sinemse benimde bugün 28 günüm bugün kesin olacaktım olmadım. hatta bir ara kesin oldu dedim morelim bozuldu ama çok şükürki olmamış inşallah olmazda umarım hamişizdir siz ne zamandır korunmuyorsunuz benim 8 ay oldu ama 8 yıl gibi galiba bende çok abarttım bakalım umarım sorunsuz gelir bebişler
bilmiyorum kafayı kıracağım artık.beklemek kadar zor bişey yok.senin durumun nedir
benim 4. ayımdı klomen+ovitrelle kullanan herkesin büyesi her ay farklılık gösteriyor. benimde ağrı olurdu göğüslerim acırdı v.s. hep hamişim diye umud ederdim ama bu ilaç hormon ilacı olduğu için veya psikolojik olarak kendi bünyemizi hamileymişiz gibi hazırlıyoruz. inşallah hamilesindir cnm. mevlam hayırlısını versin.merhaba bende bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 3 gün var ama hiçbir belirti yok daha önceki aylarda adetime 7gün kala kasıklarımda ağrı olurdu şimdi ne olacak bilmiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum CADIARZU
arkadaslar adetime tam 7 gun kala acık kırmızı kan geldi azıcık regly oldum sandım ama gecti .implantasyon kanaması olablirmi ? şimdi 3 gun var adetime ne zaman test yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?