Evet tabiki..ama birerine guveniyirsun iste...benim sansizligim bu adiye denk gelmem oldu..basta hic isinamamistim ama yaptigi davranislarla beni tavlamisti...Sen de bu adamla bunu yaşamadan önce buna benzer binlerce hikaye dinlemişsindir, yaşanmış ya da uydurma..
Ama maalesef sonucu değiştirmemiş sen yine inanmışsın.
Bir musibet bin nasihatten daha iyi sonuç verir.
ya neden sitemkar bir sözcük duyunca hemen kabalaşma yoluna gidersiniz ki sevgili hemcinslerim çok merak ediyorum.Hayır daha istisnanızla karşılaşamadım sitemkar sözcüklere hemen sen anlamasanda olur anlayan anladı hıh tarzı karşılıklar çok çirkin oluyor bilginize.Beni anlayan anladi...sen anlamasanda olur...
herşeyi geçtimde bir erkek için kapanmak ne demek. kendi isteğinle kapan kapanacaksan. umarım bir dahakine kendi fikrim kendi inancım kendi vucudum diyebilirsinArkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
Herkes annesinin bulduguyla evlenmiyor tabi ama bu o cinsmis..bulsun evlensin onda sıkıntı yok elalemin kizlarinin vaktini niye caliyor..Zamane erkek şaşırmadım niye dersen konuştukları kız sayısı farklı ve bu kızlar tabiki birbirlerinden habersiz hepsi kendini prenses sanıyor ama genelde konuştuklarıyla değil annelerinin bulduklarıyla evleniyorlar onun için erkeğin samimiyetine inanmıyacaksın ,yap dedikleri emirlerin çoğunu yapmayacaksın sanki evli gibi ki nişan yok ,söz yok o kim oluyor ki ?
Yani sonuçta ibret olmaz kesinlikle. Yaşaması lazım anlaması için. Senin gibi bir durumla karşılaşınca senin hikayen aklına gelip “aa dur dikkatli olayım “ demez. Eğer aklına gelirse “benim sevgilim daha farklı olmaz öyle şey “ der.Evet tabiki..ama birerine guveniyirsun iste...benim sansizligim bu adiye denk gelmem oldu..basta hic isinamamistim ama yaptigi davranislarla beni tavlamisti...
Kapanmayi düşündüm dedim...aptalca bir fikirdi zaten kabul ediyorum..kendi adima kapanmayi düşünmüyorum zaten..herşeyi geçtimde bir erkek için kapanmak ne demek. kendi isteğinle kapan kapanacaksan. umarım bir dahakine kendi fikrim kendi inancım kendi vucudum diyebilirsin
Onume bakiyorum zaten..oturup onun yasini tutmayacam...iyiki bilmeden msj falan atip kendimi komik duruma dusurmedim buna şükür ediyorum..Yani sonuçta ibret olmaz kesinlikle. Yaşaması lazım anlaması için. Senin gibi bir durumla karşılaşınca senin hikayen aklına gelip “aa dur dikkatli olayım “ demez. Eğer aklına gelirse “benim sevgilim daha farklı olmaz öyle şey “ der.
Sen de yaşanmış ve bitmiş, bence önüne bakmalısın.
Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
sona kadar iyi gidiyordun aslında son soruyu sormasaydın iyiydi :)Rezil pislik. Ben olsam bi sekilde onu rezil etmeye calisirdim, elinde konustugunuzla ilgili kanit varsa karisina gönder. Yasin kac bu arada?
sona kadar iyi gidiyordun aslında son soruyu sormasaydın iyiydi :)
Evet en azından mantıklı düşünüyorsun.Onume bakiyorum zaten..oturup onun yasini tutmayacam...iyiki bilmeden msj falan atip kendimi komik duruma dusurmedim buna şükür ediyorum..
Yasim 28 onunki 40..hic evlenmemis biriydi bir sene olmus evleneli..Rezil pislik. Ben olsam bi sekilde onu rezil etmeye calisirdim, elinde konustugunuzla ilgili kanit varsa karisina gönder. Yasin kac bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?