Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız pek güzel ifade edemedim 🙂
İşin şakası bir yana bence kimseyi bu kadar çok takmayın yani sizi üzecek derece de takmayın. Elti kim ki o sizden cinsiyetini sakladı diye üzüleceksiniz burada konu açmanız bile gereksiz. Önce kendimiz diğer insanlar sonra

Elti çocuğunun cinsiyeti size niye sürpriz oluyor onu anlamadım kadın size mi doğuruyor çocuğu? Ben 15. haftama kadar hamile olduğumu söylemedim hatta kaza yapıp hastaneye kaldırılmasaydım hiç bilmeyeceklerdi bile doktor söyleyince öğrenmiş oldular. Bir sokak arkamda oturuyor üstelik.
Diğer eltimin fikriydi bu şekilde yapmak , hamile olanın da hoşuna gitti ve o da yapmak istedi ,, bir diğeri de elbette ki yakınlık yoksa hiçbir şey de söylemek zorunda değil kimse ama belli bir yakınlıkta olunan yakın hissettiğimiz insanlarla paylaşırız mutlu haberlerimizi. Bizde genelde böyledir yani

İşin şakası bir yana bence kimseyi bu kadar çok takmayın yani sizi üzecek derece de takmayın. Elti kim ki o sizden cinsiyetini sakladı diye üzüleceksiniz burada konu açmanız bile gereksiz. Önce kendimiz diğer insanlar sonra
4. Bi eltim daha var mesela o hiçbir şeyini de söylemezse söylemez ama bununla mesafe olarak ve görüşme olarak yakınlıktayiz. Ayrıca söylememesi de değil , bilinçli şekilde farklı söylemesi sorun..

4. Bi eltim daha var mesela o hiçbir şeyini de söylemezse söylemez ama bununla mesafe olarak ve görüşme olarak yakınlıktayiz. Ayrıca söylememesi de değil , bilinçli şekilde farklı söylemesi sorun..
Tamam öyle ise bundan sonra mesafe koyarsın arana sende hiçbir şeyini anlatmazsın

Sürpriz yaptığını sanmış, kendinizi boş yere üzmeyin.

😂😂 Yakın saydığım biri tarafindan kandırılmış gibi hissettim ondan sanırım, yapı olarak yakınlık kurduğum birilerinden hep şeffaf olmalarını isterim ve kendim de içimdeki her şeyi söylerim o yüzden belki de , ya da hiç soylemem
Ne kafalar yasiyorsunuz gercekten baska isiniz mi yok iki hafta erkek diye dolastim ortada diyorsunuz size ne yani bu kadar ciddiye alacak ne var konuyu cok acayip hayatlar gerçekten

Elalemin çocuğunun cinsiyetinden size ne ki ortalıkta çocuğun cinsiyetiyle dolaşıp aldatılmış hissettiniz? Şu forumda artık hiçbir şeye şaşırmam diyorum, her defasında yanılıyorum.
Biri bebeğimin cinsiyetine kendisini aldatılmış hissedecek kadar kafayı takmış olsa korkarım ve epey mesafe koyarım arama. Sizi ilgilendirmeyen konulara bu kadar takılmanız normal bir şey değil çünkü.

Elalemin çocuğunun cinsiyetinden size ne ki ortalıkta çocuğun cinsiyetiyle dolaşıp aldatılmış hissettiniz? Şu forumda artık hiçbir şeye şaşırmam diyorum, her defasında yanılıyorum.
Biri bebeğimin cinsiyetine kendisini aldatılmış hissedecek kadar kafayı takmış olsa korkarım ve epey mesafe koyarım arama. Sizi ilgilendirmeyen konulara bu kadar takılmanız normal bir şey değil çünkü.
Normal bir elti ilişkisi olsa haklısınız ama biz aynı apartmanda birbirimizle yakın arkadaşlık derecesinde iletişimdeyiz. Şu an yazmaya usendigim ama eski yorumlarımda geçen bazı yazılarımdan dolayı neden böyle bir şey yaptığını anlamlandiramadim. Hepsi bu , yoksa bana ne dileyen onuz doğursun dileyen beşiz ister hep kız ister hep erkek bana ne

Elti 2.ye hamileye ve doktordan direkt öğrenmiş cinsiyeti
Ilki erkekmiş
Konu sahibi elti vs balonlu öğrenmek istemişler olmamış
Hamile elti cinsiyet erkek gibi konuşmuş izlenim vermiş 2 hafta,
Konu sahibide inanmış
Ama sonra ortaya çıkmışki bebek kızmış
Kandırılmış gibi hissetmiş konu sahibi

Konuya yazacak yorum bulamadım bari özetleyeyim dedim
Eltinin bebeğinin cinsiyetini balonla öğrenmek istemek 🫣🤦🏻‍♀️
Şu şekil seveceksin hayatı

Kardeş gibi saydigimiz eltim var kendisi hamile , bebeğinin cinsiyetini öğrendi , önce balon patlatarak yapalım dedik
Burada patlayan tek balon Elti balonu olmuş :confused:

Normal bir elti ilişkisi olsa haklısınız ama biz aynı apartmanda birbirimizle yakın arkadaşlık derecesinde iletişimdeyiz. Şu an yazmaya usendigim ama eski yorumlarımda geçen bazı yazılarımdan dolayı neden böyle bir şey yaptığını anlamlandiramadim. Hepsi bu , yoksa bana ne dileyen onuz doğursun dileyen beşiz ister hep kız ister hep erkek bana ne

Yoo yine normal değil.
Yakın arkadaşlarımın hiçbirinin bebeğinin cinsiyeti umurumda olmadı.
Kardeşimin bebeği olsa onun cinsiyeti de umurumda olmaz. Ay ben erkek sanmıştım ehehe der güler geçerim.
2 hafta elalemin bebeğinin cinsiyetiyle yatıp kalkmak, aldatılmış hissetmek, buna kafa yormak normal değil.

Bahsettiğiniz mesajı okudum. Siz bu olayın içinde sinsice bir şey arıyorsunuz ama yok.
Şu durumda kötü niyetli olan siz oluyorsunuz.
Ne kadar "çok yakınız" deseniz de içten içe öyle hissetmiyorsunuz bence.
Yakın olan insanlar böyle basit şeylerin altında art niyet aramazlar.

Yoo yine normal değil.
Yakın arkadaşlarımın hiçbirinin bebeğinin cinsiyeti umurumda olmadı.
Kardeşimin bebeği olsa onun cinsiyeti de umurumda olmaz. Ay ben erkek sanmıştım ehehe der güler geçerim.
2 hafta elalemin bebeğinin cinsiyetiyle yatıp kalkmak, aldatılmış hissetmek, buna kafa yormak normal değil.

Bahsettiğiniz mesajı okudum. Siz bu olayın içinde sinsice bir şey arıyorsunuz ama yok.
Şu durumda kötü niyetli olan siz oluyorsunuz.
Ne kadar "çok yakınız" deseniz de içten içe öyle hissetmiyorsunuz bence.
Yakın olan insanlar böyle basit şeylerin altında art niyet aramazlar.
Valla sizi tebrik ederim ne mutlu size ,her konuda çok olgun yaklaşabiliyorsunuz. Kötü niyeti iyi niyeti de Allah biliyor çok şükür tabi ki size bunu kanıtlayacak değilim 🙂

Nasil yani, simdi ben dogursam şenliklerle kutlamayacak misin? Teyzelikten alındın 🤚🏻

Hamileliğini kutlarım tabii ki ama cinsiyeti bilemedim.
Yine de, bana özel balonlu sürpriz yaparsan çıkan cinsiyet çok umurumdaymış gibi davranıp heyecanlanmış numarası yapabileceğime inanıyorum. Sen her şeye değersin 😌🤍

Hamileliğini kutlarım tabii ki ama cinsiyeti bilemedim.
Yine de, bana özel balonlu sürpriz yaparsan çıkan cinsiyet çok umurumdaymış gibi davranıp heyecanlanmış numarası yapabileceğime inanıyorum. Sen her şeye değersin 😌🤍
Safi kotusunuz çarpılmaniz dileğiyle 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X