Mide bulantısı o kadar erken olmaz, psikolojiktirArkadaşlar Merhaba
Sadece aynı durumda olan ve konunun hassasiyetini anlayabilecek insanlar yok etrafımda
Desteğinize ihtiyacım var
Ben adete 9 gün lala beta yaptım 0,195 çıktı
Adete 4 gün kala beta 0,1 çıktı
Şuan adetime 3 gün var ama iki gündür hafif mide bulantısı ve göğüslerimde ince sızı hissediyorum
Adetten önce hiç belirtim olmaz benim adet olacağım gün kasıklarım ağrır oradan bilirim
Bu şekilde çok ümitsiz görünüyor farkındayım ama belki de böyle olup gebe olan vardır
Yardımcı olabilir misiniz
Yorumlarınız çok kıymetli benim için
Cevabınız için çok teşekkür ederimMide bulantısı o kadar erken olmaz, psikolojiktir
Regl öncesi belirtilerdir bence, klasik pms. Zaten regle 9 gün kala neden beta baktırıyorsunuz ki çok çok erken, şüpheniz varsa bile gecikme bekleyin ki böyle üzülmeyinCevabınız için çok teşekkür ederimçok nadir dönemlerde olur mide bulantısı peki durum için ne düşünüyorsunuz
Şöyle söyleyim ben adetten önce test yaptım çok kere hepsi negatifti ama hissediyordum adet günümde kan verdim çok düşük bir betayla öğrendim. Ayrıca benimde adetten önce bulantılarım olmuştu yani belirtiler erken diyenler var fakat herkesin bünyesi farklı. Testleri erken yaptırmışsınız adetinizin geçmesini bekleyinArkadaşlar Merhaba
Sadece aynı durumda olan ve konunun hassasiyetini anlayabilecek insanlar yok etrafımda
Şuan adetime 3 gün var ama iki gündür hafif mide bulantısı ve göğüslerimde ince sızı hissediyorum
Adetten önce hiç belirtim olmaz benim adet olacağım gün kasıklarım ağrır oradan bilirim
Bu şekilde çok ümitsiz görünüyor farkındayım ama belki de böyle olup gebe olan vardır
Siz adetten önce mi yaptırdınız betayı o zaman kaç çıkmıştıŞöyle söyleyim ben adetten önce test yaptım çok kere hepsi negatifti ama hissediyordum adet günümde kan verdim çok düşük bir betayla öğrendim. Ayrıca benimde adetten önce bulantılarım olmuştu yani belirtiler erken diyenler var fakat herkesin bünyesi farklı. Testleri erken yaptırmışsınız adetinizin geçmesini bekleyin
Adet olmam gereken gün vermiştim 73 çıkmıştıSiz adetten önce mi yaptırdınız betayı o zaman kaç çıkmıştı
Adetten önce de gebelik çıkarmış o zamanAdet olmam gereken gün vermiştim 73 çıkmıştı
Ben eğer hamileysem test yaptım pozitifim adetten 6 gün sonrada yaptım negatifti 2 gün sonra tekrarladım pozotof olduAdetten önce de gebelik çıkarmış o zamanadetten önce sıfır çıkmamıştır dimi biliyorum adet olacağım ama yine de bir umut işte..
Adetten 6 gün sonra da mi negatif çıktıBen eğer hamileysem test yaptım pozitifim adetten 6 gün sonrada yaptım negatifti 2 gün sonra tekrarladım pozotof oldu
Biraz sürecinizden bahsedebilir misinizBen eğer hamileysem test yaptım pozitifim adetten 6 gün sonrada yaptım negatifti 2 gün sonra tekrarladım pozotof oldu
Adet döngün 22 günde bir mi canımkizlar bende bir sey sormak istiyorum hepinize simdi.ben bir 21 nisan bir 13 mayis oldum 4 haziranda olmam.gerekirdi.olmadim hesaplamalarima gore 22 gun.suruyor benmi yanlis hesapliyorum.yoksa gecikmismi adetim
Evet yani uygulamada.indirdim 4 haziran diyor fakat olmadim.daha hani.bazen gecikmeler oluyor bir.hafta kadar acaba ole.bir seymi.diorm.amaAdet döngün 22 günde bir mi canım
Psikolojiktir büyük ihtimalle hamile değilsinizdirArkadaşlar Merhaba
Evet canım şuan kan testi sonucum çıktı gebeyimAdetten 6 gün sonra da mi negatif çıktı
Evet canım şuan kan testi sonucum çıktı gebe
Allah gönlüne vermiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım şuan kan testi sonucum çıktı gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?