Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi neden üyelere bedduaya başladınız? Belki de düşündüğünüz kadar mağdur değilsiniz.
Fazlaca mağdur olduğumdan kim bahsetti benim bakışımdan farklı bakışlara ihtiyacım varken birden köstek olmakla kalmayıp duygularim alaya alınır halde buldum kendimi , duygularımı alaya alan insanlara da bu kadar anlayışlı olamayacağım kusura bakmayın

Kötü niyeti iyi niyeti de Allah biliyor çok şükür

Safi kotusunuz çarpılmaniz dileğiyle 😌

E hani allah biliyordu iyiliği kötülüğü :(

Kötü değilim ayrıca sınanmamışlığın kibri ve kınadığını yaşamamışlığın özgüveniyle iyi niyetimden kaybederken kalbinin ekmeğini yiyenlejsjksk

E hani allah biliyordu iyiliği kötülüğü :(

Kötü değilim ayrıca sınanmamışlığın kibri ve kınadığını yaşamamışlığın özgüveniyle iyi niyetimden kaybederken kalbinin ekmeğini yiyenlejsjksk
Sey deseydin,
Duanla yasamadim ki bedduanla öleyim ahshd

Yalniz onca seye ragmen sirf eltişi bebeğinin cinsiyetini iki hafta yanlis soyledigi icin kandirilan magdur bacim yuzunden çarpılırsan cok gülerim bak soyleyeyim ahshdh

Ya siz bu eltiden zaten bariz şekilde hoşlanmıyorsunuz. Bir kişi bile limon konusunda eleştirince o yorumun ustune atlayıp bir sürü huyundan şikayet etmişsiniz. Hem elti hem kayinla ilgili seyler yazmışsınız ve o konularda haklısınız mesela. Sonra da yalandan ay çok yakınız cok severim falan demeye gerek yok. Siz sadece bu insanlara tahammül ediyorsunuz yani arkadaş değilsiniz. Bence çok kendinizi kandırmaya çalışmayın. Salın gitsin, samimiyete gerek olmayan durumdasınız.

Ya siz bu eltiden zaten bariz şekilde hoşlanmıyorsunuz. Bir kişi bile limon konusunda eleştirince o yorumun ustune atlayıp bir sürü huyundan şikayet etmişsiniz. Hem elti hem kayinla ilgili seyler yazmışsınız ve o konularda haklısınız mesela. Sonra da yalandan ay çok yakınız cok severim falan demeye gerek yok. Siz sadece bu insanlara tahammül ediyorsunuz yani arkadaş değilsiniz. Bence çok kendinizi kandırmaya çalışmayın. Salın gitsin, samimiyete gerek olmayan durumdasınız.
Fazla üzerime gelindiğini hissettigim için başka şeyler anlatmak durumunda kaldım. Başı okuyan herkes canımı okuduğu için maşallah. Ama yine de insani yorum için teşekkür ederim

Sey deseydin,
Duanla yasamadim ki bedduanla öleyim ahshd

Yalniz onca seye ragmen sirf eltişinin bebeğinin cinsiyetini iki hafta yanlis soyledigi icin kandirilan magdur bacim yuzunden çarpılırsan cok gülerim bak soyleyeyim ahshdh

Eltisinin yaptığı şeyleri "ama çok iyiyiz yhaa tam bir tatlı cadı ihihi" diyerek anlatınca eltisini gerçekten sevdiğini, iyi anlaştıklarını düşüneceğimizi, bu konuyu da iyi niyetle açtığına inanacağımızı sanması çok minnoş değil mi ama ya?
Bak saniyesinde yapıştırdı bedduayı. Hep iyi niyetinden kaybeden biri olduğuna inandım ben sjsjk

Mantıklı düşününce kadın zaten cinsiyeti öğrenmiş. Balon patlatma sürprizini sizin için ve ailenin diğer üyeleri için yapıyor. Haliyle hepinize ters köşe yapıp şaşırtmak istemiş. Ben olsam bunun altında en küçük art niyet aramazdım. Normal düşünce yapısına sahip olan her insan da benim gibi düşünür bence.

Ama siz burada gelip konu açacak kadar kafaya takmışsınız. Sanırım siz sevindiniz erkek olacak diye ve kız çıkınca hayal kırıklığı yaşadınız. Ben bu hislerinize başka açıklama bulamadım.

Mantıklı düşününce kadın zaten cinsiyeti öğrenmiş. Balon patlatma sürprizini sizin için ve ailenin diğer üyeleri için yapıyor. Haliyle hepinize ters köşe yapıp şaşırtmak istemiş. Ben olsam bunun altında en küçük art niyet aramazdım. Normal düşünce yapısına sahip olan her insan da benim gibi düşünür bence.

Ama siz burada gelip konu açacak kadar kafaya takmışsınız. Sanırım siz sevindiniz erkek olacak diye ve kız çıkınca hayal kırıklığı yaşadınız. Ben bu hislerinize başka açıklama bulamadım.
Evet normal şartlarda öyle düşünülür ama daha önce yaşanılan bazı şeylerden ötürü bu sebeple mi yaptı başka sebeple mi yaptı anlamadım farklı gözler farklı yorumlar olsun diye burada paylaştım kadınların destek kulubu değil mi burası

Kendisine sordum aldatılmış gibi hissettim iki hafta boyunca böyle dolaştım dedim , bir de yine erkek olunca insan olsun sağlıklı olsun diye teselliler verdim , kendisinde biraz kız annesi vibe ı da var çünkü kendi de gönlü tabi ki kızdan yanaydı , aldatıldım dedim açık açık ,,, şaşırtmak istedim, ben hamileyim gibi tepkiler verdi
Size cinsiyet borcu mu var, bir de aldatıldım falan diye rollenmeniz falan 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X