Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ndbhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
3
Kardeş gibi saydigimiz eltim var ben 29 o 24 yaşında ama benden evvel evlenmiş , kendisi hamile , bebeğinin cinsiyetini öğrendi , bize söyleyecekti önce balon patlatarak yapalım dedik ama nasip olmadı ,, biz de o gün görüşünce sordum çok ciddi gibi öğrenince sasirmazsiniz (ilk çocuğu oğlan ) ve kuzenim hiç sevinmedi (kız istiyordu) dedi ,, nasip oldu ve balon yapabildik kız olduğunu öğrendik aldatılmış gibi hissediyorum kendimi normal mi , ben hamileyim şaka yaptım aldatmak için değil şaşırtmak için falan dedi ama insan niye böyle yapar ki ben mi garipsedim , biraz hin uyanık biridir tepki mi ölçmeye çalıştı ya da ben mi arandım anlamadım , siz ne hissederdiniz

Şöyle ki eltimle yakınız ,, kendisi ikinciye hamile, ilk çocuğu erkekti , bu cinsiyeti de öğrenmiş kendisi öğrendiği için biz de bize supriz şeklinde yapacaktık , balonla öğrenekim dedik bir türlü nasip olmadı biz de nasip olmayınca telefonda görüştük ve kendisi ciddi şekilde duyunca çok şaşırmayacaksın ve kuzenim hiç sevinmedi cinseyete dedi , yani bende büyük oranda erkek izlenimi verdirdi ve ben iki hafta boyunca bu şekilde dolaştım , nasip oldu ve bugün balon patlatarak öğrenme fırsatımız oldu ve kız çıkti ben de çok şaşırdim ve aldatılmış gibi hissettim , Kendisi onun yerine hiçbir söylemem o zaman söyleyeceğim deseyei daha güzel olmaz mıydı neden böyle bir ters köşe şaşırtma ihtiyacı hissetti ki kendimi aldatılmış gibi hissettim diyorum

Cinsiyet partisi anne babaya sürpriz olsun diye yapılmıyor muydu? Eltiye sürpriz ne alaka?
Aile içerisinde bu tarz şeyler yapılmadığı ve doktor ona söylemiş bulunduğu için biz ona balonlu bir sürpriz yapalım o da bize bu şekilde söylesin gibi bir şey planlamistik

Şöyle ki eltimle yakınız ,, kendisi ikinciye hamile, ilk çocuğu erkekti , bu cinsiyeti de öğrenmiş kendisi öğrendiği için biz de bize supriz şeklinde yapacaktık , balonla öğrenekim dedik bir türlü nasip olmadı biz de nasip olmayınca telefonda görüştük ve kendisi ciddi şekilde duyunca çok şaşırmayacaksın ve kuzenim hiç sevinmedi cinseyete dedi , yani bende büyük oranda erkek izlenimi verdirdi ve ben iki hafta boyunca bu şekilde dolaştım , nasip oldu ve bugün balon patlatarak öğrenme fırsatımız oldu ve kız çıkti ben de çok şaşırdim ve aldatılmış gibi hissettim , Kendisi onun yerine hiçbir söylemem o zaman söyleyeceğim deseyei daha güzel olmaz mıydı neden böyle bir ters köşe şaşırtma ihtiyacı hissetti ki kendimi aldatılmış gibi hissettim diyorum
Kardeş gibi sayıyorsunuz madem bunları ona söyleyin en doğrusu bence açık açık sorun kendinizi yiyip bitirmek yerine gerçeği kendisinden bizzat öğrenmek en uygunu ..

Kardeş gibi sayıyorsunuz madem bunları ona söyleyin en doğrusu bence açık açık sorun kendinizi yiyip bitirmek yerine gerçeği kendisinden bizzat öğrenmek en uygunu ..
Kendisine sordum aldatılmış gibi hissettim iki hafta boyunca böyle dolaştım dedim , bir de yine erkek olunca insan olsun sağlıklı olsun diye teselliler verdim , kendisinde biraz kız annesi vibe ı da var çünkü kendi de gönlü tabi ki kızdan yanaydı , aldatıldım dedim açık açık ,,, şaşırtmak istedim, ben hamileyim gibi tepkiler verdi

Siz daha çok kıskanıp, çatlamışsınız gibi duruyor.

Ne alaka zaten size direkt kız ya da erkek diyerek cinsiyeti söylememiş. Zaten bebeğin cinsiyeti değişebiliyor.

Aldatılmış gibi hissetmeniz için bir tane neden yok. Ne ters köşesi aldatması olacak eltinin bebeğinin cinsiyeti için. Canı ister hamile olduğunu bile söylemezdi. Çok ayıp tavrınız.

E tamam sürpriz olmuş size işte, tek niyeti odur belki de niye alındın ki?

E tamam sürpriz olmuş size işte, tek niyeti odur belki de niye alındın ki?
Hiç bir şey de demeyebilirdi iki hafta boyunca erkek diye kandırdı gibi hissettim belki de ben arandim dediğiniz gibi size danismak isteme sebebim de bu zaten

Siz daha çok kıskanıp, çatlamışsınız gibi duruyor.

Ne alaka zaten size direkt kız ya da erkek diyerek cinsiyeti söylememiş. Zaten bebeğin cinsiyeti değişebiliyor.

Aldatılmış gibi hissetmeniz için bir tane neden yok. Ne ters köşesi aldatması olacak eltinin bebeğinin cinsiyeti için. Canı ister hamile olduğunu bile söylemezdi. Çok ayıp tavrınız.
Bir gün yakın saydığınız biri sizi şaşırtır ters kose yaparsa siz sasirmazsiniz öyleyse

Hiç bir şey de demeyebilirdi iki hafta boyunca erkek diye kandırdı gibi hissettim belki de ben arandim dediğiniz gibi size danismak isteme sebebim de bu zaten

Kadın sana cinsiyetin ne olduğunu söylemiş mi? Hayır söylememiş.

Ortada kandırma, yalan yok.

Bir gün yakın saydığınız biri sizi şaşırtır ters kose yaparsa siz sasirmazsiniz öyleyse

Ay kıskançsınız resmen. Değil elti kardeşimin, akrabamın çocuğunun cinsiyeti üzerine bu kadar kafada kurmam. Önemli olan sağlıklı olması bebek sonuçta. Bana ne cinsiyetten.

Bilerek insanların özel zamanlarında olay çıkartıyorsun. Mutluluklarına gölge ediyorsun.

Eltimin oğlu olacak diye mi dolaştınız iki hafta boyunca? Niye bu kadar ciddiye aldınız ki? He der geçerdim.
😂😂 Yakın saydığım biri tarafindan kandırılmış gibi hissettim ondan sanırım, yapı olarak yakınlık kurduğum birilerinden hep şeffaf olmalarını isterim ve kendim de içimdeki her şeyi söylerim o yüzden belki de , ya da hiç soylemem

Bence senin küsesin var bahane arıyorsun. Amacınız balonlu sürprizli öğrenmekmiş zaten nasip olmayınca kadın kendince süreci uzatıp sürpriz tapmış gibi olmuş. İçindeki huzursuz duyguya bahane bulmuş gibisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X