Adetten önce kan testi 🩸 🩸

039

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
34
1
1
31
Arkadaşlar Merhaba
Sadece aynı durumda olan ve konunun hassasiyetini anlayabilecek insanlar yok etrafımda
Desteğinize ihtiyacım var

Ben adete 9 gün lala beta yaptım 0,195 çıktı
Adete 4 gün kala beta 0,1 çıktı
Şuan adetime 3 gün var ama iki gündür hafif mide bulantısı ve göğüslerimde ince sızı hissediyorum

Adetten önce hiç belirtim olmaz benim adet olacağım gün kasıklarım ağrır oradan bilirim

Bu şekilde çok ümitsiz görünüyor farkındayım ama belki de böyle olup gebe olan vardır

Yardımcı olabilir misiniz
Yorumlarınız çok kıymetli benim için

Mide bulantısı o kadar erken olmaz, psikolojiktir

Cevabınız için çok teşekkür ederim çok nadir dönemlerde olur mide bulantısı peki durum için ne düşünüyorsunuz
Regl öncesi belirtilerdir bence, klasik pms. Zaten regle 9 gün kala neden beta baktırıyorsunuz ki çok çok erken, şüpheniz varsa bile gecikme bekleyin ki böyle üzülmeyin

Şöyle söyleyim ben adetten önce test yaptım çok kere hepsi negatifti ama hissediyordum adet günümde kan verdim çok düşük bir betayla öğrendim. Ayrıca benimde adetten önce bulantılarım olmuştu yani belirtiler erken diyenler var fakat herkesin bünyesi farklı. Testleri erken yaptırmışsınız adetinizin geçmesini bekleyin

Siz adetten önce mi yaptırdınız betayı o zaman kaç çıkmıştı

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
Bu şekilde bir şey yaşayan yok mu
Lütfen yazsın

Adetten önce de gebelik çıkarmış o zaman adetten önce sıfır çıkmamıştır dimi biliyorum adet olacağım ama yine de bir umut işte..
Ben eğer hamileysem test yaptım pozitifim adetten 6 gün sonrada yaptım negatifti 2 gün sonra tekrarladım pozotof oldu

kizlar bende bir sey sormak istiyorum hepinize simdi.ben bir 21 nisan bir 13 mayis oldum 4 haziranda olmam.gerekirdi.olmadim hesaplamalarima gore 22 gun.suruyor benmi yanlis hesapliyorum.yoksa gecikmismi adetim

kizlar bende bir sey sormak istiyorum hepinize simdi.ben bir 21 nisan bir 13 mayis oldum 4 haziranda olmam.gerekirdi.olmadim hesaplamalarima gore 22 gun.suruyor benmi yanlis hesapliyorum.yoksa gecikmismi adetim
Adet döngün 22 günde bir mi canım

Psikolojiktir büyük ihtimalle hamile değilsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…