adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

asumaral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
292
138
48
39
Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....

Ben de namazli niyazli bir insanim. Tam tersine namazsiz bir erkek hayatimi karartti. Aslinda mesele dindarliktan cok karakter vicdan meselesi. Ne yazik ki gorunurde dindar bir suru insan var. Dindar diye kimseye guvenmemek lazim. Gecmis olsun diyorum size de. Bu saatten sonra yapabilecek bir seyiniz kalmamis sanirim. İntikami Yaradan'a birakmak en dogrusu.

Neyse verilmiş sadakan varmış bence.
Ama sanki biraz çabuk guvenmissin hemen yelkenler suya inmiş bu bence senin en buyuk hatan biz kızların en büyük hatası.
Ayrıca iyi ki onun için kapanmamissin çünkü en yakın zamanda acilcaktin söyleyim.
İnşallah bundan sonra daha dikkatli olup mutlu olursun.

Onemli olan karekter..ama toplumda bu tip insanlarin daha vicdanli durust olucagi gibi bir kani var o yüzden belirttim...

yazdıklarının hepsini toprağa gömelim bir erkek için kapanmanın manasını söyleyin bana kızlar haşa onlar Allah mı?

Hemen guvenmedim..cok pesimde kostu.sabahlata kadar msj atti beni bir kez gormek icin..

Basini okurken sonunu tahmin ettim.Guven cok zor kazanilan bir sey.Yanibasindaki adami bir arastiriyorsan uzaktakini bes arastiracaksin.

Gecmis olsun neyseki kurtulmussunuz.

Ortunme mevzusundaki yorumunuzdan rahatsiz oldum soylemeden gecemicem. Etkilenip Allah korkusuyla kapanmak evet guzel imrenilecek bir sey ama baskalari icin ciksss...Bir de tarz marz ne bileyim neyse simi arbede cikmasin :)

yazdıklarının hepsini toprağa gömelim bir erkek için kapanmanın manasını söyleyin bana kızlar haşa onlar Allah mı?
Ben ondan onun goruslerinden ne kadar etkilendigimi belirtmek icin bunu ifade ettim.benim ailem kapali onların yaninda boyle gezemezsin diyordu..

Namazina niyazina guvenme zaten. Kimin ne icin yaptigini bilemezsin.

Evlenmeden haberin olsaydi kiza her seyi anlat derdim. Gerci ben anlattim da noldu? Affetti adami evlendiler Bi de kiz bana uzun uzun aciklama yapmisti neden affettigine dair

Namaz niyazla kiyaslamayin
Herkesin ibadeti kendine
Namaz farz farzini yerine getirip insanlik gorevlerini yerine getirmeyi unutmus onlarca insan dolu bu memleket
Basortusunun namussuzlugu orttugunu dusunen insanlarda var

Sizin icin guven konusunda mutis bir ders olmus
Artik daha ince eler sık dokursunuz

insanlar büyüdu kirlendi dünya..

allah korumuş evlendiği kıza da yazık üzüldüm
Bunlar nisan dugun telasina girerken benle konusuyordu adam.her dakka msjlasiyorduk.istanbula beni gormeye gelicekti ben gelme bir gun icin herseyi hallet oyle temelli gel diyordum..beni memleketine cagirdi kav kere gitmedim..butun bunlar olurken nisanlisi nasil farketmedi...belki biliyordu kabullendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…