• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten önceki belirtiler.....

inş bir sorun yoktur sınemsecim..
stres yapma kendine..
doktoruna hemen görün..
belkide hamilesin inş..,inş..delikafadulden

son 2gundeyım arakdaşlr mide agrım oluyor ve hafıf haıfı bulantı.tabı hamilemiyim değilmiyım bunu bilmiyorum bunalr belırtımı değilmionudasaptayamıyorum inş hamileysem ayrıntılı oalrk yazrım size rabbım gonlumuzun muradını versın inş su mubarek saatlerde..

selam arkadaşlar, üyeyim ama buraya ilk kez yazıyorum ben de yarın bekliyorum adetimi ve her zamanki gibi regl belirtilerim var, ancak dün çok fazla mide bulantım oldu, çok afedersiniz bir iki kez kustum falan şimdi de midemde bir ağrı var, üşüttüm galiba diye kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama yine de bir umut acaba mı diyorum

Arkadaşlar merhaba hamileymişim.
Ama biraz kanamam var doktor dinlen dedi.
Umarım birşey olmaz.

kızlar benim son adetim 8 mart ta oldu.bugün itibariyle yani 23 mart ta hamile olma olasılığım var mıdır sizce...
ne bilim 2 gündür göğüslerde ağrı hassasiyet ve hafif şişme başladı.sol kasığımda ağrılar var.
dayanamayacağım ya hamile miyim acaba

bebeğinimi kaybettin yoksa

evet canım bu 3 ayaım inşallah bu ay gelecek 2 gün sonra regli tarihim inşşalh olmam kusra bakma geç cevap verdim nereye yazdığımı sonra bulamıyorum da ondan boş gebelik geçirdim yani 5 yılın ardından gelen bi mucizeydi benim için inşallah tekrar yaşarız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar benim son adetim 8 mart ta oldu.bugün itibariyle yani 23 mart ta hamile olma olasılığım var mıdır sizce...
ne bilim 2 gündür göğüslerde ağrı hassasiyet ve hafif şişme başladı.sol kasığımda ağrılar var.

canım büyük bir ihtimal ovülasyon dönemindesindir ondan kasıgın agrıyor olabilir çünkü adetinin üstünden 15 gün gçmiş daha bence hamile degilsindir

smartcım benimde son adetim 8 mart aynı tarihlerdeyiz, bu aralar yumurtlama günlerimiz canım o belirtiler bu yüzdendir, hadi hayırlısıyla bu ay tuttururuz inşallah

benim 4. cü günüm bugn gelmedi hormon hapı kullanıyorum ..

başım çok hafif dönüyor gözlerimde arada bir kararıyor sanırım tansiyonum düşüyor ..

akıntı bendede var :(
birde iki kasıgımın arasına bazen değişik bir şeyler oluyor bilmiyorum ..

benimde midem hafiften bulanıor yorgunluk var üzerimde 3 gündür okadar zor uyanıorumki bide akıntım fazlalaştı su renginde adetimin üzerinden 2 gün geçti dün test yaptım yok bişey çatlatma iğnesini vurulalı 12.gün doktorum 15.gün yap demişti testi bakalım ama ümidim yok bu seferde yokturrr....... :(

herkeste farklı oluyor bu belirtiler.

merhaba. bende sabırsız anne adaylarındanım.
bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.
kasıklarımda agrı var ama öyle çok değil normal bir agrı. benlim ağrıyor alt kısmı ama oda çok değil normal. gögüslerim şişti gögüs uclarımda hassasiyet var. sol kasığımın üstünde de ağrı var. ben en son 23 ekimde adet oldum adetime 5 gün var hemen hemen bu belirtilerde 1 hafta öncesinde başladı

merhaba. bende sabırsız anne adaylarındanım.
bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.
kasıklarımda agrı var ama öyle çok değil normal bir agrı. benlim ağrıyor alt kısmı ama oda çok değil normal. gögüslerim şişti gögüs uclarımda hassasiyet var. sol kasığımın üstünde de ağrı var. ben en son 23 ekimde adet oldum adetime 5 gün var hemen hemen bu belirtilerde 1 hafta öncesinde başladı
Test yap bence silik de olsa cikabilir.merak ettim ben de .

Back
X