Rica ederim :)
Tahmin yoluyla bayağı bayağı uğraşmam lazım, kendisi tam bir fanatik mesela
düşünüyorum da, şifresi kesin gs ile ilgiliş birşey, ama ne?! :))
bu arada arkadaş listesini gizlemiş olan şahısların arkadaşlarını görmek için bi yöntemde biliyorum
kaldım açıkta yaaa
gidiyo şifre elden
değiştirrrrrrrrr
sen demedn mi ona ayrılırken beni aldatıyormuşsun falan diye
hımmm.....acaba nedir nedir
canm ya bana bi özelden yazsana kaçırmışım konuyu
ne meraklı hatunlarsınız yaa
arkadaş listesini görmesi için şöyle yapacaksınız.
xxxxxxxxxxxxxxxx
Drogba reyiz
İmparator 1905
Wesley sniejder 10
gibi gibi
0 dan bir facebook açıcaksınız. o facebooku açtığınızda kullandığınız mail adreside 0 olacasak. o ana kadar hiç kullanmamış olacaksınız.
sonra o facebooktan kurbana arkadaşlık göndericeksiniz. kabul edip etmesi hiç möhim değil. isteği gönderdikten sonra önerilen arkadaşlarda, yada tanıyor olabileceğiniz kişiler listesinde hep onun arkadaşları çıkacak.
bu kadar basit
galatasaraylıysa 1905 ve doğum yılı olabilir....
en sevdiği futbolcu olabilir...
ayy ben de futboldan anlamam ki tüh....
hahahahahhaaa süpermiş bunlar yahu:)))
Tatlım ayrıldıktan sonra baktım... Hem de yaklaşık 8-9 ay sonraama cidden umrumda değil. Sadece ne kadar çabuk unutup birini bulmuş, kardeşiyle tanıştırmış falan hiç aklım almadı. Gerçi onları anlamaya çalışmak saçmalık zaten... Hala rezil olmadığımı düşünüyorsan mutlu olucam
0 dan bir facebook açıcaksınız. o facebooku açtığınızda kullandığınız mail adreside 0 olacasak. o ana kadar hiç kullanmamış olacaksınız.
sonra o facebooktan kurbana arkadaşlık göndericeksiniz. kabul edip etmesi hiç möhim değil. isteği gönderdikten sonra önerilen arkadaşlarda, yada tanıyor olabileceğiniz kişiler listesinde hep onun arkadaşları çıkacak.
bu kadar basit
Drogba reyiz
İmparator 1905
Wesley sniejder 10
gibi gibi
Galatasarayla ilgili az bi tahmin
0 dan bir facebook açıcaksınız. o facebooku açtığınızda kullandığınız mail adreside 0 olacak. o ana kadar hiç kullanmamış olacaksınız.
bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?