Adetten önce testi pozitif çıkanlar nasıl bir yol izlediniz.

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
biliyorum ki adet olmadan önce sonucumuz pozitif olsa bile yine de adet olabiliyoruz.yani kimyasal gebelik.ben bugün çift çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum yine de.
şimdi yapmam gerekenler konusunda bildiklerinizi yazabilir misiniz.
doktora gittiğimde bana ilaç falan vermesi gerekcek mi.

adetine kaç gün var daha.neden kımyasaldan şüphelenıosun daha önce gecırdınmı.adet tarıhını bekle hala olmadıysan git doktora folık asıt ve vitamın ilaçları fln verıcek

bende yeni hamile olduğumu öğrendim.benimde şöle gelişti:daha adetim geçmemişti.adet olacakmışım gibi tüm belirtilerim vardı.ama inanılmaz bir uyku halim vardı.o yüzden test yaptım çift çizgi çıktı.hemen kan testi yaptırdım.ondada pozitif çıktı.bence hemen kan testi yaptırmalısın.hayırlısı olsunnnn

bu arada hamilelik erken olduğu için yani en azından 5 haftalık olduktan sonra dr. muayne ediyor kesecik oluştuktan sonra görebiliyorlar.folik asite başlamalısın...

arkadaşlar merhaba.benimde adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif sonra kan testi yaptırdım 2870 çıktı doktora yarın gidicem.sizce bu değer nasıl endişeliyim biraz

o ne guel herkes hamıle burdakılerın darısı bıze canım
dualrınızı eksık etmeyın
bende tup bebek ıcın tedavıye baslıorum bu hafta

bosuna canını sıkma
ıyı dusun ıı olsun
saglıklan kucagına alaırsın ınşşş

Seninde darısı başına canım
Ofline bende senin gibi düşünüyorum şubatta bende kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim erken gitmiyorum yine aynısı olur diye 29 eylülde gidecem yine erken ama dayanamıyorum çatlıcam meraktan inşallah her ikimizinde devam eder bu arada folic plus içiyorum ben günde bir tane daha önce doktorum vermişti şimdi yine aldım içiyorum

adetine kaç gün var daha.neden kımyasaldan şüphelenıosun daha önce gecırdınmı.adet tarıhını bekle hala olmadıysan git doktora folık asıt ve vitamın ilaçları fln verıcek

evet daha önce düşük oldu.

buarada bugün kan testi 740 çıktı bu değer adete 4 gün kala çok mu acaba

bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızm olcakmış
havalara uçtum gönlümden geçende buydu zaten
bence konu sahibi hamilesin arkadaşım..
allah hayırlısını versin olmayanlarada nasip etsin

tebrikler hamilesinnn kan testi yaptır hemen 5haftalık olunca gebelik kesesi görülebiliyo folik asite baslamalısın

benimde adetme dört gn vardı hamile olduğumu öğrendiğimde hemen kan testi yaptırdım beta hcg 75 di doktor 2 gnde bir yeniledi kn testini sağlıklı gebelikte 2 katına çıkması gerekiyo sonuçlar. allaha şükür şimdi 17 haftalık hamileliğim.
bu durumda olanlar bence doktor kontrolünde olmalılar. olumsuz bir durumda ( dış gebelik gibi) erken tesbit edilip müdahale edilmesi önemli çünkü.

bnde hamieyim değerim 2035 çıktı ama hala anlayamadım dr a gittim bebeğimigöremedik vajinal ultrasonda bakcak pazartei günü sizce değer nasıl bana bişey söyleyin lütfen

bnde hamieyim değerim 2035 çıktı ama hala anlayamadım dr a gittim bebeğimigöremedik vajinal ultrasonda bakcak pazartei günü sizce değer nasıl bana bişey söyleyin lütfen

canım hayırlı olsun ama bu değer kaçıncı gününde çıktı önemli
bu arada ben de hamileyim benim değerim de 2700de
keseyi gördük senin kese de şu an kesin gözükür

canım benimde adetten 1gün sonra 2000lerde çıkmıştı emin ol görürsünüz keseyi

CNM BİLGİN OLSUN FOLİC PLUS BENDE İÇİYORUM ONU 3 TANE ALMAN GEREKİYO DİKKAT ET KUTUNUN ÜSTNDEDE 3 folic pluc der daily günde...içinde tek folic asid yok çünkü..ama folbiol tek içiliyo...bende günde 3 tane içiyorum..bi danış sen..bi sorun olsun istemem senin açında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…