Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

Rica ederim :)
Tahmin yoluyla bayağı bayağı uğraşmam lazım, kendisi tam bir fanatik mesela
düşünüyorum da, şifresi kesin gs ile ilgiliş birşey, ama ne?! :))

pc denmi giriyor yoksa ceptenmi?

bu arada ous hem şifresini değiştirmişti hem arkadaş listesini gizlemişti hemde duvarını kapatmıştı kimse bişi yazmasın diye.
yani tam şüpheli durum
didik didik ettim ama

bu arada arkadaş listesini gizlemiş olan şahısların arkadaşlarını görmek için bi yöntemde biliyorum

sen demedn mi ona ayrılırken beni aldatıyormuşsun falan diye

Tatlım ayrıldıktan sonra baktım... Hem de yaklaşık 8-9 ay sonra ama cidden umrumda değil. Sadece ne kadar çabuk unutup birini bulmuş, kardeşiyle tanıştırmış falan hiç aklım almadı. Gerçi onları anlamaya çalışmak saçmalık zaten... Hala rezil olmadığımı düşünüyorsan mutlu olucam

galatasaraylıysa 1905 ve doğum yılı olabilir....
en sevdiği futbolcu olabilir...
ayy ben de futboldan anlamam ki tüh....

Drogba reyiz
İmparator 1905
Wesley sniejder 10
gibi gibi

ne meraklı hatunlarsınız yaa

arkadaş listesini görmesi için şöyle yapacaksınız.

xxxxxxxxxxxxxxxx

çok merciii..... e süper fikirmiş. üzerine kafa yormak lazım hakikaten ya....

Son düzenleme:
Bu da çok zekice ekledim şuan tanıyor olabileceğin öneriler kısmında farklı kişiler var, onun listesindekiler de var tabiii, doğru yöntem yanii, tebrikler! ayrıca da teşekkürler! :)))

evet, sanırım öyle birşeyler olsa gerek... tam emin olamamakla birlikte, bunun için bir günümü heba etmem lazım
galatasaraylıysa 1905 ve doğum yılı olabilir....
en sevdiği futbolcu olabilir...
ayy ben de futboldan anlamam ki tüh....

tabi cnm ne rezil olacaksın =)
ben sandmki çıkarken baktın aldattığını öğrendn
anladm olayı cnm

haaaaa tabi ya kızım nerden öğrendn
ben onu değil bu arada sildirdiğin şeyi merak ettim sildirdiğin için özele yazablr misin

Facebook ayarlarından sadece ilişki durumunuzu sizin görebileceğiniz şekilde de yapmış olabilir.Bence başkasının facebook sayfasından onun sayfasına bakın ilişki durumu herkese açık mı diye görebilirsiniz :) Ben de abime ve onun bazı arkadaşlarına gizlemiştim

canım neden 0 bir mail almak gerekiyor onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…