o ne guel herkes hamıle burdakılerın darısı bıze canım
dualrınızı eksık etmeyın
bende tup bebek ıcın tedavıye baslıorum bu hafta
bosuna canını sıkma
ıyı dusun ıı olsun
saglıklan kucagına alaırsın ınşşş
arkadaşlar merhaba.benimde adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif sonra kan testi yaptırdım 2870 çıktı doktora yarın gidicem.sizce bu değer nasıl endişeliyim biraz
adetine kaç gün var daha.neden kımyasaldan şüphelenıosun daha önce gecırdınmı.adet tarıhını bekle hala olmadıysan git doktora folık asıt ve vitamın ilaçları fln verıcek
tebrikler hamilesinnn kan testi yaptır hemen 5haftalık olunca gebelik kesesi görülebiliyo folik asite baslamalısınbiliyorum ki adet olmadan önce sonucumuz pozitif olsa bile yine de adet olabiliyoruz.yani kimyasal gebelik.ben bugün çift çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum yine de.
şimdi yapmam gerekenler konusunda bildiklerinizi yazabilir misiniz.
doktora gittiğimde bana ilaç falan vermesi gerekcek mi.
arkadaşlar merhaba.benimde adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif sonra kan testi yaptırdım 2870 çıktı doktora yarın gidicem.sizce bu değer nasıl endişeliyim biraz
bnde hamieyim değerim 2035 çıktı ama hala anlayamadım dr a gittim bebeğimigöremedik vajinal ultrasonda bakcak pazartei günü sizce değer nasıl bana bişey söyleyin lütfen
bnde hamieyim değerim 2035 çıktı ama hala anlayamadım dr a gittim bebeğimigöremedik vajinal ultrasonda bakcak pazartei günü sizce değer nasıl bana bişey söyleyin lütfen
canım hayırlı olsun ama bu değer kaçıncı gününde çıktı önemli
bu arada ben de hamileyim benim değerim de 2700de
keseyi gördük senin kese de şu an kesin gözükür[/QU
bugun baktırdım ama göremedik bide bana idrara sıkışık olarak gelmemi fln söylemediler onla alakalı olablir mi? pzrtei günü o yüzden hem idrara sıkısık gitcem bide göremezlerse vajinal ultrasonla bakacaklar ve ben ondan çok korkuyorum
Seninde darısı başına canım
Ofline bende senin gibi düşünüyorum şubatta bende kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim erken gitmiyorum yine aynısı olur diye 29 eylülde gidecem yine erken ama dayanamıyorum çatlıcam meraktan inşallah her ikimizinde devam eder bu arada folic plus içiyorum ben günde bir tane daha önce doktorum vermişti şimdi yine aldım içiyorum
canım hayırlı olsun ama bu değer kaçıncı gününde çıktı önemli
bu arada ben de hamileyim benim değerim de 2700de
keseyi gördük senin kese de şu an kesin gözükür[/QU
bugun baktırdım ama göremedik bide bana idrara sıkışık olarak gelmemi fln söylemediler onla alakalı olablir mi? pzrtei günü o yüzden hem idrara sıkısık gitcem bide göremezlerse vajinal ultrasonla bakacaklar ve ben ondan çok korkuyorum
korkama rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?