Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sinir geldi ridef doldurmaktan, kendimi anketör gibi hissediyorum.
ayrıca için de çok özel sorular var, bir çok veli dürüst bile olamıyor...
siz ne yaptınız, bu tür sorulara?
çok saçma ve bu saçmalığı doldurmak zorundayım...
canım hakikaten öğretmen miyiz anketör mü belli değil.. her sene bir şey çıkıyor. bari işe yarar bilgiler olsa.. evinizde fiziksel kavga olur mu diye soruyor, hayır diye bi seçenek yok. çok az diyo. sanki her evde olması gerekirmiş gibi.. daha bunun uzaktan eğitimi var.. bıktım gerçekten. dersi mersi bırakıp bunlarla mı uğraşıcaz?
canım hakikaten öğretmen miyiz anketör mü belli değil.. her sene bir şey çıkıyor. bari işe yarar bilgiler olsa.. evinizde fiziksel kavga olur mu diye soruyor, hayır diye bi seçenek yok. çok az diyo. sanki her evde olması gerekirmiş gibi.. daha bunun uzaktan eğitimi var.. bıktım gerçekten. dersi mersi bırakıp bunlarla mı uğraşıcaz?
öğretmenliği çok seviyorum ama bu evrak işlerinden bezdim, bir de veli görüşü alın diyor. veliyi okula çağırıp ailenizde hapis yatmış var mı? fiziksel kavgaların sıklığı diye nasıl sorayım. sanki birilerinin araştırma konuları var, biz de anketörlük görevi üstleniyor gibiyiz...
2. dönem değil ama bundan sonra her sene eylül ekim aylarında apılacakmış. bu yıl pilot olarak uygulanmaya başlamış ve herkes bitirdikten sonra asıl zorlu kısım çıkcakmış. rehber öğretmnimiz bu kısım hiç bişey değil daha diyodu...
Bu sene iks, adey, ridef vb derken sadece formlara boğduklarını düşünüyorum. Ne yazık ki bu formlar, toplam kalite adı altında öğretmenin performansını düşürmek ve dersten alıkoymak dışında hiçbir işe yaramamaktadır. Zaman kaybı:S