlar bu kadar çok istek yoktu içimde.Bir de doğal olur diye düşündüm.Öyle bir düşünceye neden kapıldım onu da bilmiyorum.Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.Nasibimde varsa olur

İlk zamanlar bu kadar çok istek yoktu içimde.Bir de doğal olur diye düşündüm.Öyle bir düşünceye neden kapıldım onu da bilmiyorum.Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.Nasibimde varsa olur
Öyle tabii bakalım olursa olur anneliğin yaşı yok sadece zor işte

Bugün yapılan tahlillerim bu şekilde.Doktoru bekliyorum şimdi.

Eklentiler

• IMG_4949.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
Babamla aramda 32 yaş olmasına çok diyorken 52 yaşı düşünemedim

Sıcak basması terleme saç dökülmesi gibi
Saç dökülmesi var ama yeni bir şey değil 20 li yaşlarımdan beri bu sorunum var.Ayrıca bugün doktorla konuştum.Tahlillerim için hormon değerlerin çok iyi dedi.Sadece kullandığım ilaçlar kist yapmış bu yüzden e2 yüksek çıkmış dedi.İlaç verdi kist için.Bu ay başlanılmaz tedaviye dedi.Önümüzdeki ay inşallah.Bu arada adetim için de sordum menopoz dan değil ilaçlar dan dolayı 20 günde bir oluyorsun dedi.

Anladım kardeş en azından neyden olduğu belli olmuş geçmiş olsun

Ben de iki ay arka arkaya regl olmamıştım doktora gittiğimde annemin menopoz yaşını sordu.İlla aynı yaş değil ama benzer oluyormuş doktorun verdiği bilgiye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…