adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Sen de bu adamla bunu yaşamadan önce buna benzer binlerce hikaye dinlemişsindir, yaşanmış ya da uydurma..

Ama maalesef sonucu değiştirmemiş sen yine inanmışsın.

Bir musibet bin nasihatten daha iyi sonuç verir.
Evet tabiki..ama birerine guveniyirsun iste...benim sansizligim bu adiye denk gelmem oldu..basta hic isinamamistim ama yaptigi davranislarla beni tavlamisti...

Beni anlayan anladi...sen anlamasanda olur...
ya neden sitemkar bir sözcük duyunca hemen kabalaşma yoluna gidersiniz ki sevgili hemcinslerim çok merak ediyorum.Hayır daha istisnanızla karşılaşamadım sitemkar sözcüklere hemen sen anlamasanda olur anlayan anladı hıh tarzı karşılıklar çok çirkin oluyor bilginize.

herşeyi geçtimde bir erkek için kapanmak ne demek. kendi isteğinle kapan kapanacaksan. umarım bir dahakine kendi fikrim kendi inancım kendi vucudum diyebilirsin

Herkes annesinin bulduguyla evlenmiyor tabi ama bu o cinsmis..bulsun evlensin onda sıkıntı yok elalemin kizlarinin vaktini niye caliyor..

Evet tabiki..ama birerine guveniyirsun iste...benim sansizligim bu adiye denk gelmem oldu..basta hic isinamamistim ama yaptigi davranislarla beni tavlamisti...
Yani sonuçta ibret olmaz kesinlikle. Yaşaması lazım anlaması için. Senin gibi bir durumla karşılaşınca senin hikayen aklına gelip “aa dur dikkatli olayım “ demez. Eğer aklına gelirse “benim sevgilim daha farklı olmaz öyle şey “ der.

Sen de yaşanmış ve bitmiş, bence önüne bakmalısın.

herşeyi geçtimde bir erkek için kapanmak ne demek. kendi isteğinle kapan kapanacaksan. umarım bir dahakine kendi fikrim kendi inancım kendi vucudum diyebilirsin
Kapanmayi düşündüm dedim...aptalca bir fikirdi zaten kabul ediyorum..kendi adima kapanmayi düşünmüyorum zaten..

Onume bakiyorum zaten..oturup onun yasini tutmayacam...iyiki bilmeden msj falan atip kendimi komik duruma dusurmedim buna şükür ediyorum..

Rezil pislik. Ben olsam bi sekilde onu rezil etmeye calisirdim, elinde konustugunuzla ilgili kanit varsa karisina gönder. Yasin kac bu arada?

Büyük bir travma geçmiş olsun diyelim iyiki evlenmiş yoksa öyle bi karaktersizle hayatını birleştirebilirdin farkında olmadan.İnsanların iç ruhunu bilemeyiz bi laf var ya "Her sakallıyı deden sanma" görünüşte sizi etkilemiş e namazına niyazında bir adam her kız bu tuzağa düşebilir.Çabuk atlatmanız dileğiyle

Onume bakiyorum zaten..oturup onun yasini tutmayacam...iyiki bilmeden msj falan atip kendimi komik duruma dusurmedim buna şükür ediyorum..
Evet en azından mantıklı düşünüyorsun.

Ama bence bundan sonra kendine ait olmayan şeyler için fedakarlık etme.

Sen kapanmaktan söz ediyorsun başkası için. Bunu sen istediğin için yap, başkası istiyor diye kendinden ödün verme.

Hep kapanma konusunda takılmış kk üyeleri bunada şaşırmadım hocalar hanımlarınızı kapatın diye vaaz veriyor ki oda öyle bir ailenin üyesi bu emiri yerine getirecek tabi ,kadını kendi haline bırakacak değil tabi onların yetişrilmesi farklı özgür irade yok bunlarda baskı var

Adamlar çok uyanık ya da çok zeki değiller aslında, hatta aptallar. Ama bizim kızlarımız fazla saf, çok kolay kanıyorlar. Taa en baştan işlerim bozuldu gidiyorum kısmından anladım adamın ya evli ya evlenecek olduğunu. Açık açık belli etmiş adam kendini zaten. Neyse geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun bundan sonra önünüze bakın artık "güven" çok önemli her insanda kolay bulunmuyor .Verilmiş sadakanız varmış ya çağırdığında gitseydiniz Sizede üzüldüm ama eşi olucak insanada üzüldüm şimdi... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah...

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…